Breaking: Robinhood leküzdi a GME dollárt az áremelkedés közepette, növekszik a csoportos kereset, mivel az amerikai AOC kongresszusi képviselő vizsgálatot követel

hirdetés Phemex

A Robinhood, a népszerű kereskedési alkalmazás bejelentette a népszerű Gamestop (GME) részvények kivezetését, miután tegnap korlátozta kereskedelmét, hogy csak eladást folytasson. A döntés mindenkitől, különösen a kriptográfiai közösségtől, nagy visszhangot kapott.

Amit RobinHood tett, az igazán undorító. Remélem, hogy az emberek tömegesen hagyják el ezt az alkalmazást, és elegendõ perekkel kell szembenézniük az üzleti életük megszüntetése érdekében. $ AMC $ GME $ BB $ NAKD

– Frederick Joseph (@FredTJoseph) 2021. január 28

A Robinhood kereskedési alkalmazás tegnap is többszöri kieséssel szembesült az ár és a magas helyszíni kereskedelem volumene, valamint a rövid pozíciók erőteljes felszámolása miatt, egy időben több mint 13 milliárd dollárral..

Az olyan brókeralkalmazások, mint a Robinhood, jelentős leállásokkal szembesülnek a kereskedési volumen megugrása miatt, miközben a Reddit / Wall Street Bets kereskedési saga folytatódik. https://t.co/03gnvDK02K pic.twitter.com/5FrbIwsqGk

– CNBC (@CNBC) 2021. január 28

A Gamestop részvények a város beszédévé váltak, miután tegnap 300 dollár fölött emelkedett az ára, amit nagyrészt a Reddit csoport falbetéi szorítottak abban, ami végül kiskereskedelmi és banki kereskedelmi csatává vált.

A Nasdaq sok rövid vásárló mentette meg, amikor leállította a GME-zsetonok kereskedelmét, manipulációnak nevezve a közösségi média felbujtása miatt. Robinhood követte a lakosztályt, és leállított minden spot és opciós ügyletet.

Az AOC és Ted Cruz vizsgálatot kér a robinhood ellen a GME kereskedelem blokkolásával kapcsolatban

A Robinhood forró vizekbe került, ami a bezárásához vezethet, mivel a kereskedelmi alkalmazással szembeni büntetőjogi per igényei felkeltették Alexandria Ocasio-Cortez amerikai kongresszusi képviselő figyelmét, aki vizsgálatot kért a GME részvénykereskedelem blokkolásával foglalkozó kereskedelmi alkalmazással kapcsolatban. a lakossági befektetők számára elért ár csúcsán, miközben a fedezeti alapok továbbra is szabadon kereskedhetnek korlátozások nélkül.

Ez elfogadhatatlan.

Most többet kell tudnunk róla @RobinhoodAppDöntése, hogy megakadályozza a lakossági befektetőket a részvényvásárlásban, miközben a fedezeti alapok szabadon kereskedhetnek a részvényekkel, ahogy jónak látják.


A Financial Services Cmte tagjaként szükség esetén támogatnám a meghallgatást. https://t.co/4Qyrolgzyt

– Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) 2021. január 28

A kongresszus asszony kitért arra, hogy a nyomozás nem korlátozódik Robinhoodra, és más cseréket is magában foglal, hasonló gyakorlatot követve.

A fagyásokra vonatkozó kérdések nem korlátozódhatnak kizárólag Robinhoodra.

Ez komoly kérdés. A bizottsági nyomozóknak a potenciális vizsgálatok során meg kell vizsgálniuk a készletvásárlást befagyasztó kiskereskedelmi szolgáltatásokat – különösen azokat, amelyek lehetővé teszik az értékesítést, de a vásárlások befagyasztását.

A kongresszus asszony a Robinhood és más, a GameStop kereskedelem blokkolásához folyamodó cserék kivizsgálására hív fel egy nagyon ritka pillanatot, amikor Ted Cruz republikánus szenátor megállapodott az AOC-vel, hogy húzza fel a Wall Streetet a kiskereskedőkre vonatkozó feltételek diktálásáért..

Teljesen egyetért. &# 128071; https://t.co/rW38zfLYGh

– Ted Cruz (@tedcruz) 2021. január 28

A Robinhood nagy visszhangot vált ki a decentralizációra való felhívások közepette

A robinhood kereskedési alkalmazás döntése sokaknak nem ment jól, főleg a kriptográfiai közösségnél, akik a Gamestopért gyökereztek, hogy több rövid pozíciót likvidáljanak. A kereskedelem kivezetése és leállítása felvetette a decentralizáltabb platform iránti igényeket is, ahol azt nem a tetején lévő néhány ember monopóliuma vezérli..

YOLO – a világ az új korhoz tartozik .. ideje beállni.

A kriptográfia a következő dolog a 2020-2030-as évtizedben ?#GME $ YOLO $ SNM $ BTC $ Binance $ BNB $ BSC $ Blockchain

– SONM (@sonmdevelopment) 2021. január 28

A kriptográfiai közösség a GME mögött gyülekezett, mivel hasonló meggyőződéssel rendelkezik a bankárok rövidre zárásáról, és máris felszólította a társaságot, hogy fektessen be bitcoinba, és tokenizálás útján tegye közzé készleteit a kriptográfiai tőzsdéken..

Sokan úgy vélik, hogy a Wall Street megfélemlítési taktikát alkalmazott, mivel elvesztik a kiskereskedők elleni kereskedelmi játékot.

Az a tény, hogy a gazdagok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljanak a robinhoodra és más alkalmazásokra a GME AMC stb. részvényvásárlásának megszüntetésére, csak azt mutatja, hogy félnek attól, amire együtt vagyunk képesek. mindent megteszek azért, hogy bármi sokáig tartsam

– Michael Kovach (@kovox) 2021. január 28

Minden tekintet most a Gamestopra néz, hogy mit csinálnak a következő kereskedési platformok, amelyek tőzsdei kereskedelmeik leállításához, valamint tőzsdei kivezetésükhöz folyamodnak..

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map