Bitcoin szerencsejáték-átverés

Megbízható Bitcoin kaszinók

Legjobbnak értékelt

# 1

Bovada

Bovada logó 125% bónusz 3750 dollárig 125% bónusz 3750 dollárig

  • Hírneves játék

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logó 200% bónusz 1000 dollárig 200% bónusz 1000 dollárig

  • Nagylelkű bónuszok

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 3

BetOnline

BetOnline logó 100% Crypto bónusz 100% Crypto bónusz

  • 4 kriptó elfogadott

Olvassa el a véleményt Játssz most

Bevezetés a Bitcoin csalásokba

Átverés a Bitcoin? Egyáltalán nem. Ugyanakkor sok olyan csalás fut, amely a Bitcoin felhasználókat célozza. Kezdjük azzal, hogy megnézzük a leggyakoribb Bitcoin-csalásokat, amelyeken átütközik.

Bitcoin e-mail csalások

Az egyik legrégebbi és még mindig népszerûen alkalmazott csalás a Bitcoin átverés e-mail. Ezek az e-mailek különféle változatban érkeznek. Néhányan nagyon hivatalos hangvételűek, és azt állítják, hogy az Ön által használt webhelyen adatvédelem történt. Mások azt állítják, hogy az Ön által kezdeményezett Bitcoin tranzakció nem sikerült megfelelően, és ellenőriznie kell személyes adatait.

Van néhány közös szál ezekhez az e-mailekhez. Először ezek az e-mailek megpróbálják ellenőrizni a Bitcoin-címeket, általában arra kérve, hogy erősítsék meg a privát kulcsot. Mások kérhetik, hogy küldjön egy mennyiségű Bitcoin-t a cím igazolásához.

Mindezek csalások, és abban reménykednek, hogy a Bitcoin felhasználó nem veszi észre, hogyan működik a Bitcoin vagy a digitális valuta. Soha ne adja meg magánkulcsát semmilyen körülmények között. Ha ezt megteszi, akkor feladja a Bitcoin pénztárcák irányítását.

Hamisító csalások

Egy gyakori átverés, amelyet a Bitcoin tőzsdei felhasználókat céloz meg, csalások. Ezek a csalások általában e-mailben értesítést küldenek a bejelentkezéshez és a fiókadatok ellenőrzéséhez. Ez lehet egy Bitcoin kereskedési webhelyen vagy egy másik webhelyen, amelyet a BTC lebonyolításához használ. Az e-mail akár egy cég jogos e-mailjének is tűnhet.

Ha azonban az e-mail link használatával megy a webhelyre, akkor egy hamis webhelyre kerül, amely ellopja a felhasználói adatait. Például az EToro hamis e-mailje arra irányíthatja, hogy a kereskedési platform webhelye helyett az EToroSite.com vagy az EToro.biz webhelyre lépjen..

Néhány egyszerű módszer a csalások észlelésére, ha ellenőrizzük az e-mail címet és az e-mailben található linket. Ha duplán kattint a címre, akkor általában a feladó e-mailje jelenik meg. Általában furcsa kinézetű e-mail lesz, feltételezve, hogy a csaló még megpróbálta lefedni a nyomát. Egyesek egyszerűen hamis számlák létrehozására fogják használni a Gmailt. A link címe is furcsán fog kinézni, megdöntve, hogy nem jogos.

Bitcoin befektetési csalások

A Bitcoin átverés egyik leggyakoribb formája a Bitcoin befektetési csalások. Gyakran ezek a webhelyek azt állítják, hogy hatalmas pénzt kereshet azáltal, hogy befektet a webhelyére. Irreális megtérülést ígérnek, például 30 nap alatt 100% -os profitot.

Mások azt állíthatják, hogy Ön valamilyen kriptovaluta kereskedelemben vesz részt, például részvényopciókban. Ismét irreális állításokat fognak felhozni azzal kapcsolatban, hogy mennyit tehet.

Ezek a csalások legjobb esetben Ponzi-sémák. Az első néhány ember, aki bekerül az átverésbe, kevés pénzt kereshet, de a webhely vagy leáll, vagy egy idő után abbahagyja a kifizetést. A webhelyre fektetett összes pénz elveszett.

Zsarolás és Ransomware

A legagresszívabb csalások közül kettő zsarolási kísérlet és ransomware támadás. Zsarolási kísérletekért valaki felveszi Önnel a kapcsolatot, állítva, hogy érzékeny információkkal rendelkezik rólad. Néha előfordulhat, hogy megkapja a jelenlegi vagy korábbi jelszavának másolatát is. Arra utasítják, hogy küldje el a Bitcoin-t egy címre, hogy törölje az információkat a számítógépéről.

