B2BinPay pregled: Sigurno i prikladno rješenje za kripto plaćanje za tvrtke

B2BinPay

B2BinPay je cjelovito rješenje za plaćanje kriptovaluta koje trgovcima i tvrtkama iz cijelog svijeta omogućuje transakcije, pohranjivanje i prihvaćanje internetskih plaćanja u širokom rasponu kriptovaluta i tokena po povoljnim naknadama.

Platformu je 2014. stvorio B2Broker tvrtka, vrhunski pružatelj likvidnosti i tehnologije koji omogućuje globalna kripto plaćanja. Tvrtka ima urede u Estoniji, Hong Kongu i Rusiji.

B2BinPay je razvijen da služi velikom broju klijenata, kao što su forex brokeri, hedge fondovi, burze kriptovaluta i mrežni trgovci koji žele prihvatiti kripto plaćanja za svoje proizvode i usluge.

1. Najniže naknade u industriji

B2BinPay nudi svojim klijentima povoljne naknade koje su vrlo niske u usporedbi s tržišnim prosjekom koji naplaćuje većina kriptoprocesora. Na račune trgovaca i poduzeća primjenjuju se različite naknade, ovisno o količini, vrsti kovanica i transakcija, ali naknade se obično nalaze ispod 0,5%.

Za trgovce naknada za obradu kovanica za primanje uplata iznosi 0,5%, a odlazne transakcije ne naplaćuju. Za stablecoins i tokene, naknada od 1% primjenjuje se na dolazne transakcije, s 0 naknada na odlaznim transakcijama.

Sve transakcije s matičnim tokenom platforme, B2BX Token, nemaju naknade.

Naknade za obradu kovanica za račune poduzeća su kako slijedi:

 • 40% < 1 mil
 • 25% 1 – 2 mil
 • 20% 2 – 5 milijuna
 • 15% 5 – 10M
 • 10% 10 – 50 milijuna
 • 05% 50+ M

Naknade za obradu stabilnog novca & B2BX, BNB tokeni su:

 • 1% < 1 mil
 • 9% 1 – 2 mil
 • 7% 2 – 5 milijuna
 • 5% 5 – 10 milijuna
 • 3% 10 – 50 milijuna
 • 1% 50+ M

Naknada za obradu tekućih tokena:

 • 40% < 1 mil
 • 25% 1 – 2 mil
 • 20% 2 – 5 milijuna
 • 15% 5 – 10M
 • 10% 10 – 50 milijuna
 • 05% 50+ M

Možete se posavjetovati s njihovim web stranica vidjeti cijene.

2. Preko 888 kovanica, tokena i stablecoina

B2BinPay omogućuje klijentima da prihvate 13 kriptovaluta, uključujući Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash i Cardano, kao i tokene poput Binance Coin, B2BX. Zbog svoje integracije s toliko vrhunskih blockchaina, u stanju je podržati sve tokene koje izdaje Ethereum.

3. Trgovci & Računi poslovnih klijenata

B2BinPay sadrži dvije vrste računa – trgovački i poslovni – koji se lako mogu integrirati kroz jedan API koji se može povezati za manje od sat vremena.

Trgovci mogu imati koristi od računa koji nemaju stalne naknade ili skrivene troškove, niske naknade, ažurirano stanje u stvarnom vremenu i povijest transakcija, kao i visoko sigurne transakcije. Alati za integraciju omogućuju trgovcima da rano integriraju B2BinPay na svoje web mjesto i počnu prihvaćati kripto plaćanja.

Poslovni klijenti, poput brokera i burzi, imaju pristup vrlo sigurnom, pouzdanom i skalabilnom novčaniku. Ostale značajke uključuju automatsko povlačenje sredstava za klijente, sigurni API i okruženje za testiranje za razvoj aplikacija, kao i napredna izvješća u stvarnom vremenu.

4. Povlačenja Crypto-Crypto i Crypto-Fiat

Dvije su mogućnosti plaćanja integrirane u uslugu: kripto na kripto i kripto na fiat. Kripto do kripto plaćanja omogućuju vam primanje kriptovalute za proizvode vaše web lokacije, pri čemu se sredstva pripisuju izravno na vaš kripto novčanik. Opcija kripto / fiat omogućuje klijentu da plaća kriptovalutom, a trgovcu da prima fiat valutu (USD, EUR) koja se zatim polaže izravno na njegov saldo.

5. 24/7 responzivna podrška

Tim za podršku B2BinPay dostupan je 24/7, na 8 jezika: kineskom, engleskom, španjolskom, ruskom, hindskom, perzijskom, urdskom i arapskom.

Za klijente koji imaju problem s određenim proširenjem (WooCommerce, Magento, PrestaShop), savjetuje im se da izravno kontaktiraju programera. Sve programere možete kontaktirati putem navedene adrese e-pošte za podršku.

Do platforme se također može doći putem tri telefonska broja: +44 207 043-71-76 (GB), +7 495 108-04-71 (RU) i +357 250-308-82 (CY). Ostala pitanja ili probleme u vezi s računom ili uplatama možete poslati na sljedeću e-adresu: [e-pošta zaštićena]

6. Izravni bankovni depoziti

Trgovci imaju mogućnost dobiti svoja fiatna sredstva izravno u stanje na svojoj banci i povući navedeni kapital putem SEPA transfera (naknada od 0,5%) i SWIFT transfera (naknada od 2%).

7. Izuzetno sigurne transakcije

B2BinPay omogućuje tvrtkama da sigurno pohranjuju, prenose i prihvaćaju internetska plaćanja u kriptovalutama. Platforma uključuje razne sigurnosne mjere koje osiguravaju zaštitu računa od raznih vrsta prijevara i DDoS napada, što ih čini mnogo pouzdanijima od tradicionalnih platnih sustava.

8. Globalno dostupan

B2BinPay omogućuje trgovcima i poduzećima obavljanje transakcija s globalnom mrežom klijenata. Za transakcije se naplaćuju naknade koje su samo djelić onoga što tradicionalni mrežni ulazi za naplatu obično naplaćuju. Visoka razina automatizacije i velike brzine transakcija do 20 sekundi omogućuju korisnicima iz cijelog svijeta da na prikladan način plaćaju proizvode i usluge.

Presuda

B2BinPay je pristupnik za kripto plaćanje koji omogućuje tvrtkama i trgovcima primanje i slanje različitih digitalnih sredstava klijentima i od njih, bez obzira na njihovo mjesto, po vrlo niskoj cijeni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map