Bybit Exchange Review | Naknade, vrijednosni papiri, pro i kontra

U našem Bybit pregled razmjene, analizirat ćemo glavne značajke, podržane valute, naknade i mnoge druge aspekte koji mogu biti od pomoći onima koji traže pouzdanu razmjenu kriptovaluta.

Pregled razmjene Bybit

Vodi Bybit Fintech Limited, Bybit je peer-to-peer (P2P) kripto razmjena sa sjedištem u Singapuru sa blockchain stručnjacima iz cijele industrije.

Bybit razmjena osigurava polugu od 100: 1, što je vrlo konkurentna marka koja tvrtku stavlja naspram već uspostavljenih i uglednih burzi, poput BitMEX-a. Koristi vječne terminske proizvode, koji su u osnovi terminski ugovori, ali bez datuma isteka. To znači da trgovac može zadržati svoju poziciju gotovo neograničeno.

Podržane valute i dostupne zemlje

Prema web mjestu razmjene Bybit, oni pružaju široku paletu vječnih terminskih ugovora s kriptovalutom. To mogu biti sve počevši od XPR / USD, BTC / USDT, ETH / USD, EOS / USD i BTC / USD.

Tvrtka također podržava globalnu bazu kupaca, uključujući ljude iz Sjeverne Amerike, Europe, jugoistočne Azije, Japana, Južne Koreje i Rusije.

Bybit kompatibilnosti

Bybit-u se može pristupiti s mnoštva različitih uređaja kao što su računala, prijenosna računala, iPhone-ovi, iPad-i, Android telefoni, Windows telefoni itd. Sve se aplikacije mogu preuzeti iz njihovih odgovarajućih trgovina aplikacija, kao što su App Store za Apple i Google Play za Android.

Kako doći do Bybit računa

upisni bit

Registracija je prilično jednostavan i zahtijeva nekoliko jednostavnih, ali logičnih koraka. Svatko se može prijaviti putem glavne web stranice Bybit burze. Na navigacijskoj traci na vrhu njihove početne stranice prisutan je vrlo vidljiv gumb “Registriraj se”. Jednom kad klikne, potencijalni kupac mora navesti svoju adresu e-pošte i lozinku kako bi primio kôd za potvrdu.

Kako koristiti Bybit Exchange

sučelje za trgovanje bybitomcryptonews.com

Bybit je moderna platforma za razmjenu. To znači da je korisničko sučelje olakšano što je više moguće. Gornja navigacijska traka na web mjestima daje mogućnost trgovanja i praćenja imovine, grafikona, tržišnih cijena, nerealiziranih P&L, dostupna margina, margina pozicije, kao i koristiti druge instrumente koji su vam dostupni na platformi.

Naknade za zamjenu Bybit

Naknade ovise o tome je li korisnik market mejker ili netko tko narudžbe stavlja u knjigu narudžbi prije trgovine ili tržitelja ili netko tko narudžbu podudara s prijedlogom proizvođača..

Trajni ugovori

(Inverzan)

Najveća poluga Popust za proizvođača Taker
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 50x -0,025% 0,075%
XRP / USD 50x -0,025% 0,075%
EOS / USD 50x -0,025% 0,075%

Ulaznicima na tržište naplaćuje se 0,075% narudžbe kao naknadu. Usporediti ovo s drugim burzama prilično je teško jer se instrumenti kojima se trguje također razlikuju od jedne do druge. U svakom slučaju, 0,075% ne čini se visokom cijenom i čini popriličan iznos.

Market kreatori imaju naknadu od -0,025%. U osnovi to znači da kada proizvođač trguje, mora platiti 0,025% manje nego što bi inače. Ovo je vrlo konkurentna cijena i potiče tvorce tržišta da budu aktivni.

Uz platformu su povezane naknade za povlačenje. U tom se smislu Bybit ponovno pokazao vrlo konkurentnim cijenama. Naknada iznosi 0,0005 BTC, što znači gotovo upola manje od industrijskog standarda, što je u prosjeku 0,0008 BTC.

Uz to, postoji stopa financiranja koju treba platiti nakon što trgovac otvori svoju poziciju. Međutim, budući da se trgovanje maržom temelji na zauzimanju pozicija, trgovac će možda morati platiti ovu naknadu ili je primiti. To se radi između trgovaca i Bybit u tome ne sudjeluje.

Položite i podignite na Bybit

Polaganje na ovoj razmjeni ne zahtijeva mnogo truda. To se može postići pritiskom na gumb „Sredstva” na navigacijskoj traci. Na desnoj strani vidjet ćete kartice “Polog” i “Povlačenje sredstava”.

Nakon što kliknete “polog”, vidjet ćete okvir koji sadrži sve potrebne podatke, poput Bitcoin (BTC) adrese i QR koda.

Povlačenje je također jednostavno. Iako je ovaj put potreban, treba uključiti metodu dvofaktorske provjere autentičnosti (2FA) i provjeriti račun.

Metode Plačanja

S obzirom na činjenicu da je Bybit razmjena zasnovana na kripto-tehnologiji, prihvaća samo plaćanja s kriptovalutama. To znači da svaki trgovac mora imati kripto holding da bi mogao trgovati s njima.

Sigurnosne značajke

Bybit razmjena nudi dodatne sigurnosne opcije za svoje kupce.

“Računi & Kartica Sigurnost pruža razne 2FA metode za bolju zaštitu vašeg računa. Postoji niz opcija, poput provjere autentičnosti e-pošte, provjere autentičnosti putem SMS-a i Googleove provjere autentičnosti. Ovo potonje smatra se najsigurnijim od svih.

Bybit osigurava sredstva na novčanicima koji su pohranjeni izvan mreže. To znači da ne postoji način da se provale u njihova sredstva, a da zapravo niste na licu mjesta. Ovo je za izbjegavanje situacija sličnih onome što se dogodilo s Mt. Gox, kripto razmjena sa sjedištem u Tokiju koja je hakirana i izgubio čak 460 milijuna američkih dolara Bitcoina.

Korisnička podrška

Što se tiče korisničke podrške, Bybit nudi samo chat uživo putem Zendeska i komunikaciju putem e-pošte [e-pošta zaštićena] i u slučaju problema vezanih uz IT na [e-pošta zaštićena]. Ne postoji telefonska podrška i ne može se izravno komunicirati glasovnim chatom. Vrijeme odziva operatora tekstualnog chata izuzetno je brzo, dok e-pošta oduzima malo vremena.

Osim toga, razmjena nudi i Pitanja odjeljak kao i za rutinska pitanja.

Bybit Exchange Review: Presuda

Korisnici na Bybit gledaju kao na jaku i sigurnu platformu. Dobar dio svoje korisničke baze predstavljaju bivši BitMex korisnici koji su odustali od druge platforme zbog autokratske prirode, gdje se zahtjevi kupaca rijetko uzimaju u obzir.

Međutim, jedna stvar koju treba napomenuti jest da je Bybit platforma za iskusnije trgovce. Postoji mogućnost korištenja demo računa prije stvarnog trgovanja, što se itekako preporučuje novim trgovcima. Razmjena nije ograničena samo na Bitcoin depozite i na taj način pruža ugodnije mjesto za iskusne kripto trgovce.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map