Guarda Wallet Review | Jellemzők, biztonság, előnyök és hátrányok

Guarda Wallet Review

Rengeteg kriptotárca közül lehet választani manapság. Az egyik ilyen pénztárca, amely meglehetősen hírnevet szerzett magának az iparban Guarda pénztárca.

A mai áttekintésben alaposan megvizsgáljuk a Guarda pénztárca által kínált szolgáltatásokat, biztonságot, előnyöket és hátrányokat.

Guarda pénztárca leírása

A Guarda egy több kriptovaluta pénztárca, amely nem őrizetbe vett szolgáltatásokat nyújt azoknak a felhasználóknak, akik digitális eszközöket akarnak tárolni, küldeni és fogadni..

2017-ben az Európai Unióban bejegyzett Guardarian OÜ cég hozta létre. Az észt FIU (Financial Intelligence Unit) engedéllyel rendelkezik a vállalat számára a crypto-fiat csere szolgáltatások legális nyújtására.

Eddig körülbelül 10 különböző terméket dobtak piacra, köztük pénztárcákat, de cseréket, kriptofizetési megoldásokat, token-generátorokat és előre fizetett betéti kártyákat is.

A Guarda pénztárca az egyik legnépszerűbb és legismertebb termékük, mivel sokoldalúsága és biztonsága miatt nagyon használják a kriptográfiai közösségben.

Támogatott pénznemek és országok

A Guarda pénztárcával a felhasználók 49 különböző érmét és több mint 10 000 zsetont tárolhatnak, küldhetnek és fogadhatnak, beleértve:

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin SV (BSV), Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Decred (DCR), Digibyte (DGB), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), Litecoin (LTC), Monero (XMR), NEM (XEM), NEO (NEO), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Stellar (XLM), TRON (TRX), Tether (USDT), Zcash (ZEC), Zcoin (XZC), Vechain (VET), ERC-20 tokenek, BEP-2 tokenek, hullámok (WAVES), Qtum (QTUM) és még sokan mások.

Az összes ország felhasználói használhatják a pénztárcát, bár jobb, ha ellenőrizzük az Ön országának jogszabályait a kriptográfok tárolásával vagy kereskedelmével kapcsolatban.

A rendszer kompatibilitása

Guarda asztali pénztárcaA Guarda pénztárca nagyon sokoldalú, mivel kompatibilis webes, asztali vagy mobil formátumban történő használatra.

Asztali pénztárca: A Guarda könnyű asztali pénztárcája kompatibilis a Linux, a Windows és a MacOS rendszerekkel. A pénztárca használatához nem kell regisztrálnia fiókot.

Guarda web pénztárcaGuarda internetes pénztárca: A Guarda webes pénztárca minden olyan eszközön használható, amely rendelkezik internet-hozzáféréssel. Az internetes pénztárca a Ledger API-jához is csatlakoztatható.

Guarda mobil pénztárcaMobil pénztárca: A Guarda Mobile Multiwallet Android és iOS eszközökön egyaránt használható. Az Android pénztárca csak magasabb vagy legalább Android 4.4 verziókban használható. Az iOS verzió az eszközök kompatibilitásának széles skáláját kínálja (iPhone / iPad / iPod Touch), és csak iOS 10.0 vagy újabb verziókra telepíthető..

Böngésző kiterjesztése: A Guarda tartalmaz egy Chrome böngésző kiterjesztést is, amely lehetővé teszi a böngésző bármelyik dappjával való interakciót.

Android SPV-pénztárca: A Guarda nyílt forráskódú, egy pénznemű pénztárcákat is létrehozott az érmék sokfélesége számára. Android Moxi pénztárcájukat kifejezetten a Zcash számára készítették, mivel árnyékolt tranzakciókat kezel.

Interfész és felhasználói élmény

A felület minimalista és könnyen hozzáférhető, ezért népszerű választás kezdő kereskedők körében, akik kis mennyiségű kriptovalutát szeretnének vásárolni vagy eladni..

