Pregled NiceHash: Uvod u platformu za rudarstvo u oblaku

NiceHash pregled

U našem pregledu NiceHash, znat ćete kako to radi i saznati koje usluge rudarstva u oblaku nudi.

Što je NiceHash?

NiceHash je internetsko tržište za kupnju i prodaju snage raspršivanja vašeg računala, kao i rudarskog bazena.

NiceHash posluje kao pružatelj rudarskih usluga od travnja 2014. Prema svojoj statistici, dnevno ima preko 99.000 aktivnih rudara, više od 4.311.000 narudžbi i isplaćeno preko 197.000 BTC.

NiceHash ima poslužitelje smještene u Amsterdamu, Chennaiju, Hong Kongu, San Joseu, Sao Paulu, Tokiju i na drugim mjestima širom Europe i SAD-a. Platforma koristi CloudFlare kako bi osigurala zaštitu svoje web stranice i BitGo Bitcoin novčanik kako bi osigurala i osigurala BTC depozite.

Kako NiceHash radi

NiceHash omogućuje vlasnicima računarske energije da ih ili prodaju ili kupe u rudarske svrhe. Kupci mogu poslati narudžbu za hash power odmah nakon što se registriraju za račun, a prodavači mogu ostati anonimni ako se uopće ne registriraju.

NiceHash rudarski algoritmi

Platforma podržava popis od 34 različita algoritma, uključujući SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15 i mnoge druge. U mogućnosti ste iskopati algoritam koji je najisplativiji u to vrijeme. Također, imajte na umu da se sve isplate vrše u Bitcoinima. Pokušajte upotrijebiti kako biste saznali koji novčić donosi veću zaradu Whattomine.com.

Rudarski bazeni

Možete se pridružiti rudarskom fondu kako biste iskopali određeni novčić. Da biste započeli, morat ćete uplatiti BTC (najmanje 0,01 BTC), a zatim se uputiti na tržište NiceHash i poslati narudžbu. Bez obzira na kriptovalutu koju ste odabrali, sve cijene su prikazane u Bitcoinu.

Prodajem Hash Power

Uz NiceHash možete prodati računalnu snagu bez obzira na opremu koju posjedujete. Računska snaga može se prodati s GPU-a / CPU-a i ASIC-a ili s cijele farme uređaja. Također možete odabrati algoritam i mjesto poslužitelja za vaše rudarske operacije.


Za veće performanse preporučuje se upotreba najbližih poslužitelja.

NiceHash kalkulator dobiti

Platforma sadrži kalkulator profitabilnosti u rudarstvu koji procjenjuje koliki dobitak možete ostvariti od svoje vrste hardvera, troškova električne energije i ostalih uvjeta za određeno vremensko razdoblje.

NiceHash planovi & Cijene

Na NiceHashu nisu dostupni fiksni planovi. Ovdje možete odabrati da postavite ugovor s hash snagom na temelju GH / s ili cijene u BTC-u. Cijena ugovora za raspršivanje oblaka izračunava se ovisno o kupljenom hashrate-u.

Cijene se razlikuju ovisno o cijenama na kovanicama i ukupnoj snazi ​​raspršivanja koja se koristi u određenom algoritmu. Cjenik se osvježava svakih 10 sekundi korištenjem podataka prikupljenih s burzi ili drugih web stranica.

Kupci mogu kupiti stope raspršivanja na dva načina: standardno nadmetanje i fiksno.

Cloud mining na NiceHashu ima sljedeće cijene:

  • Ugovor s fiksnom cijenom: 0,0305 BTC po GH / s dnevno
  • standardni ugovor o nadmetanju: od 0,0264 BTC po GH / s dnevno

Sva plaćanja NiceHash-a moraju se vršiti u bitcoinima.

NiceHash naknade i cijene

Kupnja snage raspršivanja

  • Nepovratna naknada za novu narudžbu: 0,0001 BTC
  • Narudžbe za kupnju hashiranja: 3% (neiskorišteni iznos za otkazane narudžbe ne naplaćuje se)

Prodaja snage raspršivanja

  • Isplate za salda na vanjski novčanik < 0,1: 5%
  • Isplate za salda na vanjski novčanik ≥ 0,1 BTC: 3%
  • Isplate za salda na NiceHash novčanik ≥ 0,001 BTC: 2%

Isplate i polozi

Povlačenjem na bilo koji vanjski BTC novčanik u iznosima između 0,002 i 0,05 BTC naplaćuje se naknada od 0,0001 BTC. Isplate koja su veća od 0,05 BTC primjenjuju naknadu od 0,2%. Isplata preko 0,001 BTC na Coinbase novčanike je besplatna.

Polaganje BTC iznosa preko 0,01 na NiceHash novčanik ne naplaćuje se.

Cijeli model naknade NiceHash dostupan je na njihovoj stranici.

NiceHash isplate   

NiceHash koristi model isplate Pay Per Share (PPS) za nagrađivanje prodavača, što znači da se isplate izvršavaju svakodnevno automatski sve dok su ispunjeni sljedeći minimumi:

  • Dnevne isplate za neplaćena stanja u NiceHash novčanicima: minimalno 0,001 BTC
  • Dnevne isplate za neplaćena stanja u vanjskim novčanicima: najmanje 0,1 BTC
  • Tjedne isplate za neplaćena stanja u vanjskim novčanicima: najmanje 0,001 BTC

Sažetak

Ovim zaključujemo naš pregled NiceHash-a, definitivno morate znati da je to jedno od najvećih rudarskih tržišta kriptozaštita na tržištu. Korisnici mogu jednostavno postaviti svoj softver i započeti rudarstvo u roku od 15 minuta. NiceHash je dobra opcija za one koji žele ili prodati ili kupiti veće stope raspršivanja kako bi dobili profitabilnije rudarske rezultate. Obavezno upotrijebite kalkulator profitabilnosti da biste procijenili hoćete li svojim specifikacijama zarađivati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map