Eric Ma: „A Bitcoin Ultimatum megváltoztatja a blokklánc megjelenését”

hirdetés Phemex

Amint a BTCU Bitcoin Ultimatum Mainnet élőben van, beszélünk Eric Ma vezérigazgatóval, hogy többet megtudjunk a projektről és mi következik ebben a valóban következő generációs blokkláncban.

Egy új blokklánc építése hatalmas vállalkozás. Képes szakértői csapatot, vezetést, valós értékű javaslatot és stratégiai ütemtervet igényel, amelyet részletesen, reálisan és nyomon kell követni.. BTCU Ultimatum minden bizonnyal bejelöli azokat a négyzeteket. Sikeresen implementálták a Bitcoin Fork-ot, és 2021. február 5-én elindították a BTCU Mainnet-t, az azt követő héten pedig a BTCU-zsetonokat adták le. A következő mérföldkőre tekintenek: az Atomcserék integrálása a platformra. Minden, Eric Ma vezérigazgató vezetésével. Ülünk a veterán blokklánc-szakértővel és a CoinMarketCap korábbi törzstagjával, hogy beszéljünk a BTCU Mainnet jelenlegi helyzetéről és arról, hogy mi lesz a jövő ennek az ígéretes, következő generációs blokkláncnak.

A BTCU célja egy következő generációs blokklánc építése egy Bitcoin villából. Mit csinál next-gen jelenti, amikor a blockchainről van szó?

A Bitcoin és az Ethereum a világ két legnagyobb blokklánc-hálózata, de mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai. Az Ethereum inkább egy olyan platform, amely más decentralizált programokat épít, amelyek lehetővé teszik az intelligens szerződéseket. A Bitcoin viszont inkább értékraktárrá vált, bár először új peer-to-peer fizetési rendszerként fogadták el. A BTCU-val a már bevált és jól elismert Bitcoin blokklánc használatával mindkét hálózatot egyesítjük, és kihasználjuk azt, ami mindegyikben a legjobban működik..

Egy következő generációs Bitcoin alapú blokkláncot építünk az Ethereumon, amely lehetővé tenné számunkra, hogy olyan eszközöket jelöljünk meg, amelyek különböző projektekre és eszközökre alkalmazhatók a kriptovaluták körén kívül. Megoldásunk célja továbbá a fenntarthatatlan, energiaigényes munkabizonyítási (PoW) konszenzus algoritmus javítása egy új Ultimatum tétbiztosítás (UPoS) konszenzus algoritmussal, demokratikusabbá, méretezhetőbbé, hatékonyabbá és fenntarthatóbbá téve azt. 

Mit próbál elérni a BTCU a Bitcoin és az Ethereum kombinálásával, és hogyan tűnik ki a BTCU a többi projekt közül?

A BTCU koncepciója sok szempontból hasonló a második legnagyobb kriptovaluta hálózat – az Ethereum – fogalmához. Az Ethereumhoz hasonlóan a Bitcoin Ultimatum blokklánc is képes intelligens szerződéseket elhelyezni a blokklánc protokollban. Ez a tranzakciók és a decentralizált alkalmazások (DApps) megvalósításának egyik fontos funkciója. Általánosságban a BTCU arra törekszik, hogy egyesítse azokat a legjobb tulajdonságokat, amelyek lehetővé tették a Bitcoin és az Ethereum számára, hogy a piaci kapitalizáció alapján a kriptovalutákban a legmagasabb rangú helyeket vegyék fel..

Azért fejlesztettük ki a BTCU-t, hogy az okos szerződésekkel ellátott decentralizált ökoszisztémát kínáljon a végső tétbiztosítási algoritmus révén. A bérelt tétbiztosítás (LPoS) és a hatósági igazolás (PoA) kombinációja, a BTCU demokratikusabb, skálázhatóbb és energiatakarékosabb, mint a Bitcoin. A BTCU Mainnet-t méretezhetővé és sokféle alkalmazásban építettük: az eszköz tokenizálástól kezdve a jogkezelésen át, az ellátási lánc és a határokon átnyúló fizetések, az irányítás, az ingatlanok és a fintech, az egészségügy stb. Elképzelésünk egy olyan blokklánc létrehozása, amely hatékony, könnyen használható és valódi értékkel bír a széles körű elfogadás érdekében. A Bitcoin Ultimatum technológiai előnyei megváltoztatják a blokklánc nézetét.

