Málta miniszterelnöke az Egyesült Nemzetek Közgyûlésén (UNGA) „pénz jövõjének” nevezi a kriptopénzeket

hirdetés Phemex

Málta egy olyan ország, amely hosszában és szélességében támogatja a kriptovalutákat, a blokkláncokat és a kriptopénz-alapú üzleti tevékenységeket. Az ország annyira optimista a blokkláncokkal és a kriptovalutákkal kapcsolatban, hogy Joseph Muscat, Málta miniszterelnöke az ENSZ Közgyűlésén elmondott beszédében kijelentette, hogy a kriptovaluta elkerülhetetlen A pénz jövője.

Málta dicséri a kriptovalutát a világ színpadán

Málta kripto-barát ország hírnevét szerezte meg. Az ország és miniszterei annyira optimisták a blokkláncokkal és a kriptovalutákkal kapcsolatban, hogy nem hagynak követ, hogy megdöntsék. A múlt héten Joseph Muscat, Málta miniszterelnöke felszólalt az ENSZ Közgyűlésének New York-i 73. ülésszakán. Beszédében hangsúlyozta a blokklánc és a kriptovaluták lehetőségeit, valamint a jövőjüket. Ő mondta

„Szenvedélyesen hiszem, hogy a technológia forradalmasítja és javítja a rendszereket. Éppen ezért Máltán a Blockchain-szigetként indítottuk el magunkat azzal, hogy elsőként rendeztük az új technológiát, amely korábban jogi vákuumban létezett. “

Továbbá kijelentette, hogy

„A Blockchain a kriptovalutákat a pénz elkerülhetetlen jövőjévé teszi. Átláthatóbb módon segít kiszűrni a jó üzletet a rossz üzletből. ”

A miniszterelnök kitért arra, hogy a helyi önkormányzat szenvedélyes a blokkláncban rejlő lehetőségek iránt és azon képességében, hogy megszüntesse a harmadik fél szolgáltatóit, hogy a felhasználók teljes szabadságot kapjanak az információk és a pénz felett. Idézte mondván

„Új megoldásokat kínálhat az egészségügyi rendszerek számára, ahol a betegek tulajdonjoggal rendelkeznek egészségügyi nyilvántartásaikkal. A kibocsátás-kereskedelmi rendszerek a következő szintre emelhetők. Segíthetünk annak ellenőrzésében, hogy a humanitárius segítség elérte-e a rendeltetési helyét. Meggyőződhetünk arról, hogy senkit nem vesznek el a vagyonától a veszélyeztetett adatok miatt. A vállalatok jobban elszámoltathatók lesznek részvényeseikkel szemben. Az államoknak át kell térniük a polgárokról szóló információk gyűjtéséről egy olyan környezet szabályozására, ahol a polgárok bíznak az adataik kezelésében.

Joseph Muscat szerint természetesen vannak olyan problémák, amelyek a digitális gazdaságra való áttéréssel kapcsolatosak. Sok ember szerte a világon ragaszkodik „olyan elképzelésekhez, amelyekről azt hittük, hogy örökre velünk maradnak”, például a munka jelentésével, a munka kompenzációjával és a kormány szerepével a polgárok védőhálóinak biztosításában.

Rámutatott arra is, hogy a kihívások egy része azoknak az ellenállásából adódik, akik attól tartanak, hogy az új feltörekvő gazdaság hatalmas munkahelyek elvesztéséhez és további szegénységhez vezet.

Olvassa el még: A Crypto lassú fejlődése, hasonlóan az Internet korai napjaihoz & „Nem számít, mi” Korm. szabályozni fog -Apple társalapítója

Málta – a „Blockchain-sziget”


2018 eleje óta Málta egy olyan ökoszisztéma kiépítésére összpontosított, amely jelentősen javítja a kriptográfiával és a blokklánccal kapcsolatos vállalatok vállalkozását. Arra törekedve, hogy a mediterrán nemzet „Blockchain-szigetgé” váljon, a kormány megnyitja kapuit a blokklánc és más, úgynevezett elosztott főkönyvi technológiák előtt. Málta úgy véli, hogy a sziget olyan kriptovaluták menedékévé válhat, mint a Bitcoin – a főkönyvi technológiák legismertebb alkalmazása -, de úgy véli, hogy a blokklánc is hozzájárulhat az ország közlekedési és oktatási rendszereinek átalakításához.

Jogalkotási fronton: Júliusban a máltai parlament három törvényjavaslatot fogadott el, amelyek meghatározták a szabályozási keretet és ösztönzik az innovációt a blokklánc-szerű technológiákban, abban a reményben, hogy ezek a törvények vonzani fogják a külföldi pénzügyi technológiai vállalatokat, hogy letelepedjenek az országban..

Ez a támogató környezet, amelyet Málta kormánya nyújt, sok kriptográfiai vállalkozást vonzott az országba. A Binance, a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsde közül kiemelkedő, a távol-keleti szabályozási akadályok nyomán Hongkongból Máltába költöztette székhelyét. Nem csak, a tőzsde azt is tervezte, hogy Málta lesz a világ első decentralizált bankjának, az Alapítók Banknak az otthona. Az Alapítók Banknak nem lesz központi hatósága. Ehelyett az összes vevő közösségi tulajdonban lesz. A Binance támogatja a bankot, az egyik első befektetőjeként.

Idén augusztusban a ZB.com egy másik kiemelkedő kriptovaluta-tőzsde, a ZB.com bejelentette, hogy Európában egy új tőzsde indításával kezdi meg működését. Ez a legutóbbi bejelentés az OKEx és a DQR bejelentését követte, akik irodákat is nyitottak a szigeten.

A kriptográfia Máltára költözésével az ország mindenképpen igazolja az ország által megszerzett „Blockchain Island” nevet. Most pedig az UNGA-nál tartott beszédével az ország bejelentette, hogy megérkezik a világ színpadára. Ez minden bizonnyal kihívást jelent számára az európai szomszéd, Svájc, amely szintén küzd a kripto-támogató nemzet versenyéért

Valójában Málta lesz a kriptovaluta üzletág vezetője? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map