Povjerenje novčanika pregled | Značajke, sigurnost, prednosti i nedostaci

Vjerujte novčaniku

Danas ćemo pregledati značajke, sigurnost, prednosti i nedostatke najpopularnijeg ERC20 novčanika Trust Wallet.

Trust Pregled novčanika

Vjerujte novčaniku je kripto novčanik dizajniran za mobilne korisnike koji im omogućuje slanje, primanje i pohranu kripto i Ethereum žetona.

Vjerujte logotipu NovčanikaOsnivač tvrtke Viktor Radchenko namjeravao je stvoriti novčanik koji će sadržavati besprijekornu kompatibilnost s tokenima ERC20. Tvrtka koja stoji iza Trust proizvoda novčanika zove se Six Days LLC.

S ostalim novčanicima dodavanje ERC20 tokena ručno je složen postupak, ali ih je Trust automatski prepoznao i omogućio jednostavnu integraciju, što je učinilo da proizvod stekne nekoliko tisuća korisnika u samo nekoliko tjedana.

Aplikacija Trust Wallet stabilna je i lagana, jer je u cijelosti napisana na Javi za Android i Swift za iOS. Kada je lansiran, tada se smatrao jedinstvenim proizvodom.

Novčanik je kasnije integrirao decentralizirane aplikacije ili DApps kako bi omogućio korisnicima interakciju sa njihovim tokenima, pa su pokrenuli još jedno izvorno rješenje za povezivanje novčanika s tim dapps-ima. Na ovaj ćemo se aspekt usredotočiti kasnije u našoj recenziji Trust Wallet.

Novčanik je također integrirao decentraliziranu razmjenu kroz suradnju s Kyber Network, kao i s preglednikom Web3, koji olakšava interakciju s decentraliziranim aplikacijama izravno iz novčanika.

Također, korisnici Androida mogu izravno kupiti ETH iz novčanika putem Coinbase, Shapeshift ili Changelly.

Podržane valute i dostupne zemlje

Isprva je Trust novčanik podržavao samo Ethereum ERC20 i ERC223 tokene, ali sada radi i za Bitcoin, XRP, Monero, Binance Coin, Stellar Lumens, Zcash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Crtica, Litecoin, i drugi.

Ostali tokeni koje Trust novčanik podržava su:

Vječnost Aion Algorand Augur
Kalisto Kozmos Proglašeno Digibajt
Ethereum Ethereum Classic Groestlcoin IKONA
IoTeX Kin Tvorac Nano
Maglice Nimiq OmiseGO Ontologija
Populous Qtum Ravencoin Status
Tezos TETA Tokenski znak TomoChain
Tron VeChain Viacoin Wanchain
Valovi Zcoin Zilliqa

Novčanik mogu preuzeti i koristiti ljudi iz svih zemalja, pod uvjetom da je legalan u skladu s jurisdikcijom njihove države. Novčanik također podržava kripto krijumčarenje, uključujući VeChain, Tron, Callisto, TomoChain, Tezos, Cosmos, IoTeX, Algorand i Digibyte.

Vjerujte kompatibilnostima novčanika


Novčanik Trust kompatibilan je s mobilnim uređajima koji rade na verzijama Android 5.0 i novijim verzijama, kao i na verzijama iOS 10.0 ili novijim.

Korisničko sučelje i iskustvo

Novčanik ima čist i jednostavan izgled. Paleta boja je neutralna, a sve su značajke lako razumljive, jer je sve objašnjeno laički, bez tehničkih ili kriptoloških uvjeta.

Jednostavno se možete kretati prema početnoj stranici i do nje te ostalim značajkama aplikacije. Također je integrirao cijene uživo na početnu stranicu, što pokazuje trenutne cijene kripto tržišta.

Povezana slika

Izvor: Github

Kako doći do novčanika s povjerenjem

 • Idite u trgovinu svoje aplikacije i preuzmite aplikaciju Trust Wallet za verziju Androida ili iOS-a.
 • Nakon preuzimanja morat ćete pokrenuti aplikaciju.
 • Nakon instalacije morat ćete stvoriti ili uvesti novčanik.
 • Kada odlučite stvoriti novi novčanik, morat ćete odabrati 12 riječi za svoju sjemensku frazu.
 • Zapišite ih i odložite papir negdje na sigurno.
 • Kliknite potvrdni okvir koji kaže: “Shvaćam da ako izgubim riječi za oporavak, neću moći pristupiti novčaniku.”

Kako koristiti Trust Novčanik

Dodavanje kriptografije u novčanik:

 • Prijavite se u novčanik;
 • Dodirnite “Primanje;”
 • Skenirajte QR kôd ili kopirajte adresu novčanika;
 • Zalijepite ovu adresu u svoj vanjski novčanik u odjeljak koji zahtijeva adresu primatelja;
 • Idite na karticu “Transakcije” da biste vidjeli jesu li vaše transakcije dovršene.

