CoinRabbit pregled: Kako zaraditi od kodiranja vašeg kriptoa?

Problem s Bitcoin skrivenom u vašem kripto novčaniku je taj što ih ne možete koristiti ako imate dugoročnu strategiju ulaganja. Danas prodati svoj Bitcoin za trenutno zadovoljstvo donijelo bi vam radost u kratkom roku, ali vjerojatno ćete u budućnosti izgubiti veliku dobit na koju ste računali.

Kako izbjeći iskušenje prodaje Bitcoina za brzo zadovoljstvo? Kako se nagovoriti da ne isplaćujete novac dok BTC doseže nove vrhunce svih vremena?

Evo odgovora – ne morate prodavati Bitcoin ili Ethereum da bi vam to sada uspjelo. Postoji način da nabavite digitalni novac za svoje trenutne potrebe bez prodaje ijednog Satoshija.

Dopustite nam da vas upoznamo s trenutnim kripto kreditima. Evo kako rade: povjeravate platformi za kriptoposudbu da trenutno pohranjuje vaš Bitcoin ili Ethereum u sigurnu pohranu i dobivate zajam za kriptovalute sa stabilnim kovanicama (USDT ili USDC) za sve vaše potrebe. Stablecoin je fleksibilna imovina koju možete razmijeniti, razmijeniti, uložiti ili jednostavno unovčiti za USD i nešto kupiti. 

Cijeli postupak traje 10 minuta i ne zahtijeva provjeru kreditne sposobnosti – jednostavno pokažite svoj Bitcoin i uzmite novac. Kad god želite vratiti svoj Bitcoin, obratite se službi za kriptozajmljivanje, vratite zajam plus malu kamatu i odmah vratite svoj Bitcoin bez ikakvih pitanja.

Ovo je kako CoinRabbit djela. Vjerujemo da bi korisnici trebali imati priliku uživati ​​u svojim Bitcoinima ne samo zureći u ravnotežu u svojim novčanicima, već i iskorištavajući to ovdje i sada. Živimo samo jednom!

Zašto bih vam vjerovao?

Gore opisani put mogao bi se činiti predobar da bi bio istinit. Ovdje mogu biti neka od vaših pitanja: Kako osiguravate sigurno skladištenje sredstava? Je li ovo legalno? Ako Bitcoin poraste, nećete li mi uzeti zaradu?

Evo naših odgovora:

 • Sigurnost pohrane. Iz sigurnosnih razloga ne možemo vam reći kako i gdje točno pohranjujemo sredstva, ali evo nagovještaja: u bliskom smo partnerstvu s Promijeni SADA usluga kripto razmjene i Guarda kripto novčanik koji nije skrbnički – pouzdan platforme koje su na tržištu već duže vrijeme i s nama dijele svoje iskustvo i infrastrukturu.
 • Zakonska usklađenost. CoinRabbit udovoljava svim propisima koji postoje u kripto prostoru. ChageNOW-ov sustav upravljanja rizikom pomaže nam u borbi protiv pranja novca zamrzavanjem zlonamjernih transakcija.
 • Ne uzimamo dobit od vašeg Bitcoina. Bez obzira na visinu, kripto ćete dobiti po trenutnoj stopi.

Zašto CoinRabbit?

BitcoinIzvor: Medium

Sad kad smo pokrili sigurnosna pitanja, postavlja se sljedeći paket pitanja: Zašto bih točno trebao koristiti vašu uslugu? Kako je bolji od ostalih platforma za zajmove Bitcoin?

Pokrili smo to!

 • Neograničena razdoblja zajma bez mjesečne isplate kamata. Zajam dobivate koliko god želite, a kamate plaćate samo kada odlučite vratiti svoj Bitcoin natrag.
 • Tek sada – godišnja kamata od 5%. Iskoristite priliku da uzmete zajam po najboljoj stopi! 5% je daleko niže nego što naplaćuju druge platforme za pozajmljivanje Bitcoina. Međutim, uskoro će se povećati, zato požurite!
 • Sve što plaćate su kamate i mala naknada za transakciju. Ne osiguravamo nikakve skrivene naknade. Pratite iznos kamata na svom računu – dodavat ćemo ih mjesečno.
 • Niski minimalni iznosi zajma. Nabavite 30 USDT / USDC za ETH kao kolateral i 80 USDT / USDC za kolateral bitcoin kredita.
 • Ograničeni krediti. Nabavite onoliko stabilnih kovanica koliko želite – ko smo mi da vam ograničavamo snove!
 • 10 minuta da ga dobijete. Bez kreditnih provjera, bez papira, bez linija i ostalih bankovnih atributa – dođite po kredit odmah!

