Bitwise Index, koji prati 10 kriptovaluta, pridružuje se liniji za kripto ETF

oglas Phemex

Bitwise Asset Management, tvrtka za upravljanje kripto imovinom sa sjedištem u San Franciscu, pridružila se redu na pragu SEC-a za odobrenje ETF-a temeljenog na kripto tehnologiji. Ovo bi bila 15. aplikacija za kripto / bitcoin aplikaciju koja čeka klimanje SEC-a nakon niza odbijanja i kašnjenja koje je podnositelj zahtjeva vidio od SEC-a.

Aplikacija za upravljanje imovinom u bitovima izgleda kao rješenje

Novi ETF zvat će se Bitwise HOLD 10 Fond indeksa kriptovaluta a zahtjev za registraciju koji se odnosi na dionice ETF-a Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund ETF podnijet je američkoj Komisiji za vrijednosne papire i burze (SEC), ali još uvijek nije proglašen učinkovitim. ETF ima za cilj pratiti prinose Bitwise-ovog indeksa HOLD 10, indeksa ponderiranog tržišnom kapitalizacijom od 10 najvećih kriptovaluta, koji se ponovno uravnotežuje mjesečno. Trenutno indeks čine BTC (58,7%), ETH (17,7%), XRP (7,7%), BCH (6,1%), XLM (3,4%), LTC (2,3%), ZEC (1,1%), XMR ( 1,0%), ETC (0,9%).

Indeks koristi petogodišnju razrijeđenu tržišnu kapitalizaciju umjesto ravne tržišne kapitalizacije, nekoliko kriterija prihvatljivosti, uključujući opseg trgovine i povijest koncentracije, složene cijene, cirkulirajuću opskrbu, više izvora podataka, mjesečno ponovno uravnoteženje i posebne politike za rijetke događaje poput tvrdih vilica za zaštitu cjelovitost svoje košarice.

ETF ili fond kojim se trguje na burzi tržišni je vrijednosni papir koji prati skupinu imovine i njime se trguje poput dionica na burzi. Dok ostalih 14 prijava za SEC su prijavljeni za ETF-ove samo s bituminovim bitcoinima, prema CNBC-u, Bitwise je jedina tvrtka koja se prijavila za ETF koji bi pratio višestruku digitalnu imovinu.

Bitwise’s Global Head of Research Matt Hougan citiran je komentirajući tu najavu da,

“Naše istraživanje pokazuje da se košarica za praćenje indeksa s više kriptovaluta ponaša drugačije od jednog novčića. Kao takvi, mislimo da investitori moraju gledati obje vrste izloženosti kad razmatraju rastući prostor kriptovaluta. Naše je mišljenje da ovo novo područje ima mnogo sličnosti s uvođenjem robnih ETF-a prije 10 do 15 godina. “

Njegovi komentari nastavili su to govoriti

“U to smo vrijeme vidjeli lansiranje ETF-ova s ​​jednom robom koji prate zlato, srebro, sirovu naftu i druge robe, kao i ETF-ova koji prate raznolike košarice robnih indeksa. Ovdje vidimo puno sličnosti. “

Također, pročitajte: Bitcoin ETF entuzijazam eksplodira, bikovi su već preuzeli optužbu

Iskustvo upravljanja kriptovima čini ga snažnim udvaračem za odobrenje ETF-a

Posjedovanje vlastitog kripto indeksa daje Bitwise prednost u pogledu neke zabrinutosti koju je SEC povisio do cijena ETF-a i ublažavanja kripto rizika Bitno već bi radio isto za svoje indeksne investicije i fond.

Bitwise Asset Management djeluje putem svoje dvije podružnice Bitwise Index Services, LLC je i Bitwise Investment Advisors, LLC. Bitwise Index Services razvija indekse kriptovaluta i provodi istraživanje na području ulaganja u kriptovalute, dok Bitwise Investment Advisors, LLC sponzorira američke i ne-američke privatne fondove koji ulažu u kriptovalute.  

Bitwise ima snažan menadžerski tim koji kombinira svoju modernu softversku stručnost s desetljećima iskustva u upravljanju imovinom – dolazeći od tvrtki uključujući Facebook, Wealthfront, BlackRock, NYLife Investments, IndexIQ, američke robne fondove, Goldman Sachs, JPMorgan i ETF.com

Osnovano 2017. godine, Bitwise Asset Management je upravitelj imovine kriptovaluta. Bitwise je 22. studenog 2017. godine pokrenuo prvi indeksni fond kriptovaluta, Bitwise HOLD 10 Private Index Fund, iza kojeg vode vodeći institucionalni i pojedinačni investitori, uključujući,

Khosla Ventures, General Catalyst, Blockchain Capital, Naval Ravikant, Alison Davis, David Sacks, Elad Gil, Adam Nash, Adam Ludwin, Suna Said i Avichal Garg.

Tvrtka je partner pojedincima, financijskim savjetnicima, obiteljskim uredima, investicijskim menadžerima i institucijama u snalaženju u kriptovalutama.

Kako se red za Bitcoin / Crypto ETF povećava i sazrijeva tržište kripto tržišta, SEC nije baš ugodan položaj da dalje izbjegava problem odgađanjem ili ga možda odbija. Zbog toga mnogi analitičari vjeruju da bi SEC ovaj put mogao promijeniti svoj stav.

Je li Bitwise bolji kandidat u usporedbi s drugima za dobivanje SEC licence za kripto ETF? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map