Mt. Gox Saga: Mark Karpeles vezérigazgató beszél a Gox fiaskóról és a csődről

hirdetés Phemex

Mt. A Gox, az egyik legnagyobb bitcoin-tőzsde és a legnépszerűbb lopás áldozata ismét felkerült a hírekbe, mivel korábbi vezérigazgatója, Mark Karpeles beszél a fiaskóban betöltött szerepéről és a polgári rehabilitáció révén a most csődbe jutott vállalat vezetéséről.

Mark Karpeles, Mt. Gox egykori vezérigazgatója kiírja a szívét

Ez a soha véget nem érő Mt. Gox Saga, még egyszer! Az Mt. korábbi vezérigazgatója Gox, Mark Karpeles jelentkezett, és a Reddit-en közzétette az egész csődöt egy “Kérj tőlem bármit, amit szeretsz ”.

Mt. A Gox, amely az egyik legnagyobb bitcoin-tőzsde volt, amely a világ 70 százalékos bitcoin tranzakcióit tette ki, csődbe ment az állítólagos 2014-es bitcoin-lopás után, amely a bitcoin árának 36 százalékos csökkenéséhez vezetett. Ugyanaz a Mt. Gox a bitcoin árának csökkenéséért is felelős volt 2017 decemberétől 2018 februárjáig.

Mark Karpeles alapvetően Jed McCaleb-től vásárolta meg az oldalt 2011-ben, és a tőzsde vezérigazgatója lett. 2014 februárjában Karpeles lemondott tisztségéről, még mielőtt a vállalat bejelentette volna a bitcoinok elvesztését.

Karpeles részletesen beszél az eseményekről, kezdve a polgári rehabilitáció benyújtásával 2014. február 28-án, amelynek négy hónappal a csere után csődbe ment. Elmondása szerint erőfeszítései az Mt. Gox a bajból nem volt elég, amiért letartóztatták, és most az Mt. polgári rehabilitációjában segít. Gox.

Ezenkívül pontosítja:

„A japán csődtörvénynek itt különösen csúnya eredménye van, és ezt elöl akarom kezelni. Mivel a hitelezői követeléseket nyilvántartásba vették, ezeket a követeléseket a japán jen értékelésében vették nyilvántartásba a csőd napján. … Ezeket az eszközöket a felszámolás részeként osztják szét a részvényesek között. ”

Ami magát illeti, Karpeles nem akarja ezt a milliárd dollárt, mivel “az első naptól fogva soha nem számítottam volna rá, hogy bármit is kapok ettől a csődtől”.

Olvassa el még: Breaking: Mt. Gox újabb BTC eladásra gyanúsítható!

A polgári rehabilitáció válasz az Mt. Gox rendetlenség?

Úgy véli, hogy a polgári rehabilitáció az, amelyen elkötelezetten dolgozik:


„Az a tény, hogy ma ez egy lehetőség, aberráció, és úgy gondolom, hogy az én felelősségem biztosítani, hogy ez ne történjen meg. Ennek egyik módja a polgári rehabilitáció lenne, és mivel úgy tűnik, hogy a legtöbb hitelező egyetért ezzel, mindent megteszek annak érdekében, hogy ez megvalósuljon. ”

Szóval, most biztosan kíváncsi vagy, ilyen egyszerű, visszakapjuk a bitcoinjainkat, nyilvánvalóan nem:

“A Bitcoin részvényeseinek történő kifizetések hallatlanok, és valószínűleg nem is lehetségesek, mivel a részvényesek részére történő befizetések után fizetendő adókat ki kell számolni, ami azt jelenti, hogy a fizetett összegnek stabil értéknek kell lennie JPY-ben.”

Ha a csere nem megy polgári rehabilitációra, akkor az egyes bitcoinokból és bitcoin készpénzből fennmaradó 165 000 darabot az Mt. Gox vagyonkezelő, ami csak a piac összeomlásához vezetne, mint legutóbb.

Mt. A Gox körülbelül egymillió bitcoint bízott meg, amelyek közül mintegy 800 000-et állítottak ellopásnak. A fennmaradó 200 000 bitcoint ezután csődáron, azaz körülbelül 400 dollárral értékelték. A közelmúltban a vagyonkezelő egyenként körülbelül 35 000 BTC-t és BCH-t adott el, és körülbelül 165 000 bitcoint és 100 millió dollár értékben maradt BCH.

A bíróság szerint mindenkinek fizetnek vissza, de akkor ki kapja meg a fennmaradó milliárdos bitcoinokat. Nos, a csődtörvény szerint Karpeles lenne az a személy. Olyan egyén, aki a csere irányítója volt, amikor szó szerint minden lebukott!

Karpeles azonban a 2017. júniusi perében ártatlannak vallotta magát, továbbá megemlítette, hogy a vállalkozásnak problémái vannak az adósságállomány kezelésével, ami csődhöz vezethet..

Mivel a csőd már több mint 4 éve tart, itt az ideje, hogy a bíróság meghozza a megfelelő döntést és átadja az érméket jogos tulajdonosainak. Túl sokáig meghosszabbították, ami végül csak a befektetők és a piaci érzelmeket sértette.

Meg van-e győződve arról, hogy az Mt. Gox, akinek még mindig nagy mennyiségű bitcoin alapja van, nem ismételné meg ugyanazt a hibát??

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map