Kako radi

 1. Skoči na CoinRabbit i upotrijebite ovaj kalkulator da vidite koliko želite dobiti:

 1. Kada odaberete valutu i veličinu zajma, potvrdite svoj telefonski broj i postavite USDT / USDC adresu kako bismo znali kamo vam poslati novac. Ovdje nema KYC-a!
 2. Pošaljite odabrani iznos osiguranja na navedenu adresu.
 3. Nakon što obradimo vaše osiguranje, zajam će vam pasti u novčanik. Vaš je stablecoin spreman za trošenje!

Ako imate pitanja o ovom postupku ili se suočavate s nekim problemima, slobodno nas kontaktirajte podrška u bilo kojem trenutku – mi ćemo to riješiti.


Veličinu zajma možete povećati u bilo kojem trenutku – ova je opcija dostupna na vašem računu. U tom će se slučaju cijena vaše likvidacije smanjiti (o tome saznajte u nastavku).

Što se događa ako cijena kolaterala padne?

Iako je kripto u porastu sada, Bitcoin i druge kripto-igre i dalje su nestabilne. Nismo sigurni od značajnih padova cijena.

U slučaju da se dogode, počet ćemo vas upozoravati da je vaše osiguranje u opasnosti. Ako cijena padne prenisko, nažalost, morat ćemo prodati vaše jamstvo u slučaju da ga ne vratite prije. U ovom će slučaju vaši stabilkovanci ostati s vama.

Mi smo posudba kriptovaluta s niskim omjerom zajma i vrijednosti od 50% – to znači da vaša valuta kolaterala mora pasti za 50% da bi je likvidirala (prodala mi). To također znači da ćete za 1 BTC dobiti samo 11.000 USDT kao zajam po stopi Bitcoin od 22 tisuće dolara – ali da bi se likvidirao, mora pasti na pukih 11.000 dolara, što je u doglednoj budućnosti sasvim malo vjerojatno. To je pozitivna strana niske stope zajma do vrijednosti.

Što možete učiniti sa svojim Tether zajmom?

Ne posuđujemo Bitcoin, već Stablecoin, jer je univerzalan. USDT / USDC dostupan je na mnogim platformama, kompatibilan je sa stotinama kripto tokena i lako se može razmijeniti i zamijeniti. Evo što s tim možete učiniti:

 • Platiti na stotinama kripto prihvatljivih platformi koje prihvaćaju stabilan novac.
 • Poslati to svojoj obitelji i prijateljima. Superbrze transakcije bilo gdje u svijetu.
 • Trgovina USDT / USDC naspram druge imovine da biste brzo ostvarili dobit. Budite oprezni i istražite prije ove izuzetno rizične aktivnosti!
 • Prodavati to za fiat i uživajte u novoj zelenoj gotovini.

Ne čekajte bolji trenutak

Znanje da imate puno Bitcoina ili Ethereuma koje ne možete koristiti zahtijeva puno energije. Usmjerite ovu energiju u pravi smjer – uzmite jednostavan USDT / USDC zajam na CoinRabbit i uživajte u blagodatima koje donosi. I požurite – sada su zadnji dani kada je na raspolaganju niska godišnja kamata od 5% za sve zajmove. Uskoro ćemo povećati ovu stopu!

Hvala na čitanju! Kripto zajmovi možda trenutno nisu relevantni za vas, ali ostanimo u kontaktu – slobodno se pridružite našim zajednicama Cvrkut i Telegram. Ako jednom odlučite dobiti zajam, uvijek smo otvoreni. Vidimo se i ugodan vam dan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map