CryptoBuzz: Zašto će se Bitcoin, Ethereum i XRP okupiti unatoč recesiji pod vodstvom Covid-19?

oglas Phemex

Postoji nešto posebno u vezi s Bitcoinom i kripto. Kao prvo, nije potrebna vladina intervencija i Brrrr da bi se brod staložio. Kad je USD naglo narastao – stvarao je valute u nastajanju i privremeno Bitcoin, trebalo je samo otprilike 40 dana da najvrjednija svjetska digitalna imovina preokrene jednodnevni gubitak 12. ožujka..

Zajedno s Ethereumom (ETH) i Rippleom (XRP), prva tri digitalna sredstva porasla su za otprilike 15 posto u prošlom tjednu, uklanjajući velike prepreke otpora i potaknuvši FOMO.

To bi moglo biti zbog prepolovljenja Bitcoina i očekivanog vatrometa – što ako povijest vodi izlijeva hladnu vodu na obrazloženje trgovaca, ili zbog približavanja ETH 2.0 mainnet-a koje cementira ETH-bikove i sve većih partnera Ripple-a, ali ima više od onoga što ispunjava oko.

1. Nagli porast stabilnih kovanica i moguće ubrizgavanje u bitcoin

Iza ponovnog oživljavanja Bitcoina i dobitka od 15 posto u posljednjih tjedan dana stoji očekivanje trgovačke zajednice. Prepolovljenje bitcoina ogromno je i s emisijskim šokom na karticama, rezultirajući pad ponude uz stalnu potražnju najvjerojatnije će potaknuti cijene.

No, riječ je i o suštinskim svojstvima Bitcoina koja ga stavljaju ispred nabora. Svijet je sve neizvjesniji i kako središnje banke interveniraju, fiat mogućnosti se zalijevaju. Prijelaz na kripto može se mjeriti protokom sredstava prema stabilnim kovanicama koji se u posljednjih šest mjeseci udvostručio s 4,6 na 9 milijardi dolara.

Čini se da su institucionalni trgovci u dobroj poziciji da uhvate labave dijelove i dodaju svoje želje. Dok stabilni kovanci djeluju kao kanali za kripto svijet, nakupljanje otkriva povjerenje u prostor, faktor koji potiče zahtjeve, a time i bikove Bitcoin.

Baš kao što STABLECOIN-INDEX sada vrišti da je pametni novac bolji nego ikad pozicioniran za hvatanje svih labavih čipsa. slabe ruke koje bi prodavale BTC između ovdje i 20 tisuća dolara.

Tržišna kapa svih stabilnih kovanica doslovno se udvostručila u posljednjih 6 mjeseci, s 4,6 na 9 milijardi dolara pic.twitter.com/OLfFUlSX1F

– BTC putnik kroz vrijeme (@BTCTimeTraveler) 28. travnja 2020

2. Obećanje Ethereuma 2.0 i mrežna savršena decentralizacija

S druge strane, Ethereum bikovi su također živahni. Korelacija između BTC i ETH mogla bi objasniti pumpu, ali postoje i drugi temeljni razlozi.

Pokretanje matične mreže ETH 2.0 nakon provjere genetskog bloka na Topaz TestNetu bez sumnje je izvor povjerenja.

Ako Ethereum to riješi, pojačat će stisak oko krune kao lider u pametnom ugovaranju. Međutim, pojavljuju se i drugi detalji da je Ethereum iz perspektive Proof-of-Work gotovo jednako decentraliziran kao i Bitcoin.

8/109

Top 10k vlasnika bitcoina: 10,54 milijuna BTC (57,44%)

Top 10k vlasnika Ethereuma: 57,2 milijuna ETH (56,70%)

Na temelju pojedinačnih nositelja, Ethereum se jednako distribuira kao i Bitcoin. pic.twitter.com/sMv43fkNMg

– Adam Cochran (@AdamScochran) 29. travnja 2020

Ako se Topaz TestNet može koristiti kao osnova, Ethereum će također biti decentraliziran nakon što se primijeni Proof-of-Stake jer se pretplatilo više od 22.000 validatora.

# PonedjeljakBroj: 22.000@ethereum 2.0 testnet pokrenut je 16. travnja i okupio je više od 18 000 validatora u roku od četiri dana. Sada ih je na testnoj mreži oko 22.000. Ethereum 2.0 namijenjen je nadogradnji mreže Ethereum, uključujući dokaz o protokolu uloga⚡️ pic.twitter.com/WV6WfxioH8

– Blockchain.io (@blockchainio) 27. travnja 2020

3. Binance, talasasto uporište u jugoistočnoj Aziji

U međuvremenu, čini se da je apatija trgovaca XRP-om gotova. U manje od dva mjeseca nakon što su 2020. dosegnuli najniže razine od 10 centi, cijene su se više nego udvostručile na 21 centa. Spot stope. Tehnički, postoji slučaj da više trgovaca ulije i kupi umake, jer su i gubici s početka ožujka preokrenuti.

S dobre strane, nepotvrđeni izvještaji o Binanceu koji je na kraju koristio XRPL knjigu za transfere ponovno su se pojavili dvije godine nakon što je prvi put ispraćen.

Trenutno se nagađa da će Binance raditi na XRP knjizi (nagovještava Katherine Coley)

Ovo iznosim kako bi zajednica mogla istražiti ??

Drži oči otvorene

– Podnošljivi bik (@thebearablebull) 29. travnja 2020

Osim toga, Binance preko Binance KR-a prisutan je u JI Aziji, žarišnoj točki Ripple-a. Istaknuto je da se Ripple također udružio s tri južnokorejske tvrtke za doznake. Bilo koji oblik koalicije ili XRP naveden na Binance KR-u može na kraju stvoriti čvrste temelje za partnerstvo.

#Binance za pokretanje korejskog # Kripto Razmjena na Binance Cloudu

Binance ulazi na južnokorejsko tržište neposrednim lansiranjem Binance KR, prvog globalnog slučaja upotrebe našeg rješenja Binance Cloud predstavljenog prošlog mjeseca.https://t.co/ifHkFHxjls

– Binance (@binance) 31. ožujka 2020

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map