A blokklánc a decentralizáció és a közösség szinonimája. Mennyire fontos a közösség visszajelzése a BTCU számára?

A közösség minden blokklánc projekt szíve. Nem csak új terméket dobunk piacra, hanem platformot építünk közösségünkkel. Valójában visszajelzésük kritikus volt a BTCU Mainnet elindításához. 2021. január 21-én kiadtunk egy utolsó teszthálózatot. Ez a gyakorlat lehetővé tette a fejlesztők számára a funkciók tesztelését, létrehozását vagy módosítását, valamint a BTCU blokklánc hálózati teljesítményének figyelemmel kísérését. Ez segített objektív és független képet adni a hálózatról, hogy a felek és a vállalkozások értékelhessék és megértsék a hálózat képességeit.

Kommunikációs csatornákat nyitottunk keresztül GitHub és a visszajelzések nagyon fontosak voltak számunkra. Segített megjósolni a hálózat működését, valamint információt nyújtott az érdekelt feleknek a BTCU blokklánc biztonságának, adatvédelmének, képességeinek, használhatóságának, integrációjának és interoperabilitásának minőségéről..

Akkora siker volt, hogy 2 héttel később, 2021. február 5-én elindíthattuk a végső mainnet-et. Innentől szeretném még egyszer megköszönni a közösségnek, hogy aktívak voltak és hozzájárultak hozzájárulásukhoz.

Látunk-e további, közösség által vezérelt projekteket a BTCU-tól??

Abszolút, határozottan hisszük, hogy egy blockchain projekt csak a közösség teljes támogatásával tud előrelépni. Örülünk, hogy más projektekkel dolgozhatunk és működhetünk együtt, különös tekintettel a különféle biztonsági és technológiai kérdésekre.

A projektünk továbbfejlesztése érdekében mindenkit meghívunk, hogy vegyen részt hibajavító programunkban. A programot mindazoknak tervezték, akik hozzájárulni akarnak a BTCU fejlesztéséhez és a hálózat biztonságának és robusztus működésének biztosításához.

Az ő idejükért és munkájukért jutalmazási rendszert vezettünk be. A közösség azon tagjai, akik sürgős feladatokon dolgoznak vagy megoldják a talált hibákat, BTC / ETH / USDT / USDC / BTCU-t kapnak erőfeszítéseikért.

Mindig elérhetőek vagyunk a [e-mail védett] további információért.

Nagykövet Klubot is alapítottunk. Az újonnan csatlakozott nagykövetek, mint Javed Khattack és Serafima Semkina bejelentéseivel csapatunk továbbra is szeretnék bevonni más közösségvezetőket, akik osztják küldetésünket.

A BTCU Mainnet kint van, de ez csak egy hosszú útiterv első lépése. Mit rejt a BTCU jövője??

Nagyon izgatott vagyok az idáig elért mérföldkövekért. Fejlesztő csapatunk rendkívül keményen dolgozott, és minden elismerést megérdemel a BTCU eddigi sikeréért. A BTCU Mainnet elindítása csak a kezdet, és hosszú ütemtervet készítünk a platform új és izgalmas kiegészítéseiről.  

Az intelligens szerződéses rendszer kiegészítésén dolgozunk, amely lehetővé tenné az atomcseréket. Stratégiai partnerségeket is lezárunk olyan kulcsfontosságú platformokkal, mint a városok és a nyitott üzleti tanács, hogy teszteljük mobil pénztárcánkat, kísérleti programjainkat és a piac jelölését. Ezenkívül együttműködünk a Világ Intelligens Városok Fórumával is, hogy elérhetővé tegyük blokkláncunkat a világ intelligens városaiban való használatra.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map