A legjobb Bitcoin játékok 2021

A Bitcoin-játékok viharral elfoglalták az iGaming és a szerencsejáték világát. Ezen utak közül egyre több nyílik nap mint nap, ahol a bitcoin játékosok élvezhetik a klasszikus kaszinó játékok különböző variációit a bitcoin használatával. Ebben a cikkben néhány szerencsejátékról mesélünk, amelyeket bitcoinokkal játszhat, és megmutatja, hogyan kezdheti el a bitcoin, az ethereum és más kriptovaluták használatát. Ezek a játékok nem csak nagyon szórakoztatóak, hanem szórakoztató módon is felhalmozhatják a bitcoinokat.

A legnépszerűbb Bitcoin kaszinó játékoldalak

Legjobbnak értékelt

# 1

Bovada

Bovada logó 125% bónusz 3750 dollárig 125% bónusz 3750 dollárig

 • Hírneves játék

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logó 200% bónusz 1000 dollárig 200% bónusz 1000 dollárig

 • Nagylelkű bónuszok

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 3

BetOnline

BetOnline logó 100% Crypto bónusz 100% Crypto bónusz

 • 4 kriptó elfogadott

Olvassa el a véleményt Játssz most

Mik azok a Bitcoin játékok?

A legjobban fizető bitcoin-játékok közül néhány olyan szerencsejáték, ahol akár nyersz, akár elveszítesz bitcoinot. A kriptográfiai játékok gyors növekedésének számos oka van.

 1. A legnyilvánvalóbb – lehet szerencsejátékot keresni és bitcoinokat keresni.
 2. A BTC játékokat nem korlátozzák és korlátozzák a konformista szabályok, mint a legtöbb bitcoin kaszinó játék. Különösen a Bitcoin dobókocka és a nyerőgépek sokkal interaktívabbak és szórakoztatóbbak, és a szerencsejáték-lejátszót szem előtt tartva épültek. Az izgalmas és furcsa dizájnok mindenképpen tömegkedvelők a bitcoin szerencsejáték-játékosok számára.
 3. A kripto játékok közösségi. A bitcoin kaszinóban játszva lehetősége lesz beszélgetni sok hasonló gondolkodású szerencsejáték-játékossal, akik szintén használnak bitcoint. Ez a társadalmi interakciós szempont nagy oka a rejtjelező kaszinók és a bitcoin mint kriptopénz növekvő népszerűségének.
 4. A Bitcoin játékok kiemelkedően alacsony házelőnnyel rendelkeznek. A ház él egy olyan kifejezés, amelyet arra használnak, hogy leírják a ház matematikai előnyeit, mint Ön. Ez az előny biztos százalékos veszteséget eredményez azzal, amit idővel fogad. A bitcoin játékok némelyikének szerencsejáték-háza kevesebb, mint 0,5%! Ehhez képest a hagyományos Baccarat házelőnye 1,06% a bankár tétjénél, 1,24% a játékos tétjénél és 14,36% a döntetlennél.

Két szerencsejáték-platformon élvezheted ezeket a kriptográfiai játékokat:

 • Bitcoin kaszinók
 • Független weboldalak

Bitcoin kaszinók

Bitcoin kaszinók a következő három kategóriába sorolhatók:

Bitcoin-Exclusive kaszinó: Egy online kaszinó, amely csak a bitcoinokkal foglalkozik. Ez az a fajta kaszinó, amelyet a bitcoinot használó kriptográfiai játékosok preferálnak leginkább.

Hibrid kaszinó: Ebben a kaszinóban használhatja a bitcoint más hagyományos fiat fizetési lehetőségekkel együtt. Betétekkel játszhat, és visszavonhat bitcoinokkal.

Bitcoin-Fiat kaszinók: Ezekben a kaszinókban csak bitcoinokkal lehet befizetni. Ezek azonnal átalakítják a bitcoinokat Fiat-vá.

Ezekben a bitcoin kaszinókban eljuthat az összes klasszikus kaszinó játékhoz, amelyeket ismer és szeret póker, blackjack, nyerőgépek, stb. Vannak a legjobb bitcoin szerencsejáték-webhelyek Slots.com, mBit Casino, 1xBit, Megawins, és Oshi.io.