Hogyan lehet a Guarda pénztárcát beszerezni

Más pénztárcákkal ellentétben nem kell megadnia e-mail címet, telefonszámot vagy személyi igazolványt a Guarda szolgáltatásba való regisztrációhoz. Végig fogjuk hajtani az asztali pénztárca létrehozásának lépéseit:

 1. Töltse le és telepítse a Guarda pénztárca alkalmazást a számítógépére;
 2. Indítsa el az alkalmazást;
 3. Kattintson az „Új pénztárca létrehozása” elemre;
 4. Válasszon egy erős jelszót a pénztárcához;
 5. Írd le;
 6. Kattintson a „Leírtam” gombra;
 7. Kattintson a „Biztonsági másolat letöltése” gombra a biztonsági mentési fájl mentéséhez;
 8. A pénztárcája elkészült, és visszavezet a fiók irányítópultjára;
 9. Hozzon létre egy pénztárcát minden kívánt kriptóhoz.

Természetesen lehetőség van más tulajdonában lévő pénztárcák importálására is új létrehozása helyett:

 1. Nyissa meg a Guarda Desktop pénztárcát a számítógépén;
 2. Kattintson az „Importálás vagy visszaállítás” gombra;
 3. Kattintson az importálni kívánt rejtjelre, és írja be a meglévő pénztárca magánkulcsát;
 4. Kattintson a „Wallet hozzáadása” gombra;
 5. Ezután kattintson az „Importálás” gombra;
 6. Válasszon jelszót a Guarda pénztárcához;
 7. Kattintson a „Biztonsági másolat letöltése” gombra a kulcsok biztonsági másolatának mentéséhez.

A Guarda pénztárca használata

Hogyan küldjünk titkosítást

 1. Lépjen a Guarda pénztárca „Küldés” fülére, és kattintson rá;
 2. Válassza ki a kriptopénztárcát a „Feladó” mezőből, amely pénztárca szeretné elküldeni az alapokat;
 3. Helyezze be a pénztárca fogadó címét a „Címzett” mezőbe, akár manuálisan, akár a QR-kód beolvasásával;
 4. Válassza ki a küldeni kívánt összeget. Az „Összes küldése” gombra kattintva elküldheti a pénztárcájában lévő összes pénzt;
 5. Kattintson a „Next” gombra;
 6. Óvatosan ellenőrizze a tranzakció adatait, ha azok helyesek, majd kattintson a „Megerősítés” gombra. Kattintson a „Vissza” gombra a hibák szerkesztéséhez.

Hogyan vásárolhatunk kripto

 1. Menjen a Guarda pénztárcájához, és kattintson a „Vásárlás” fülre;
 2. Válassza ki a lakóhely szerinti országot a legördülő menüből;
 3. A „Feladó” mezőbe írja be, hogy mennyit szeretne vásárolni, és válassza ki a fiatot;
 4. A „Pénztárca” mezőben válassza ki a megvásárolni kívánt kriptó típusát;
 5. Válassza ki a fizetési módot (Kártya / Banki átutalás);
 6. Kattintson a „Next” gombra;
 7. Ellenőrizze a tranzakció részleteit, kattintson a „Megerősítés” gombra;
 8. Átirányít a Simplex fizetési átjáróra;
 9. A megrendelés teljesítéséhez kövesse a mellékelt utasításokat.

Hogyan kell használni a Guarda-t

További jellemzők

Közvetlen érmevásárlás

A Guarda lehetővé teszi, hogy kriptókat vásároljon közvetlenül a pénztárcájából fiat pénznemek segítségével akár banki átutalással, akár hitelkártyával. A banki átutalás a Coinify, és a hitelkártya-vásárlásokat a Simplex integrációjukkal engedélyezik.

A felhasználók kriptot vásárolhatnak a következő pénznemekben: Euro (EUR), Dollár (USD), Brit font (GBP), Rubel (RUB) és Dán korona (DKK).

