Decentraland Review: Bevezetés a MANA-ba

Decentraland Review Forrás: medium.com/decentraland

Ha szokásod naprakész maradni a kriptoszféra legfrissebb eseményeivel, és általában a legkisebb szenvedélyed is van a játék iránt, hallhattál a Decentraland-ról, az Ethereum blokklánc tetejére épített egyedi VR platformról.

Útmutatónkban bemutatjuk a Decentraland-ot; megbeszéljük, mi ez, hogyan működik, beszélünk a platform tokenjéről (a MANA tokenről), sőt, adunk néhány információt a MANA megvásárlásáról, tárolásáról és kezeléséről..

Mi a Decentraland?

Amint azt korábban említettük, Decentraland egy egyedülálló, korszerű Ethereum-alapú virtuális valóság platform, amely támogatja a virtuális valóság eszközeinek fejlesztését és tárolását. Ezeket az eszközöket a téren belül lehet megvásárolni, és a blokklánc segítségével meghatározzák virtuális tulajdonságukat. A Decentraland területén telkeket vásárolhat, és saját „vállalkozását” fejlesztheti. Különböző „látnivalókat” építhet a földre (főleg alkalmazások), és bevételszerzésre képes.

A projekt két blokklánc-szakértő ötletgazdája Ari Meilich és Esteban Ordano néven. A projekt a jelenlegi formájába került, miután a két sikeres fejlesztő elindította az úgynevezett blockchain videó streaming platformot Streamium, később pedig a bronzkor véglegesítésével.

Hogyan működik a Decentraland?

Gyakorlati szinten a Decentraland úgy működik, hogy lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a LAND-okkal, a nem cserélhető digitális eszközökkel, amelyeket megvásárolhat a játékban. A platform segítségével a LAND tulajdonosai játékokat, alkalmazásokat, szerencsejáték-szolgáltatásokat, kreatív 3D-s jeleneteket, informatív oldalakat hozhatnak létre, szó szerint bármi, ami csak eszébe jut.

Mivel a LAND száma korlátozott, a LAND minden egyes ábrájának a következő előre meghatározott aránya van: 33 láb 33 láb. Az érdekes az a tény, hogy a FÖLD magasságának nincs korlátja. Különböző FÖLDKÖZÖK hozzák létre a körzeteket, amelyekről úgy gondolhatunk, mint egy közös témát felölelő kis közösségekre. Mivel a Decentraland rendelkezik dApp szavazással, bárki szavazhat a kerületi különféle kérdésekben. A birtokában lévő földterület mennyisége egyenesen összhangban van szavazatának súlyával.

A platformot a MANA, a hivatalos kriptovaluta token hajtja. Ez egy ERC-20 token, amely felhasználható a LAND telkeinek megvásárlásához, valamint bármely más Decentraland-alapú termék és szolgáltatás megvásárlásához.

A Decentraland hasonló módon működik, mint a legtöbb blockchain projekt. Protokolljának három rétege van: a konszenzusos réteg, a földtartalom réteg és a valós idejű réteg. Az első az Ethereum intelligens szerződéseivel követi és irányítja a földtulajdon igazolását. A második réteg decentralizált terjesztési rendszert használ a tartalom megjelenítéséhez a virtuális világban. Az utolsó és az utolsó réteg felelős a peer-to-peer kapcsolatok biztosításáért, hogy a felhasználók egymással kölcsönhatásba léphessenek.

Hogyan vásárolhat, kereskedhet és tárolhat MANA-t?

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a Decentraland még mindig viszonylag új projekt, a zsetonjai nem annyira népszerűek, mint néhány más kriptográfiai érme. Azonban egyre könnyebb megvásárolni a MANA-t.

A CoinMarketCap gyors keresése megmutatja, hogy a Decentraland tokenje jelenleg a 82. helyen áll a piaci felső korlát szerint, ami nagyon jó, tekintve, hogy világszerte árukat és szolgáltatásokat vásárolnak..

Szerencsére a MANA kezébe kerülése már nem nehéz feladat, mivel a legtöbb releváns kriptográfia támogatja. A népszerű nevek közé tartozik a Binance, a DragonEX, az OKEx, a Bittrex, a Huobi Global, a Bibox, a Bitso és a Coinbase Pro. A MANA-t támogató rejtjelcserék teljes listája a következő oldalon található: A CoinMarketCap piacai szakasz. Váratlanul a legnépszerűbb kereskedési párok a MANA / BTC és a MANA / ETH.


A folyamat cserélődik, de az elvek a legtöbbjükre érvényesek. Hozzon létre egy fiókot egy adott tőzsdén, ellenőrizze a fiókot e-mailben, állítson be két tényezős hitelesítést, ha rendelkezésre áll, utaljon be pénzt a számlájára, majd vásároljon MANA-t.

Mivel a MANA egy ERC-20 token, a tárolása nem kérdés, mivel számos jó pénztárcaváltozat létezik. Természetesen, ha a biztonságra vágyik, akkor erősen ajánlott a hardvertárca választása. Bármit választhat, a Ledger Nano S-től a Trezorig. Egy másik népszerű lehetőség a MyEtherWallet, egy internetes pénztárca, amelynek egyedülálló megközelítése a biztonság.

Következtetés

A Decentraland kétségkívül jelenleg egyedülálló projekt a kriptoszférában, amely nagy valószínűséggel az AI-alapú játékok, az alternatív életű dApps és a 3D / VR ökoszisztémák új generációjának útja lesz. Ez egy olyan platform, amely lehetővé teszi bárki számára, legyen az játékos, vagy pénzalapú vállalkozó, hogy megvásárolhassa a LAND-ot és bármit megtehessen.

Természetesen a projektnek még van némi útja az érettségig, de a lehetőségek teljesen egyértelműek. A MANA felhasználható a LAND igénybevételére a Decentraland platformon, vagy tokenek, áruk és szolgáltatások vásárlására használható.

Kép forrása: medium.com/decentraland

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map