Binance Akadémia | Teljesen ingyenes oktatási portál hirdetések nélkül

Binance Akadémia

A kriptovaluta tér tele van félrevezető információkkal, és kissé zavarba ejtheti az új kereskedőket a kriptókba történő befektetés. Számos olyan téma létezik, amelyek összetettebbek és részletes magyarázatot igényelnek, és egy olyan forrás megtalálása, amely „elfogulatlan” megközelítést kínál, valóban hasznos. Itt jön be a Binance Academy.

Mi a Binance Akadémia?

Képeredmény a Binance Academy számára

Forrás: Twitter

A Binance, a népszerű kriptotőzsde-társaság új fióktelepek és platformok létrehozásáról ismert, amelyek különféle célokat szolgálnak hatalmas ökoszisztémájukban. 2018. december 12-én úgy döntöttek, hogy felajánlásaik listájához hozzáadnak egy speciális platformot, amely azoknak a felhasználóknak szól, akik többet szeretnének megismerni a blokklánc-technológiáról, valamint a kriptókkal és azok használatával kapcsolatos egyéb kérdésekről..

A platform több mint 500 különféle cikket tartalmaz, amelyek elfogulatlan információkat nyújtanak a kriptográfiai világgal kapcsolatos különféle témákról.

A bemutatott cikkek általában magyarázó cikkek és oktatóanyagok, a fő tantárgyak részletesen elmagyarázzák a bányászat folyamatát, a kriptográfiát, valamint azt, hogy mik is a kriptográfiai eszközök és hogyan működnek általában. A Binance Academy nem jelenít meg videókat vagy platformokat, így a felhasználók zavartalanul élvezhetik tanulási élményüket.

Ted Lin, a Binance növekedési vezetője a következő nyilatkozatot tette a platformmal és annak céljával kapcsolatban:

„Az oktatás a kripto- és blokklánc-használat szaporodásának szerves pillére. Mivel az örökbefogadás még gyerekcipőben jár, a világnak konszolidált, könnyen használható és megbízható tudásforrásra van szüksége a kriptovaluta és az elosztott főkönyvi technológia megértésének elősegítése érdekében. “

„A Binance Academy-vel az a célunk, hogy egy teljesen semleges platformot biztosítsunk egy minőségi, elfogulatlan, oktatási platformmal. A felhasználók a hasznos oktatóanyagok és útmutatók mellett megismerhetik a Blockchain, a Biztonság és a Gazdaságtan minden témáját, az általuk preferált nyelveken. ”

Elérhető kategóriák

Annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben megtalálhassák a platformot, a Binance Academy négy különböző kategóriába sorolta cikkeit: blokklánc, közgazdaságtan, biztonság és oktatóanyagok. Van egy videó rész is, amely rövid témákban gyorsan elmagyarázza a témákat.

Binance kategória

A Binance Academy közgazdaságtan szakasz részletesen elmagyarázza a kereskedéssel kapcsolatos dolgokat. Itt megismerheti a technikai mutatókat és azok felhasználását az elemzésben, a gyertyatartók mintáit, diagramjait, a likviditást és más kifejezéseket.

A Blockchain szakasz elmagyarázza, hogy mi a blokklánc, annak használati esetei, villái, a blokkláncok típusai és a konszenzusos protokollok, valamint az ezen alapuló egyéb technológiák, mint például az orákulum, a SegWit, az intelligens szerződések, a Mimble Wimble, az atomcserék, a digitális aláírások és még sok más téma.

A Biztonság kategóriában a felhasználók többet megtudhatnak a kriptotárolókról és arról, hogy a pénztárcák milyen technológiákat valósítanak meg a munka és a kriptográfia biztonsága érdekében. A kriptográfiáról, különféle biztonsági támadásokról, valamint a tárolt kriptográfiai eszközök magánéletének és biztonságának javítását szolgáló eszközökről is olvashatnak cikkeket.

Ban ben Oktatóanyagok, a webhely megtanítja, hogyan kell használni a Binance ökoszisztéma különféle jellemzőit, például hitelezést, fedezeti ügyleteket, visszavonást, piaci megbízások leadását, fejlett felületük, decentralizált csere- és felfedező láncuk használatát. Vannak olyan cikkek is, amelyek bemutatják a különféle pénztárcák használatát.

