Binance Academy | Potpuno besplatan obrazovni portal bez oglasa

Akademija Binance

Prostor kriptovaluta prepun je obmanjujućih informacija i može postati pomalo zbunjujuće za nove trgovce koji ulažu u kripto valute. Nekoliko je složenijih tema koje zahtijevaju opsežno objašnjenje, a pronalaženje izvora koji nudi “nepristran” pristup zaista je korisno. Ovdje dolazi Binance Academy.

Što je Binance Academy?

Rezultat slike za Binance Academy

Izvor: Twitter

Binance, popularna tvrtka za kripto razmjenu, poznata je po stvaranju novih grana i platformi koje služe u razne svrhe u svom golemom ekosustavu. 12. prosinca 2018. odlučili su na svoj popis ponuda dodati posebnu platformu posvećenu korisnicima koji žele saznati više o blockchain tehnologiji i drugim pitanjima vezanim uz kripto i njihovu upotrebu.

Platforma sadrži više od 500 različitih članaka koji pružaju nepristrane informacije o raznim temama povezanim s kripto svijetom.

Prikazani članci obično su objašnjenja i vodiči, s glavnim temama koje detaljno objašnjavaju postupak rudarstva, kripto razmjene, kao i što su kripto imovina i kako uopće rade. Binance Academy na svojim videozapisima ili platformi ne prikazuje oglase, što korisnicima omogućuje neprekinuti užitak u njihovom iskustvu učenja.

Ted Lin, glavni direktor za rast u Binanceu, dao je sljedeću izjavu u vezi s platformom i njenom svrhom:

“Obrazovanje je sastavni stup širenja korištenja kripto i blockchaina. Kako je usvajanje još u povojima, svijet treba konsolidirani, jednostavan za upotrebu i pouzdan izvor znanja kako bi unaprijedio razumijevanje kriptovalute i tehnologije raspodijeljene knjige. “

„Cilj nam je Binance Academy pružiti potpuno neutralnu platformu s kvalitetnom, nepristranom, obrazovnom platformom. Korisnici mogu saznati sve što je povezano s Blockchainom, sigurnošću i ekonomikom, osim korisnih vodiča i vodiča, na njihovim preferiranim jezicima. “

Dostupne kategorije

Kako bi olakšao pronalazak korisnika koji pristupaju platformi, Binance Academy podijelio je svoje članke u četiri različite kategorije: blockchain, ekonomija, sigurnost i tutorijali. Tu je i video odjeljak koji brzo objašnjava teme u kratkim video zapisima.

Kategorija Binance

The Ekonomija Binance Academy odjeljak detaljno objašnjava sve stvari povezane s trgovinom. Ovdje možete saznati više o tehničkim pokazateljima i kako se koriste u analizi, uzorcima svijećnjaka, grafikonima, likvidnosti i drugim pojmovima.

The Blockchain odjeljak objašnjava što je blockchain, slučajevi njegove upotrebe, forkovi, vrste blockchain-a i konsenzusni protokoli, kao i druge tehnologije temeljene na njemu, kao što su proročanstva, SegWit, pametni ugovori, Mimble Wimble, atomske zamjene, digitalni potpisi i mnoge druge teme.

Pristupanjem Sigurnost kategorija korisnici mogu saznati više o kripto pohrani i o tome koje tehnologije novčanici primjenjuju kako bi radili i održavali kripto sigurnost. Tu su i članci o kriptografiji, raznim sigurnosnim napadima i alatima za poboljšanje privatnosti i sigurnosti pohranjene kripto imovine.

U Vodiči, stranica vas uči kako koristiti razne značajke ekosustava Binance, kao što su pozajmljivanje, trgovanje maržama, povlačenje, stavljanje tržišnih naloga, kako se koristi njihovo napredno sučelje, decentralizirana razmjena i istraživački lanac. Postoje i članci koji pokazuju kako koristiti razne novčanike.

