Analiza cijena BTC, ETH, XRP za tjedan od 25. lipnja do 1. srpnja Mješoviti tjedan s dobrim dugoročnim pozitivnim rezultatima

oglas Phemex

Ovaj je tjedan došao kao olakšanje za mnoge kripto ulagače i entuzijaste s nekim dobrim dugoročnim razvojem. Nema puno pozitivnih rezultata za cijenu glavnih kriptovaluta, ali definitivno nalet kupnje na kraju tjedna koji je kupio Bitcoin natrag iznad važne razine otpora od 6000 USD. Kripto tržište je u posljednja 2 dana dodalo više od 26 milijardi USD krećući prema tijekom vikenda, jer su glavna imovina, uključujući bitcoin, Ethereum i Bitcoin Cash, porasla dvoznamenkasto.

Uz nagli porast količine i priljeva USD u kriptos, puno pretjeranih analitičara i potpora već je govorilo o kripto marketingu koji ulazi u kratkotrajnu bikovu fazu, ali još je prerano za predviđanje. Protekli tjedan i nekoliko sljedećih tjedana bit će više lakmusov test za glavne kriptovalute iznad njihove razine otpora nego za eksponencijalni rast. S korporativne fronte, glavna vijest koja je zabilježena ovaj tjedan je ona da je Facebook preokrenuo svoju politiku oglašavanja za kriptovalute.

Izvor Coin360.io, pristupljeno IST u 11,11 sati 01. srpnja

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, vođa čopora, vidio je jasnu bitku između bikova i medvjeda. Kako su medvjedi kucali u prvoj polovici tjedna, bik se vratio lupajući na kraju, tjedan je završio s dobitkom od 5,65%. Kapitalizacija marke iznosila je 106 milijardi USD. Cijene su tijekom tjedna pogodile najvišu točku od 6465,51 USD, a najnižu od 5835,78 USD, pokazujući jasnu borbu oko razina otpora od 6000 USD. Burze koje su ovog tjedna bile aktivnije u BTC-u na različitim parovima bile su Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) i ZB.com (4,38%). Zanimljiva činjenica u vezi s količinskim rukovanjem razmjene, čini se da se najviše parima kojima se trguje BTC / USDT zanimljiv par, u smislu najhlapljih kripto krilaca uparenih sa stabilnom mrežom kovanica.

Nekoliko glasova koji su zabilježeni govoreći o Bitcoinu. Tyler Winklevoss usporedio je Bitcoin s Digital Goldom. Citiran je Ron Paul, bivši član američkog Kongresa i ugledni savjetnik Misesova instituta, koji kaže da Bitcoin, valuta s potporom od zlata može koegzistirati u slobodnom društvu. Glavni ekonomski savjetnik Allianza, Mohamed El-Erian, rekao je da će Bitcoin biti u otkupnom teritoriju ako padne 5000 USD.

Također pročitajte: Analiza cijena kriptovaluta za tjedan od 18. lipnja do 24. lipnja – Spirale prema dolje nastavljaju se kako propisi pooštravaju

Ethereum [ETH]

Ethereum, druga najveća kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji, također se uspio odbiti od podrške slično kao i Bitcoin i druge kripto valute. Bilo je u vrlo plitkoj crvenoj boji, iako nakon što je tjedan vidio puno zelenih vrhova. Kako izvještavamo, ETH je bio nešto ispod 0,96% nakon što je vidio neke vrhove koji su bili previše zbog toga što su primijetili. Cijene etera, na vrhuncu, ovog su tjedna bile na nivou od 461,21 USD, a najniže su iznosile 419,68 USD, što opet pokazuje širok raspon u kojem su se bikovi i medvjedi borili. Burze koje su ovog tjedna bile aktivnije u količinama s ETH-om na različitim parovima bile su CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) i Finance (3,69%). ETH / USDT par koji generira maksimalne količine

Neke vijesti ovog tjedna oko Ethereuma bile su kripto hedge fond, smješten u Austinu, nazvan Multicoin Capital i podržan od Chrisa Dixona, Andreessen Horowitz je bio vrlo pozitivan na budućnost Ethereuma i spustio se na Ripple i Litecoin. Južnoafrička središnja banka zaključila je projekt s više banaka za testiranje platnih transfera između banaka koristeći platformu zasnovanu na Ethereumu, Quorum u okviru projekta „Khokha“. Također, košarkaški tim Sacramento Kings odlučio je iskopati Ethereum kako bi financirao stipendije za tehničko obrazovanje.

Mreškanje [XRP]

XRP je također slijedio trend da drugi novčići probijaju silaznu liniju trenda. Podržao je zamah, iako je također vidio pritiske prodaje na višim razinama dok medvjedi počinju napadati završavajući tjedan u crvenom padom od 3,47%. XRP cijene, na vrhu, ovog su tjedna iznosile 0,491110 USD, a najniže od 0,427302 USD. Razmjene koje su ovog tjedna bile aktivnije, s XRP-om na različitim parovima, bile su CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) i Bithumb (8,88%). XRP / USDT par generirao je maksimalne količine, a slijedili su XRP parovi s japanskim JPY i korejskim KRW.


XRP je okupio vijesti koje su uključivale i predsjednika SBI Holdingsa, rekavši da je Ripple (XRP) sljedeći globalni standard kriptovaluta i novca. Ripple je također pronašao novog partnera u indijskom bankarskom sustavu u obliku Kotak Mahindra banke koja će Kotaku omogućiti da iskoristi xCurrent kako bi omogućio brže i učinkovitije doznake.

Ostali pokretači i tresljaji

Ostali novčići koji su napravljeni na vrhu i dnu ovaj tjedan prema tržišnoj kapitalizaciji novčića (pristupljeno 1. srpnja u 23:30 IST)

Pokretači

  • SelfKey- pokazuje porast od 396,03%
  • SalPay – pokazuje rast od 170,11%
  • Whalecoin – pokazuje rast od 132,34%

Tresalice

  • Peepcoin – pokazuje pad od 92,95%
  • Zippie – pokazuje pad od 45,59%
  • Token Desk – pokazuje pad od 45,57%

Što mislite kako bi bilo raspoloženje kripto tržišta sljedeći tjedan? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map