COIN360 pregled | Naknade za zamjenu, sigurnost, prednosti i nedostaci

pregled coin360

Danas ćemo u našem COIN360 pregledu ispitati koje značajke ovaj kriptoagregator nudi, kao i njegove naknade, prednosti i nedostatke.

Pregled COIN360: Pregled razmjene

Recenzije COIN360 | Pročitajte Recenzije korisničke službe za coin360.comNOVAC360 je kriptovaluta i kripto razmjena, interaktivna infografika i agregator, koji prikazuje podatke poput izvedbe različitih kovanica, tokena i razmjena na vizualno zanimljivoj karti. Podaci se ažuriraju svakih 8 sekundi, pružajući investitorima najnovije promjene na tržištu.

Web stranica stvorena je kako bi bila korisna trgovcima koji žele nadzirati raznu imovinu s jednog mjesta i kako bi im pojednostavila praćenje.

Podržane valute i dostupne zemlje

Platforma sadrži 3.336 kripto žetona i kovanica, gdje možete pronaći osnovne mjerne podatke o prvih 1000 kovanica, prema tržišnoj kapitalizaciji.

Podaci se prikupljaju na 225 razmjena, uključujući Binance, Bitmex, Bittrex, OKEx, Huobi, HitBTC, Bithumb, Coinbase Pro, UPbit, Bitfinex, Kraken, Coinone, Gemini, Bitstamp, Liquid, bitFlyer, Gate.io, Poloniex, Exmo, itBit , CEX.IO, IDEX, samo da nabrojimo neke. Podaci i za kovanice i za razmjene mogu se filtrirati na različite načine, ali više o tome kasnije u našem pregledu COIN360.

Korisnici iz svih zemalja mogu koristiti platformu.

COIN360 kompatibilnosti

COIN360 može se pristupiti putem web preglednika na bilo kojem operacijskom sustavu. Trenutno ne postoji specijalizirana mobilna aplikacija, ali tvrtka je izjavila da će je uskoro lansirati.

Korisničko sučelje i iskustvo

Podaci o kripto i razmjeni prikazani su u šarenom dijagramu cigle koji korisnici mogu lako prilagoditi tako da prikaže kovanice koje zanimaju. “Novčić” i “Razmjene”Stranice, kao i“Popisi praćenja,”Također se može promijeniti u prikaz tablice klikom na kvadratiće pored” Pogled “u gornjoj desnoj strani stranice pod funkcijom pretraživanja.

FAQ: Što je ukupna kripto tržišna kapa | Novčić360

Web mjesto je prilično lako razumjeti, s nekoliko odjeljaka za navigaciju. U gornjem lijevom dijelu stranice nalaze se sljedeći odjeljci: „Kovanice“, „Razmjene“, „Popis praćenja“, „Knjiga likvidnosti,””Karte,””Oko.”Postoje i odjeljci„ Često postavljana pitanja ”,„ Priopćenja za tisak ”i„ Događaji ”ako kliknete tri točke pored„ O nama ”.

Globalno ažuriranje COIN360 | Fintech Zoom - Svjetske financije

Promjene cijena u kriptovalutama prikazane su na platformi pomoću markera u boji, pri čemu su kriptovalute koje rastu u cijeni označene zelenom bojom, dok su one s padajućim cijenama označene crvenom bojom.

Kada kliknete na pojedinačni novčić, preusmjerit ćete se na stranicu koja sadrži mjerne podatke kao što su obnovljene ljestvice, kartica “Tržišta” i odjeljak “Povezane vijesti”. Tu je i prilagodljivi odjeljak widgeta, kao i gumb za izravno dodavanje novčića na vaš “popis praćenja”. Ostale statistike uključuju informacije o rudarstvu, likvidnost i širenje.