Főkönyv integráció

A Guarda lehetővé teszi a pénztárca integrálását a népszerű hardveres Ledger pénztárcával. Probléma nélkül működik a Guarda webtárcán a Chrome-ban, a Mozilla Firefoxban vagy az Operában.

Token Generator

A Guarda által kínált másik szolgáltatás az ERC-20 token generátor. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a semmiből saját kriptokódot hozzon létre, legyen az ICO, vállalkozás vagy csak a tapasztalat érdekében.

Pénztárca díjak

A Guarda pénztárca minden verziója ingyenes. Az egyetlen „díj” a hálózati díj lenne, amelynek semmi köze a pénztárcához.

Biztonsági jellemzők

A Guarda a felhasználók magán- / nyilvános kulcsait, jelszavait vagy személyes adatait nem tartja szerverein. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó az egyetlen, aki ellenőrzi pénzeszközeit, és ez csökkenti annak az esélyét, hogy elveszítse adatait vagy kulcsait a Guarda szervereihez való feltöréshez.

A Guarda megköveteli, hogy a felhasználó minden alkalommal tárolja a biztonsági másolatot, amikor pénztárcát hoz létre vagy importál. Van egy automatikus munkamenet-időtúllépés is, amely kijelenti Önt a fiókból, ha egy meghatározott ideig nincs tevékenység.

A biztonsági mentés elengedhetetlen, mivel csak így juthat vissza pénztárcájához, ha elveszítette a kulcsait.

Ráadásul az összes biztonsági másolatot az AES (Advanced Encryption Standard) titkosítás biztosítja, amely algoritmus megbízható és érzékeny adatok elektronikus formátumban történő biztonságára szolgál.

A mobil verzió konfigurálható úgy, hogy a Touch ID / Face ID feloldása kompatibilis eszközökön történjen.

Vevőszolgálat

A Guarda ügyfélszolgálata egy jegyrendszerből és egy kiterjedt GYIK részből áll, amely válaszokat és magyarázatokat ad a legtöbb kérdésre. A legtöbb felhasználó arról számolt be, hogy a Guarda gyors válaszidővel rendelkezik, valahányszor jegyet küld.

A támogató csoportról azt állították, hogy nagyon aktív online, és minden véleményre reagál, legyenek azok negatívak vagy pozitívak, valamint megjegyzésekre, kérdésekre vagy más kérdésekre. Ez a figyelem és a válaszkészség rengeteg pozitív kritikát váltott ki számukra az interneten.

Hírnév

A felhasználói vélemények túlnyomó többsége pozitív, beszámol arról, hogy elégedett a pénztárca termékével és szolgáltatásaival. Volt azonban néhány rossz vélemény, amely azt állította, hogy a pénztárca titkosítást lopott tőlük. De látva, hogy a pénztárcában nincsenek kulcsok, a probléma valószínűleg a felhasználó rossz kezeléséből származott.

Egy másik jelentett kérdés a rossz árfolyamokról szólt. Összességében elmondható, hogy a Guarda a közösség és a biztonság iránti elkötelezettsége miatt nagyra értékelt.

Guarda Wallet Review: Ítélet

A Guarda egy többcélú pénztárca, amellyel számos kriptográfiai érme és zseton tárolható biztonságos környezetben, ahol a felhasználó teljes mértékben ellenőrzi vagyonát.

Guarda Wallet Review: Előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • Kompatibilis asztali, webes, böngészős & Mobil;
 • Könnyen kezelhető;
 • Beépített csere funkciók;
 • Hitelkártyás vásárlásokat fogad el;
 • Több pénznem támogatás;
 • Jó hírnév;
 • Nem rendelkezik magánkulcsokkal.

Hátrányok:

 • Néhány felhasználó magas árfolyamról számolt be.

Kiemelt kép: guarda

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map