Miért Gamble a Bitcoin

Független weboldalak

Ezek olyan szerencsejátékok, amelyeket saját független webhelyeik üzemeltetnek, és nem részei egy bitcoin kaszinónak. A BitKong, az egyik legnépszerűbb bitcoin játék, a weboldalán játszható. Az ilyen típusú kriptojátékok lejátszásához csak regisztrálnia kell a szerencsejáték-fiókját, be kell tartania a játékszabályokat, és meg kell próbálnia minél több bitcoint keresni.

Sok játékos és kaszinó üzemeltetője esküszik arra, hogy a bitcoinos szerencsejáték az iGaming jövője. Szóval, izgatott, hogy bemeríti a lábujjait ebbe az egyre növekvő és lenyűgöző játéktérbe? A következő szakaszokban bemutatjuk, hogyan lehet bekapcsolódni a szerencsejátékba, és néhány példát a BTC játékokra, amelyeket játszhat.

Hogyan kell játszani Bitcoin játékokat?

Az ingyenes bitcoin játékok egyszerűbb módja az, ha csak regisztrál egy bitcoin kaszinóra. Ezzel szó szerint több száz és ezer kriptográf szerencsejátékhoz férhet hozzá. Az egyik legjobb bitcoin kaszinó odakint a szerencsejáték kezdők számára mBit. Amikor felkeresi a webhelyüket, a rendszer kéri a fiók regisztrálását az e-mail azonosító és a jelszó megadásával, majd a kívánt bitcoin mennyiségének befizetésével.

Ezt követően a következő oldalt látja:

Ez az oldal két dolgot mutat be:

Először is láthatja a bitcoin egyenlegét. Ha hozzá szeretné adni a bitcoin egyenlegéhez, akkor lehetősége van a nyilvános cím másolására, vagy a QR-kód használatával bitcoinok küldésére.

Másodszor, látni fogja a bitcoin bónuszok hogy a kaszinók felajánlják Önnek. Mindig figyelje ezeket a bónuszokat. Ezen bitcoin-bónuszok egy része összeadódhat, és valóban jövedelmezővé válhat.

Kell-e befizetnem a Bitcoin-t a játékhoz?

A legtöbb igazi Bitcoin kaszinóban előzetesen be kell fizetnie néhány BTC-t szerencsejáték-számlájára. Néhány kaszinó, mint például az mBit, „No Deposit” bónuszt biztosít a Bitcoin játékosainak. A betét nélküli bónusz úgy tekinthető, mint a bitcoin kaszinó kis előnézete. A Bitcoin kaszinó ingyenes bónuszt ad számlájára, amely lehetővé teszi, hogy játsszon néhány népszerűbb bitcoin kereső játékot. Röviden: rövid bemutatást nyújt a bitcoin kaszinó szerencsejáték élményéről.

Más szavakkal, vannak olyan bitcoin kaszinók, ahol valóban játszhatsz anélkül, hogy bármilyen pénzt szerencsejátékoznál! Az mBit kaszinó 50 ingyenes pörgetést ad a nyerőgépes játékokhoz, csak a szerencsejáték-fiók regisztrálásához.

Ettől függetlenül, miután a regisztráció befejeződött, végre megismerheti a bitcoin játékok online sorozatát a bitcoin kaszinóban. Innen kezdheti el a bitcoin nyerését a rendelkezésre álló legjobb kriptográfiai játékok játékában.

Népszerű online Bitcoin játékok

Mint már említettük, rengeteg olyan bitcoin játék van, amelyet a Bitcoin-on lehet játszani szerencsejáték oldalak. Néhány ilyen játék népszerűbb, mint a másik. Ebben a szakaszban végezzük el ezeknek a népszerű Bitcoin szerencsejátékoknak a néhány áttekintését.

Bitcoin kocka

Az egyik legnépszerűbb játék a bitcoin játékvilágban, és amely leginkább szinonimája a kriptográfiai szerencsejátéknak és a bitcoinnak. A játékot az egyik első bitcoin kaszinó találta ki – a SatoshiDICE.

A többi elérhető flash játékkal ellentétben, bitcoin kocka viszonylag egyszerű és hétköznapi megjelenésű. Csak meg kell fogadnia, hogy a dobás egy alacsonyabb vagy magasabb lesz, mint az előre meghatározott pont. Ha jól kitalálja, akkor nyer egy díjat a valószínűsége alapján, hogy a tét jó lesz. Ugyanakkor éppen az egyszerűsége miatt vált annyira népszerűvé.