A Bitcoin átverés legrosszabb formája a ransomware. Ez egy vírusszerű program, amely hatékonyan zárja le a számítógépet, és megköveteli, hogy váltságdíjat fizessen Bitcoin-ban, hogy elkerülje a számítógép törlését.

A zsarolási kísérleteknél figyelmen kívül kell hagynia őket, mivel az egyetlen dolog, amivel a felhasználó rendelkezhet, az egy régi jelszó. Ha ez a jelszó továbbra is aktív bármelyik fiókban, menjen előre, módosítsa és frissítse a jelszókezelőt. Ne fizesse a Bitcoin-ot. A ransomware támadások esetén a legtöbb modern vírusprogram kijavítja. A legjobb, ha egy megbízható AV program már telepítve van a számítógépére.

Bitcoin szerencsejáték-csalások

Most, hogy megbeszéltük a tipikus Bitcoin-csalásokat, amelyeken át fog ütközni, beszéljünk a Bitcoin-os szerencsejáték-csalásokról. Mivel a Bitcoin szerencsejáték rendkívül népszerű, vannak olyanok, akik kihasználják a gyanútlan szerencsejátékosokat. Íme néhány módszer a Bitcoin szerencsejáték-átverés azonosítására.

Alacsony minőségű játék

A BTC szerencsejáték-oldalak megtekintésekor milyen típusú szoftvert használ? A webhely olyan vezető szolgáltatók szoftverét használja, mint a Microgaming, vagy saját szoftvert használnak? A SoftSwiss platformot használják-e a webhelyhez, vagy a weboldal nem védjegyes?

Nagyon kevés kivételtől eltekintve a legtöbb alacsony minősítésű játékterméket kínáló BTC játékoldal csalás. Lehet, hogy egy ideig törvényesen néznek ki, vagy akár működnek is, de általában egy idő után abbahagyják a kifizetést. Még rosszabb, hogy a szoftvert el lehet kötni, hogy elvegye a pénzét.

Nem bizonyíthatóan korrekt

Minden törvényes Bitcoin-szerencsejáték bizonyíthatóan tisztességes szerencsejáték lesz. Ez az algoritmus segít biztosítani a játékost, hogy minden cselekedet igazságos, lehetővé téve számukra a tét igazolását. Ha a webhely újabb és nem kínálja a bizonyíthatóan tisztességes szerencsejátékokat, akkor valószínűleg átverésről van szó.

Ne feledje, hogy a fiat webhelyek, amelyek a Bitcoint veszik, nem biztos, hogy bizonyosan tisztességes szerencsejátékokat kínálnak. Ez azért van, mert fiat webhelyekről van szó, amelyek lehetővé teszik a betéteket a Bitcoin-nál, nem pedig egy igazi Bitcoin-szerencsejáték-webhelyet.

Nincs engedélyezés

A BTC szerencsejáték-webhelyeire vagy bármelyik szerencsejáték-oldalra óriási piros zászló az, ha a webhely nem rendelkezik engedéllyel. A törvényes online szerencsejáték-webhelyeket egy elsődleges szabályozó engedélyezi, legyen az Alderney, Curacao, Man-sziget vagy más legfelsőbb engedélyező testület.

Névtelen regisztráció és játék

Legyen nagyon körültekintő minden olyan szerencsejáték-oldalon, ahol a személyazonosság igazolásához semmiféle regisztráció nem szükséges. Gyakran kiderül, hogy ezek a webhelyek Bitcoin átverési webhelyek. Míg a Bitcoin híres arról, hogy névtelen valuta, az anonimitás a csalóknak támadás módot ad.

Némelyikőtök nem biztos, hogy kedvelik azokat a webhelyeket, amelyek játékosain ismerik az Ügyfelet (KYC) ellenőrzést, ám ezek a webhelyek általában legálisabbak, mint az anonim webhelyek.

Óvatosan közelítse meg az összes szerencsejátékot

Végül a legjobb, ha nagyon körültekintően járunk el, ha a BTC szerencsejáték-helyeken szerencsejátékozunk. Bár sok törvényes webhely van odakinn, sok átverési oldal is található. Mint ilyen, óvatosan látogasson el a webhelyre, és a játék előtt vizsgálja meg. Nézze meg az online értékeléseket, a közösségi médiát és az ügyfelek jelentéseit, hogy vannak-e fontosabb vörös zászlók vagy problémák.

Ezután keressen néhány vörös zászlót, amelyekről ebben a cikkben foglalkozunk. Végül jó ítélőképességgel és józan ésszel. Ha valami rossznak tűnik, vagy nem érzi jól magát egy szerencsejáték-webhely miatt, próbáljon meg egy másik oldalt. Egy uncia óvatosság most jelentős fejfájást és megtakarítást eredményezhet az úton.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map