A Videó szakaszban található egy Binance Beginners Guide, amely egy kilenc videóból álló sorozatból áll, amelyek az új felhasználók megismertetését szolgálják a kriptográfiai eszközökkel. A platformon szereplő egyéb videók között szerepel a „Margin Trading Guide”, „What is PGP”, „What are Perpetual Futures Contracts”.

Mindezek mellett van egy GYIK és Szójegyzék szakasz, amely a kriptográfiával és a blokklánccal kapcsolatos kérdések széles skáláját fedi le.

A Binance kiadott egy funkciókérő táblát is, ahol az olvasók szavazhatnak arról, hogy mely funkciók kerülnek az Akadémia mellé. A platform három szórakoztató és vonzó vetélkedőt is kiadott, amelyekre a jövőben még várni kell.

Statisztika

Beszámoltak arról, hogy a felhasználók 12 hónap alatt összesen 6 450 000 percet töltöttek el a Binance Academy-n. Ez megfelel a blokklánc és a kriptók megismerésének szentelt 13 évnek. YouTube-videóik összesen 12 515 óra (521 nap) lejátszást regisztráltak.

Felhasználói felület

Az egy évvel ezelőtti indítása óta a Binance Academy csapata folyamatosan több tagot vett fel, és keményen dolgozik azon, hogy növelje jó minőségű oktatási cikkeik számát. De a csapat hozzájárulása nem korlátozódik csak új tartalmak készítésére.

A Binance fejlesztői 2019-ben azon is dolgoztak, hogy a teljes webhelyüket a semmiből építsék fel annak érdekében, hogy a platform megbízhatóbb és gyorsabb legyen. A kezelőfelületet is átalakították, hogy bemutassák a felhasználók egyik legkeresettebb funkcióját, a lámpát & sötét mód. Ez a frissítés nagyon örvendetesnek bizonyult, mivel a top 3 termék közé sorolták ProductHunt.

Binance felhasználói felület

Támogatott nyelvek

A platformot számos különféle nyelvű cikk támogatására hozták létre annak érdekében, hogy információit elérhetővé tegyék a globális közönség számára, amelybe olyan emberek is beletartozhatnak, akik nem beszélnek angolul vagy más jelentős nyelveken. Így a Binance Academy egy nagyobb felhasználói bázissal érhető el és érthető meg, amely a virtuális pénznemekről és az elosztott főkönyvi technológiáról szeretne tájékoztatást adni..

A platform kezelőfelülete jelenleg 17 nagy nyelven érhető el:

2019-ben további két nyelvre, indonéz és japán nyelvre bővítették tartalmukat. A csapat emellett javította webhelye hozzáférhetőségét azáltal, hogy minden cikkükön beszédfelolvasást hajtott végre.

Az Akadémián szereplő tartalom egy részét már lefordítják a fent említett nyelvekre, míg más anyagokat fordítók egy csoportja fordít le a Translation Bounty programjukból.

Az alkalmazások

A tartalom hozzáférhetőségének növelése érdekében a Binance Academy számos alkalmazást is kifejlesztett és elindított. 2019 elején elindították a Progressive Web App alkalmazást, amely lehetővé teszi a Binance Academy telepítését a személyi számítógép asztali számítógépeire, és lehetővé teszi a felhasználók számára a cikkek offline olvasását.

Később abban az évben a Binance Academy két mobilalkalmazást adott hozzá, egyet iOS-hez és egyet Android-eszközökhöz. Az alkalmazások letölthetők a megfelelő boltokból.

Binance akadémia kb

Hogyan járulhatnak hozzá a felhasználók?

A Binance létrehozott egy programot, ahol a felhasználók kiválaszthatják az előre meghatározott témák egyikét, létrehozhatják annak tartalmát, majd elküldhetik, hogy akár 50 BNB tokent is megszerezzenek jutalomként. A tartalomnak meg kell felelnie az alábbi szabályoknak az ígért jutalom megszerzéséhez és a platformon való közzétételéhez:

  • Nincsenek hirdetések a videókban;
  • Használja a Binance alkalmazást minden példában;
  • A videónak angol nyelven kell lennie;
  • Az összes beküldött videónak alá kell írnia a Binance használati jogait;
  • A beküldött tartalomnak eredeti tartalomnak kell lennie.

Következtetés

A Binance Academy egy olyan platform, amely sokféle oktatási tartalommal rendelkezik azok számára a felhasználók számára, akik többet szeretnének megismerni a kriptográfia és a blokklánc között, és minden elérhető ingyenesen és mindenféle hirdetés nélkül..

Kiemelt kép: Binance.vision

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map