Slanje kripto:

 • Pristupite novčaniku;
 • Dodirnite gumb “Pošalji”;
 • Kopirajte i zalijepite adresu novčanika primatelja u prazno polje ili skenirajte QR kôd;
 • Upišite koliko želite poslati i dodirnite “Dalje;”
 • Provjerite detalje transakcije;
 • Dodirnite “Pošalji”.

Vjerujte naknadama za novčanik

Trust Wallet možete besplatno preuzeti s Google Playa i Apple App Store-a, a ne naplaćuje se nijedna njegova usluga.

Transakcijski troškovi postavljeni su u tri kategorije Jeftini, redovni, & Brzo. Također ćete prilikom transakcija morati uzeti u obzir naknade za mrežu i plin, ali to su naknade koje naplaćuje blockchain, a ne Trust Wallet.

Metode Plačanja

Kada upotrebljavate značajku kupnje aplikacije, možete koristiti svoju kreditnu karticu za kupnju kriptografije Coinbase.

Vjerujte pregledniku DApp

Povjerenje objavljeno početkom ove godine DApp preglednik, omogućujući korisnicima interakciju s decentraliziranim aplikacijama izravno iz njihovog novčanika.

Drugo rješenje koje olakšava interakciju s aplikacijom je MetaMask, ali aplikacija je namijenjena samo web korisnicima, pa su Trust programeri kreirali svoje vlastito izvorno rješenje.

Njihov preglednik Web3 potpuno je funkcionalan i sposoban je komunicirati s bilo kojim decentraliziranim programom putem integriranog sučelja optimiziranog za mobilne uređaje.

Dapps prvo prolaze postupak provjere i optimizacije prije nego što se integriraju u aplikaciju Trust Wallet. Dapp se zatim prikazuje na Marketplaceu, gdje svaki programer može objaviti vlastiti DApp za sve koji će ga koristiti i procijeniti.

Vjerujte pregledniku DApp

Sigurnosne značajke

Trust novčanik je novčanik koji nije skrbnički, što znači da ne zadržava nijedan ključ korisnika, a ključevi ostaju u svakom trenutku na uređajima korisnika.

Novčanik također ima značajku sigurnosne kopije koja vam omogućuje povraćaj novčanika i sredstava.

Pri postavljanju novog Trust novčanika nisu potrebni nikakvi osobni podaci, a tim koji stoji iza aplikacije tvrdi da ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Kôd je također otvorenog koda, što znači da ga može pregledati bilo koji programer i može ga podvrgnuti reviziji sigurnosnih stručnjaka.

Posljednji je sustav sustava novčanika prošle godine revidirala vodeća zaštitarska tvrtka Stateful koja je provjerila potpuni integritet podataka, a cijelu recenziju možete pronaći i na njihovoj službenoj web stranici. Tvrtka istražuje razne aspekte novčanika, poput baze kodova i arhitekture, kao i testiranje aplikacija.

Također možete dodati različite sustave biometrijskih markera za provjeru autentičnosti, poput skeniranja otiska prsta ili PIN-a.

Vjerujte sigurnosti Novčanika

cheddur.com

Korisnička podrška

Korisnici se putem sustava za prodaju karata mogu obratiti Trust Walletu za pitanja u vezi s funkcijama novčanika, promocijama, problemima s aplikacijama i drugim pitanjima. Odgovor podrške ocijenjen je prilično sporim.

Vjerujte ugledu novčanika

Aplikacija je dobila 4,5 zvjezdica od pet na Play Googleu od 10 tisuća recenzija i 4,8 zvjezdica na Apple Storeu od 3,8 tisuća ocjena. Sve u svemu, aplikacija je ocijenjena pozitivno, a Trust tim odgovara na sva pitanja objavljena u odjeljku za komentare na Google Playu i Apple Storeu.

Trust Wallet Review: Presuda

Trust Novčanik jednostavan je za korištenje i vrlo cijenjen multikripto novčanik koji uključuje korisne značajke razmjene koje omogućavaju korisniku izravnu kupnju kriptoza kreditne kartice.

Trust Wallet Review: prednosti i nedostaci

Pros:

 • Pristupačna cijena;
 • 100% hladnjača;
 • Potvrda transakcije može se izvršiti samo putem gumba uređaja;
 • Kompaktna veličina;
 • Podržava širok raspon kriptovaluta i tokena;
 • Može se koristiti čak i na računalu zaraženom zlonamjernim softverom.

Protiv:

 • Nije hijerarhijski deterministički;
 • Plastično kućište.

Istaknuta slika: Asia Crypto Today

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map