Indiai kriptotőzsdék nem befolyásolják a Legfelsőbb Bíróság RBI-tilalom feloldásának megtagadását

hirdetés Phemex

Az Indiai Legfelsőbb Bíróság elutasította az ország központi bankja, az RBI által bevezetett kriptográf-tilalom ideiglenes felfüggesztését. Azonban az olyan kriptoközvetítők, mint a WazirX, a PocketBits, a Coindelta és a Bitbns, nincsenek elutasítva.

Kripto cserék a kivonás folytatásához vagy sem

A mai bírósági tárgyaláson, ahol a Legfelsőbb Bíróság az Indiai Nemzeti Bank (RBI) központi bankja által bevezetett kriptográf-tilalom ellen benyújtott egy petíciót, a bíróság elutasította az ideiglenes felfüggesztést.

A petíciót az Indiai Internet és Mobil Szövetség (IAMAI) nyújtotta be, amely számos kriptográfiai cserét is magában foglal az országban. A bíróság most úgy határozott, hogy július 20-án tárgyalja többek között az IAMAI petícióját is. A mai tárgyalás előtt a titkosítási felhasználók reménykedtek abban, hogy a bíróság felfüggesztést engedélyezhet. Úgy tűnik azonban, hogy a rejtjelcseréket ez nem riasztja el, és alternatív módszereket találtak.

Az egyik kriptovaluta-tőzsde, a PocketBits ezt a Tweetet rögzítette hivatalos Twitter-kezelőjén.

Lehetséges, hogy az INR betétek július 5. után nem állnak rendelkezésre, de az INR betétek még ezután is rendelkezésre állnak. A felhasználók bármikor visszavonhatják INR-jüket. A kriptográfia-visszavonások és betétek minden korlátozás nélkül rendelkezésre állnak.

– PocketBits (@PocketBitsIndia) 2018. július 3

Később azonban a PocketBits megosztott egy újabb tweetet,

„Megismételve az INR visszavonási pontját, jelenlegi bankjaink hosszabbítást adtak az összes pénz folyósítására, ez nem azt jelenti, hogy korlátlan ideig működőképes bankszámláink lesznek. A visszavonások teljes leállítása előtt napokkal előre értesítjük a felhasználókat. ”

Nos, ez biztosan elmozdulás a rögzített tweetjükre, de a csere értesíti a felhasználókat. Egy újabb Bitbns csere azonban merészebbnek tűnik.

Exchange-frissítések

A Bitbns megerősítette, hogy a csere 2018. július 5. után is folytatja az INR betéteket és a felvételeket.

P.S. Egy társalapító megerősítette, hogy érmékkel összeomlik India.

– Coin Crunch India (@coincrunchin) 2018. július 3

Ez minden bizonnyal visszahozza az emberek reményét, de sok más felhasználóhoz hasonlóan mi is kíváncsiak vagyunk arra, hogy ez a csere hogyan fogja ezt megvalósítani. Az egyik felhasználó, a CRYPTO BAT, pimasz találgatásba merült, amikor megjegyezte,

“Csak akkor lehetséges, ha a teljes alkalmazott és hozzátartozóik, családtagjaik bele teszik az összes bankszámlájukat.”

Miután megerősítették a felhasználóval, hogy amit tweetelt, az igaz, magyarázatuk arra, hogy miért volt

„Egyelőre a felhasználók folytathatják a kereskedést. Biztosítanánk, hogy a felhasználók értesüljenek a legutóbbi eseményekről, legyen szó akár INR visszavonásról vagy betétekről. ”

Biztosan ki lesz téve a szemünk és a fülünk, hogy ez a csere hogyan tervezi ezt elérni.

Javasolt cikk: Miért fontos július 5-e az indiai kriptovállalkozások és befektetők számára?

Alternatív megoldások

Eközben a bíróság kedvezőtlen eredménye ellenére egyelőre a Coindelta elindította mobilalkalmazását az androidos felhasználók számára.

A várakozásnak végre vége! #Coindelta elindította annak #Mobil jelentkezés # android felhasználók!

Szerezd meg most itt: https://t.co/D46rsujTyA pic.twitter.com/n4TNMmfD45

– Coindelta (@coindelta_) 2018. július 2

Az indítás időzítése biztosan mond valamit, pofonozzon az RBI-tilalom közepén. De a csere optimizmusa dicséretes, bár túl sok. Mindezek közepette a WazirX, egy ismert kripto-tőzsde rátalált a „legkorábbi legális módszerre a kriptók adásvételére Indiában az RBI-tiltás után”.

Sokan aggódva kérdezték: „Mi történik július 5. után?” Dolgoztunk egy megoldáson, és készen állunk felfedni azt Önnek! ?

Bemutatjuk Önnek a legbiztonságosabb és legálisabb módszert Indiában a kriptók be- és készpénzfelvételére – P2P átutalás! ⚡️https://t.co/NLhygPWhOd

– WazirX (@WazirXIndia) 2018. június 27

Néhány nappal ezelőtt a tőzsde megosztotta ezt a blogot, ahol arról az alternatív megoldásról beszélnek, amelyen azon dolgoztak, hogy a felhasználó a július 5-i RBI-tilalom után is folytathassa a kriptók adás-vételét..

P2P rejtjelcsere megoldásukban megemlítik,

„A Peer-to-Peer transzferben az INR-nek megfelelő kriptot vásárolhat és adhat el közvetlenül egymással, gond nélkül. Bepillantás a decentralizált jövőbe! ”

Mindenki reménykedik a bíróság mai döntése ellenére, mivel a petíciókat július 20-ig egyesítik, az RBI-nek 7 nap múlva kell válaszolnia, és az esélyek ugyanolyan kedvezőek, mint a kedvezőtlenek. Ráadásul állítólag a hatóságok készítik a rendeleteket, amelyek várhatóan a következő hónapokban kerülnek bemutatásra. Pesszimistán megjegyezzük, hogy ha a bírósági végzések nem működnek a kriptográf javára, úgy tűnik, hogy az indiai kriptotőzsdék megtalálták az utat annak biztosítására, hogy a kriptopiac folyamatosan működjön az országban.

Mi a véleménye azokról az alternatívákról, amelyekkel a cserék előjönnek? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzés részben!

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map