The Video odjeljak sadrži Vodič za početnike Binance koji se sastoji od serije od devet videozapisa posvećenih upoznavanju novih korisnika s kripto imovinom. Ostali videozapisi koji se pojavljuju na platformi uključuju “Vodič za trgovanje maržom”, “Što je PGP”, “Što su ugovori o beskonačnoj budućnosti”

Uz sve ovo, postoje i FAQ i Glosar odjeljak koji pokriva širok spektar pitanja vezanih uz kripto i blockchain.

Binance je također objavio ploču sa zahtjevima za značajke, na kojoj čitatelji mogu glasati koje su značajke dodane pored Academy. Platforma je također objavila tri zabavna i zanimljiva kviza, a još ih slijedi u budućnosti.

Statistika

Izviješteno je da su korisnici proveli na Binance Academy ukupno 6.450.000 minuta čitajući svoje članke tijekom razdoblja od 12 mjeseci. To je ekvivalentno 13 godina posvećenih učenju o blockchainu i kriptos. Njihovi videozapisi na YouTubeu registrirali su ukupno 12.515 sati (521 dan) reprodukcije.

Korisničko sučelje

Od svog pokretanja prije više od godinu dana, tim Binance Academy neprestano dodaje još članova i naporno radi na povećanju svog broja visokokvalitetnih obrazovnih članaka. No, doprinos tima nije ograničen samo na stvaranje novih sadržaja.

Programeri Binancea također rade u 2019. godini na obnovi cijele web stranice od nule kako bi platformu učinili pouzdanijom i bržom. Sučelje je također redizajnirano da uvede jednu od najtraženijih značajki njihovih korisnika, svjetlo & mračni način. Ovo se ažuriranje pokazalo vrlo dobrodošlim jer je ocijenjeno među 3 najbolja proizvoda na ProductHunt.

Binance korisničko sučelje

Podržani jezici

Platforma je stvorena kako bi podržala brojne članke na različitim jezicima kako bi svoje informacije učinila dostupnima globalnoj publici, koja može uključivati ​​ljude koji ne govore engleski ili druge glavne jezike. Na ovaj način Binance Academy može pristupiti i razumjeti širu bazu korisnika koja se želi educirati o virtualnim valutama i tehnologiji distribuirane knjige.

Sučelje platforme trenutno je dostupno na 17 glavnih jezika:

2019. proširili su svoj sadržaj na još dva jezika, indonezijski i japanski. Tim je također poboljšao dostupnost svoje web stranice primjenom pretvaranja teksta u govor u svim njihovim člancima.

Neki od sadržaja na Akademiji već su prevedeni na gore spomenute jezike, dok druge materijale prevodi grupa prevoditelja iz svog programa Bounty za prijevod..

Aplikacije

Kako bi povećala dostupnost njihovog sadržaja, Binance Academy također je razvila i pokrenula nekoliko aplikacija. Početkom 2019. godine pokrenuli su svoju Progresivnu web aplikaciju koja omogućava instalaciju Binance Academy na radne površine osobnih računala i omogućuje korisnicima da članke čitaju izvan mreže.

Kasnije te godine, Binance Academy dodala je dvije mobilne aplikacije, jednu za iOS i drugu za Android uređaje. Aplikacije se mogu preuzeti iz njihovih trgovina.

Aplikacija Binance akademije

Kako korisnici mogu doprinijeti?

Binance je stvorio program u kojem korisnici mogu odabrati jednu od unaprijed zadanih tema, stvoriti sadržaj za nju, a zatim je poslati kako bi zaradio do 50 BNB žetona kao nagradu. Sadržaj mora udovoljavati sljedećim pravilima da bi dobio obećanu nagradu i bio objavljen na platformi:

  • U videozapisima nema reklama;
  • Upotrijebite Binance u svim primjerima;
  • Video mora biti na engleskom jeziku;
  • Svi prijavljeni videozapisi moraju potpisati prava korištenja Binancea;
  • Sadržaj koji je predan mora biti izvornog sadržaja.

Zaključak

Binance Academy platforma je koja nudi veliku raznolikost obrazovnih sadržaja za korisnike koji žele saznati više o kripto i blockchainu, a svemu se može pristupiti besplatno i bez oglasa.

Istaknuta slika: Binance.vision

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map