DeepBrain Chain (DBC) pregled | Uvod za početnike

DBC novčić

U današnjem ćemo članku pogledati projekt DeepBrain Chain i njegovu kripto, DBC kovanicu.

Što je lanac dubokog mozga?

dbc logotipLanac dubokog mozga je računalna platforma koja spaja umjetnu inteligenciju s blockchain tehnologijom. ICO projekta za DBC održan je u prosincu 2017. godine, s tim da je jedan NEO bio ekvivalent od 2200 DBC-a u trenutku prodaje.

ICO je bio uspješan, jer su kovanice rasprodane u manje od jednog sata od njegovog početka, a preko 600 milijuna tokena prodano je investitorima samo u fazi predprodaje.

Nakon završetka prodaje tokena, DeepBrain Chain pokrenut je u travnju 2017. Projekt i njegov tim imaju sjedište u Šangaju, a članovi se sastoje od pojedinaca koji imaju veliko iskustvo u tehnologiji i umjetnoj inteligenciji.

Izvršni direktor DeepBrain Chain-a je Feng He, koji je također razvio prvu AI zvučničku kutiju na svijetu, pobijedivši lansiranje Amazon Echo-a na tržište za samo šest mjeseci.

Platforma je dobila glavne nagrade u konkurenciji s preko trideset najboljih kineskih AI poduzeća za SMP2017, ocjenu kineskog dijaloga čovjek-stroj.

Izvorna kripto platforma, DBC coin, temelji se na NEO pametnim ugovorima. Blockchain koristi hibridni mehanizam konsenzusa koji se sastoji od dokaza o važnosti i delegiranih dokaza o udjelu za provjeru blokova glavne knjige i generiranje novih kovanica.

Značajke

Niska cijena

Korištenjem blockchain tehnologije štedi poduzeće od oko 705 računarskih troškova energije.

Sigurnost

Korištenjem pametnih ugovora i algoritama šifriranja, transakcija podataka održava se sigurnom tijekom cijelog procesa trgovanja.

Zaštita privatnosti


Pametni ugovori također imaju zadatak razdvojiti vlasništvo nad podacima od upotrebe podataka, kao i povećati vrijednost podataka.

Fleksibilno računanje

Lanac DeepBrain također pruža računalnu snagu na temelju zahtjeva. AI tvrtke dobit će računsku snagu od bezbroj čvorova distribuiranih na globalnoj mreži i dobit će DBC kao nagradu.

Dokaz o važnosti

Ovaj se protokol oslanja na čvorove za provjeru valjanosti i dodavanje novih blokova u blockchain.

Delegirani dokaz o udjelu

Ovaj model konsenzusa zahtijeva od dionika da glasaju za izbor rudarskog čvora na demokratski i pošten način.

Gdje pohraniti DBC Coin

Budući da se DBC novčić temelji na NEO-u, kripto možete pohraniti u bilo koji novčanik kompatibilan s NEO-om ili NEP-5, kao što je NEO Tracker. Na tržištu je dostupno mnogo NEO novčanika, pa biste trebali potražiti onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama za trgovanje i skladištenje.

Kako kupiti DBC novčić

Korak 1: Postavite novčanik u koji ćete kasnije spremiti svoj DBC novčić.

⦁ Idite na NEO Tracker;

⦁ Kliknite “Novi novčanik;”

⦁ Unesite lozinku;

Kliknite “Stvori;”

⦁ Preuzmite datoteku Keystore;

⦁ Kada završite, kliknite “Nastavi”;

Primit ćete svoj privatni ključ.

neo traker

Korak 2: Kupite DBC

Kako se DBC-om ne trguje ni s jednom fiat-valutom, morat ćete kupiti novčić koristeći kripto. DBC se uglavnom trguje protiv Bitcoina i Ethereuma, ali možete pronaći i token kojim se trguje protiv NEO i USDT.

Ako već posjedujete jednu od ovih kripto kriptova, možete preskočiti.

⦁ Idite na burzu koja podržava kupnju kripto-zapisa koristeći fiat valutu;

⦁ Otvorite račun;

Kupite jednu od kriptoza koje želite trgovati protiv DBC-a;

Odaberite jednu od razmjena koje podržavaju DBC novčić. Popis trgovinskih burzi koje podržavaju DBC trenutno se sastoje od Huobi (Global i Koreja), Gate.io, Kucoin, Bitbns, Lbank i Switcheo Network. Predlažemo da odaberete jednu od najpopularnijih burzi i parova jer će najvjerojatnije imati veću likvidnost;

⦁ Otvorite račun na jednoj od burzi koje podržavaju DBC;

⦁ Uplatite ETH / BTC / NEO / USDT koji ste kupili na vašoj fiat burzi;

⦁ Unesite koliko DBC-a želite kupiti;

⦁ Potvrdite trgovinu;

⦁ Pričekajte da DBC bude dodijeljen vašem računu;

⦁ Idite na funkciju povlačenja razmjene;

⦁ Idite na svoj vanjski DBC novčanik i kopirajte svoju adresu;

Vratite se na razmjenu i zalijepite adresu u odgovarajuće zagrade;

⦁ Odaberite iznos koji želite položiti u svoj vanjski novčanik;

⦁ Završite povlačenje.

Budućnost lanca DeepBrain

Umjetna inteligencija je industrija koja je privukla veliku pozornost i investitora i potrošača. Isto se može reći i za blockchain. Pa, što generira više hipe? Pokretanje projekta koji koristi i AI i blockchain.

Ali DeepBrain Chain nije jedini projekt ove vrste. Sve više knjiga i kovanica temeljenih na AI stupa na blockchain scenu.

Svijet kriptografije već je vrlo konkurentan, a vrlo je malo novčića preživjelo i godinu dana.

Njihov putokaz ne navodi nikakve detaljne planove za 2019. godinu, osim daljnjeg poboljšanja i testiranja sustava. Njihov blog Medium objavljuje dvomjesečna ažuriranja o njihovom razvojnom statusu i događajima povezanim s njihovim projektom.

dbc_interview

investinblockchain.com

Trebate li ulagati u DBC Coin?

S obzirom na njegov položaj na tržištu i kako kovanica mjesecima nije zabilježila značajne dobitke, ne čini se da je DBC kovanica dobra investicija. Također, primijetili smo da niti jedna najava objavljena na njihovom službenom blogu ni na koji način nije utjecala na cijenu DBC-a.

DeepBrain Chain Review: Presuda

DeepBrain Chain započeo je dobro kao ambiciozan AI projekt koji također koristi upotrebu blockchain tehnologije. Ali sama količina ICO i kripto projekata čini DBC još jednim novčićem koji nema koristi iz perspektive trgovanja.

Istaknuta slika: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map