A veleszületett egyszerűségen kívül a bitcoin kockajátékok nagyon versenyképes házelőnyt is kínálnak. Szinte az összes bitcoin kockahely 1% -os vagy annál kisebb házelőnyt biztosít, miközben nem ritka, hogy a ház élét akár 0,5% -ig is találják. A ház szélével együtt egy másik előny a sebessége. Minden kockajáték hihetetlenül gyors. Percenként több dobásból álló kockát tud átvészelni, ezáltal üdítő élmény lesz.

Bitcoin Blackjack

Blackjack az egyik legnépszerűbb rejtjeles szerencsejáték, amely mind a bitcoin, mind a standard kaszinókban elérhető. A játék bitcoin kaszinókban elérhető népszerű verziói közé tartozik a Double Exposure, a Multihand Blackjack és a Pontoon. Ha közelebb kerülsz 21-hez, mint a kereskedő, akkor esélyed lesz nyereményre. Sok tapasztalt játékos javasolta, hogy a blackjack fogadási világában kezdő újoncok kezdjék a bitcoin blackjack-kel. Ennek oka, hogy az alkalmazott szoftver egyszerűvé teszi a játék bonyolultságát.

Íme néhány jellemző a Bitcoin blackjackről:

A játékos úgy fogad el, hogy kiválasztja, mennyi pénzt akar kézre adni. A legtöbb fogadási lehetőség 1 és 100 USD között lesz. A kezek kiosztásra kerülnek, miután a tétet meghatározták.

Miután egy bitcoin játékos meglátta a kezét, lehetősége nyílik megütni, állni vagy duplázni. Ha a bitcoin játékos keze tartalmaz párat, akkor lehetséges a „Split” opció is.

A bitcoin blackjack egyedülálló tulajdonsága, hogy ebben a bitcoin játékban nincs korlátozva a kártyacsomagok száma.

A bitcoin blackjack-et nagyon játékosbarátnak tartják, mivel a felajánlott ház előnye gyakran kevesebb, mint 1%. A bitcoin játékosoknak azonban figyelembe kell venniük, hogy minél több pakli kártyát ad hozzá a játékához, annál magasabb lesz a háza széle.

BitKong

Említettük Bitkong korábban, de a Bitkong valóban egy nagyon szórakoztató és addiktív játék, amelyet a bitcoinkal is játszhatsz. A Bitkong játékot a bitkong.com oldalon teheti meg. A Bitkong először 2015 októberében indult, és magában foglalja a harcot egy virtuális gorilla ellen, amit úgy hívtak, hogy kitaláltad: „BitKong”. A Bitkong ötlete, hogy haladjon ezen a rácson:

Ha jól kitalálod, akkor kitalálnod kell, melyik mező rejt egy gyümölcsöt, majd feljebb lépsz, és a fogadásod megsokszorozódik.

A BitKong három játékmódot kínál:

 • Könnyű: 3 mezőből 2 kókuszdió van.
 • Közepes: a 2 mezőből 1 banánnal rendelkezik.
 • Kemény: A 3 mezőből 1-ben van ananász.

Ha jól sejted, folytathatod a további gyümölcsök keresését a mezőn, vagy felveheted a nyereményedet és kivonhatod a Bitkong játékost. Minél magasabb a Bitkong nehézségi szintje, annál nagyobb a kockázat és a jutalom.

A játék alatt a „Verify Ticket Fairness” linkre kattintva bármikor ellenőrizheti a Bitkong igazságosságát. A BitKong 1% -os házelőnyt tart fenn.

Tartsd észben, a legtöbb sportfogadási oldal elfogadja is Bitcoin mint fizetési mód.

Következtetés

Az ijesztő rész az, hogy valóban korán vagyunk a bitcoin játéktérben, és ez már ijesztő ütemben fejlődik. Nincs megmondva a magasság, amelyet ez a bitcoin játéktér a közeljövőben elérhet. Annak ellenére, hogy még korán vagyunk, a rendelkezésre álló bitcoin játékok sokféleségének elegendőnek kell lennie minden kriptográfiai szerencsejáték-rajongó izgatásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map