Rastuća zrelost i smanjenje volatilnosti Bitcoina održavaju pozitivnu situaciju u bikovskom trku

Tijekom proteklih 24 do 48 sati Bitcoin se zadržao u rasponu od 6.400 do 6.750 američkih dolara, pokazujući dobru konsolidacijsku potporu na oko 6500 američkih dolara. Tijekom proteklog tjedna kovanica je bila prilično oko 6500 američkih dolara i nije značajno prekršila podršku čak i kada su altcoini imali oko nje pčela hlapljiva. Iznenadni pad volatilnosti, raspoloženja na ulici i tehnički pokazatelji daju jasne znakove zrelosti tržišta i navodi na vjerovanje da je bikovsko trčanje možda blizu..

Bitcoin ostaje jak unatoč neuspjesima

Kriptovalute uglavnom trguju nižim dijelom ove godine zbog čimbenika poput pojačanog regulatornog nadzora, ubrzanog probijanja vlade i straha da bi uobičajeno usvajanje digitalnih valuta moglo potrajati duže nego što su neki predviđali. Ali ako se tijekom posljednja 2 mjeseca primijeti vodeća kriptovaluta, Bitcoin je ostao prilično stabilan unatoč nekim teškim negativnim tokovima vijesti. Od početka kolovoza Bitcoin je ostao stabilan u rasponu od 6.300 do 6.800 dolara, rijetko izbijajući iz nivoa otpora od 6.800 dolara i podrške od 6300 USD.

Samo prošlog mjeseca SEC je odbio zahtjeve za uvrštavanje devet fondova za kriptovalute, pozivajući se na stalnu zabrinutost zbog manipulacije, između ostalog iako ih vraća na ponovno razmatranje. Već prošlog tjedna, Američka komisija za vrijednosne papire (SEC) ponovno je odgodila odluku o prijavi za Bitcoin fond kojim se trguje na burzi (ETF) od strane VanEcka i SolidX-a. Osim ovog prošlog tjedna, licencirana japanska burza kriptovaluta Zaif prijavila je još jednu krađu kriptovaluta u vrijednosti od 60 milijuna dolara. Razmjena je hakirana između 17 i 19 sati 14. rujna. Tri vrste digitalnih kovanica – Bitcoin, Bitcoin Cash i Monaco u – ukradene su iz Zaifovih ‘vrućih novčanika (cijelo vrijeme povezani s mrežama), prema Nikkei.

To su bile vijesti do kojih će bitcoin drastično pasti, ali ovaj je put novčić stabilan unatoč neuspjesima koji definitivno pokazuju znakove stabilnosti i zrelosti. Povećanje stabilnosti Bitcoina također je omogućilo da tržište postane manje osjetljivo na hype i određene događaje.

Također, čitati: Bitcoin trom na 6.510 dolara, ali Divlja ljuljačka je na putu

I stručnjaci vjeruju da se Bitcoin okreće stabilno i da je na pomolu veliki skup

Mnogi istraživači, analitičari i investitori na ulici vjeruju da su tržišta bitcoina sazrela i da bi mogla biti osnova na kojoj kriptovaluta može zabilježiti rast cijena. Prošli tjedan istraživači iz Chainalysisa izašli su s izvješćem u kojem navode da je tržište bitcoina sazrijelo tijekom proteklih devet mjeseci. Unatoč naglom padu cijene Bitcoina, većina ulagača zadržala se na svojim ulaganjima, minimizirajući promjene na svojim pozicijama čak i tijekom razdoblja neizvjesnosti i krajnje volatilnosti.

Nekoliko je ličnosti također bilo za to. Izvršni direktor ShapeShift-a Erik Voorhees pojavio se na CNBC-u i izjavio da se medvjeđe tržište Bitcoina i drugih glavnih kriptovaluta postupno bliži kraju.

„Ne očekujem da će se [tržište medvjeda] uskoro završiti, iako mislim da se stopa kolapsa znatno usporila. Općenito se u tim mjehurićima, nakon što prođete nekoliko mjeseci silaznog trenda, neko vrijeme družite u nizu […] Ali mislim da smo gotovi s većinom kolapsa. “

Milijarder ulagač Mike Novogratz izjavio je da je tržište počelo pokazivati ​​znakove umora prodavača, jer je medvjedima počelo biti neugodno prodavati kriptovalute po tako niskom rasponu cijena. Novogratz je naglasio da je tržište kriptovaluta doseglo dno na temelju različitih tehničkih pokazatelja.

“Mislim da smo jučer spustili minimum. Retuširao je maksimume s kraja prošle godine i točku ubrzanja koja je dovela do masivnog skupa / balona. Tržišta se vole vratiti na proboj. Uvukli smo cijeli mjehur. “

Budući da bitcoin ne pokazuje veliku reakciju na pozitivan ili negativan tijek vijesti i njegova konsolidacija oko 6500 USD, većina analitičara i stručnjaka smatra da bi ovo moglo biti dno za Bitcoin, a skup bi mogao biti odmah iza ugla.

Hoće li se ostvariti predviđanja Bitcoin Bull-a? Javite nam svoje stavove o istom.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map