Grafikoni na stranici kovanica grafički prikazuju tržišnu granicu i cijenu u odabranom vremenskom okviru. Kartica “Tržišta” navodi sve burze na kojima se kripto može trgovati, gdje možete vidjeti druge trgovinske parove, količinu od 24 sata, trenutnu cijenu, cirkulirajuću opskrbu, naknade i druge mjerne podatke. Na neki način sliči strukturi koju koristi CoinMarketCap.

Gumbi za filtriranje uvijek su vidljivi i ispod zaglavlja, gdje korisnici mogu sortirati podatke na temelju kovanica koje žele, njihovih performansi na temelju određenih vremenskih okvira, najboljih dobitnika i gubitnika, raspona tržišne kapitalizacije ili odabrati prema kojoj osnovnoj valuti će prikazati statistiku . Osnovna je valuta unaprijed postavljena na USD, ali je možete promijeniti u GBP, CNY, EUR, JPY, CAD, RUB, TRY, IRR, BRL, UAH i USDT, BTC, ETH, EOS.

Stranica za razmjenu također sadrži filtre koji se mogu koristiti za pronalaženje dobitaka i gubitnika, performanse vremenskog okvira, opseg volumena, tržišta i osnovne valute. Tu je i poseban filtar koji sortira razmjene koje su provjerene COIN360 analitikom i one koje nisu.

Na dnu stranice nalazi se pokretna traka koja sadrži neke od najnovijih naslova vijesti iz kripto svijeta. Ako kliknete naslov, bit ćete preusmjereni na web mjesto s vijestima koje ga je izvorilo.

U odjeljak “Popis praćenja” možete dodati bilo koji novčić koji vas zanima.

Knjiga likvidnosti

Vrlo koristan odjeljak koji je razvio COIN360 je „Knjiga likvidnosti,”Koji trgovcima omogućava da pronađu razmjene s najboljom likvidnošću, a time i najprikladniju opciju kupnje ili prodaje za svoje kriptore.

Korištenjem birača razmjene korisnici mogu uspoređivati ​​cijene razmjene s cijenama drugih trgovačkih platformi kako bi postigli najbolje cijene na tržištu. Svaki okvir prikazuje koeficijent koji se izračunava kao omjer između cijene odabrane burze i cijene za isti redoslijed najbolje od ostalih burzi.

Kako doći do COIN360 računa

Korisnici ne moraju stvoriti račun da bi koristili COIN360.

COIN360 Naknade za zamjenu

Web mjesto i njegove usluge potpuno su besplatne za upotrebu.

Korisnička podrška

S obzirom na to da platforma samo prikazuje podatke prikupljene iz više izvora, a ne morate stvoriti račun da biste koristili uslugu, ne postoji služba za korisnike. Web stranica sadrži detaljnu stranicu s čestim pitanjima koja odgovara na većinu pitanja vezanih uz COIN360.

Ugled razmjene COIN360

Rezultati za pregled COIN360 bili su oskudni jer je malo korisnika objavilo svoje iskustvo s agregatorom.

Recenzije COIN360 | Pročitajte Recenzije korisničke službe za coin360.comNa TrustPilot, platforma ima ocjenu 4 od 5 zvjezdica, ali ocjena se temelji na samo 4 korisničke recenzije. Međutim, o ovoj se platformi zapravo ne može reći ništa loše, jer ona ne traži od korisnika registraciju, povezivanje novčanika itd. Timski tim ne može upravljati računima, a algoritam crpi podatke iz toliko izvora i ažurira ih toliko često da u bilo kojem trenutku točno odražava tržište.

Također, to je platforma koja za svoje usluge ne naplaćuje ništa. Ljudi bi vjerojatno napisali još recenzija da se zapravo imaju na što požaliti.

Pregled COIN360: Presuda

COIN360 je alat za agregiranje heatmapa koji objedinjuje podatke za kriptovalute i razmjene iz bezbroj izvora. Besplatna, dostupna i živopisna, ova platforma može trgovcima pomoći da pripaze na imovinu koja ih zanima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map