Kraken Szemle | Díjak, biztonság, előnyök és hátrányok

Kraken tőzsdei áttekintés

Krakkeni tőzsdei áttekintésünk során áttekintjük azokat a jellemzőket és jellemzőket, amelyek miatt ez a tőzsde a piac egyik legnépszerűbb kereskedési helyszíne..

Áttekintjük azokat a legfontosabb szolgáltatásokat, amelyeket csereként nyújtanak, megbeszéljük áraikat és díjaikat, és megnézzük, mi különbözteti meg Krakent a többi kriptográfiai tőzsdétől. Sok ember megkérdezheti magától: Kraken biztonságos? vagy… Befektetnék-e a kriptovalutákba Kraken használatával? Tehát, az alábbi választ mindenképpen megtalálja.

Kraken Exchange áttekintése

kraken-áttekintés

Kraken egy kriptográfia-kriptográfia és fiat-kriptográfia tőzsde, amely úgy működik, mint egy hagyományos tőzsde, vételi és eladási megbízások egyeztetésével térítés ellenében. A tőzsde az egyik legnépszerűbb kripto kereskedési platform, és a világon az egyik legmagasabb a bitcoin és az euró közötti kereskedési volumen.

A Jesse Powell által 2011-ben hivatalosan alapított Krakent az Mt.-re válaszul hozták létre. Gox biztonsági megsértése. Ez volt az első kriptovaluta-tőzsde, amelyet bekerültek a Bloomberg termináljaiba, valamint a tartalékellenőrzés igazolható bizonyítékát.

A platform inkább a professzionális kereskedőkhöz igazodik, átfogó eszközkészletet biztosít, például részletes diagramokat és mutatókat, valamint kriptokereskedési opciókat, például árrés kereskedést, tőzsdén kívüli kereskedést, sötét készlet kereskedést, határidős szerződéseket és opciókat. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy fejlett kereskedési stratégiák segítségével maximalizálják nyereségüket a piaci ingadozások alapján.

OLDALJEGYZET. A crypto dark pool egy privát kereskedési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tranzakciók nyilvánosságra hozatala nélkül kereskedjenek. Ez lehetővé teszi a nagy szereplőknek (bálnáknak), hogy nagy mennyiségű kriptot vásárolhassanak / adhassanak el anélkül, hogy közvetlenül befolyásolnák a piacot és a kriptopénz árát..

Támogatott pénznemek

A Kraken sokféle kereskedési lehetőséget kínál, fiat és kriptopárokban egyaránt. A platform összesen 50 kriptót támogat, köztük a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Bitcoin Cash (BCH), a Monero (XMR), a Dash (DASH), a Litecoin (LTC), a Ripple (XRP) , Stellar Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), valamint sok más altcoin.

A Kraken felhasználói számos fiat valutával, például CAD, EUR, GBP, JPY és USD is befizethetnek és felvehetnek.

A Ripple kereskedelem szempontjából a Kraken 4 fiat devizapárral és 1 kriptovaluta párral rendelkezik:

 • USD / Ripple;
 • EUR / Ripple;
 • CAD / Ripple;
 • JPY / Ripple;
 • BTC / Ripple.
 • Washington;
 • New York.

Likviditás és kereskedési volumen

A tőzsde magas likviditási szinttel büszkélkedhet, ami viszont magas kereskedési volumenhez vezetett. A jó likviditás elengedhetetlen a tőzsdéhez, mivel a kereskedéseket sokkal könnyebben és gyorsabban finanszírozzák.

Kraken Szemle Felület

kraken felület

A Kraken kezelőfelülete három sablonra oszlik: Egyszerű, Közepes és Haladó. Kereskedési szoftverét az ipar egyik legösszetettebb és legátfogóbbnak tekintik, mivel minden szakasza egyre változatosabb kereskedési paramétereket tartalmaz.

Bár a kereskedési felület kissé összezavarodottnak tűnik minden funkciójával, tökéletes a haladó kereskedők számára. Ez a felület 13 színskálában található, amelyeket a felhasználó egyetlen kattintással megváltoztathat.

Az árdiagram beállítható úgy, hogy teljes méretű képernyő módba lépjen. A diagram jobb oldalán alapvető rajzeszközök, Fibonacci kiterjesztés és retracement eszközök találhatók.

A megrendelési könyvben megtalálja az vételi és eladási árakat, az alábbiakban felsorolva a kereskedelem előzményeit és a figyelő listát.

A felhasználók megváltoztathatják az összes diagramfedvény paramétereit, például mozgóátlagokat és Bollinger-sávokat, valamint kereskedési mutatókat.

Fizetési lehetőségek

A Kraken számos módon támogatja a befizetést és a felvételt: banki átutalások, SEPA, SWIFT, átutalások és kriptovaluták.

Kraken díjak

A Kraken-beszámolónkban áttekintheti az átutalási díjakat, amelyek a tranzakciós költségek függvényében változnak, és amelyek a fizetési szolgáltatás díjstruktúrájának megfelelően módosíthatók. A jelenlegi díjak a következők:

 • EUR SEPA: Betét (ingyenes) / Visszavonás (0,09 €) – csak az EGT-országokban;
 • USD banki átutalás (5 USD) / Visszavonás (5 USD) – csak az Egyesült Államokban;
 • EUR banki átutalás (10 €) – csak az Egyesült Államokon kívül;
 • USD banki átutalás (10 USD) / Visszavonás (60 USD) – csak az Egyesült Államokon kívül;
 • JPY bankbetét (ingyenes, minimum 5000 deposit betét) / kifizetés (¥ 20) – csak Japánban;
 • CAD vezeték nélküli befizetés (ingyenes) / EFT visszavonás (10 USD CAD díj, 25 000 USD napi max.).

Szinte az összes kriptográfiai betét ingyenes, de a visszavonásnál díjak vannak:

 • Bitcoin (XBT): Visszavonás (0,001 BTC);
 • Ether (ETH): Betét (kis tranzakciós díj az ETH Kraken pénztárcájába költöztetéséhez) / Visszavonás (0,005 ETH);
 • Ripple (XRP): megvonás (0,02 XRP);
 • Litecoin (LTC): megvonás (0,02 LTC);
 • Bitcoin Cash (BCH): Kivonás (0,001 BTC);
 • Tether (USDT): Visszavonás (5 USDT);

Kereskedési díjak

Kraken díja A felépítés kissé összetettebb, a készítő-felvevő rendszerrel, amely a 30 napos kereskedési időszakra számított mennyiségeken alapul. A díjakat minden egyes kereskedésért felszámítják, és négy kategóriába sorolják őket: kereskedés, stablecoin, dark pool és margin margin.

Fontos megjegyezni, hogy a sötét készletük csak ellenőrzött Pro-számlák számára áll rendelkezésre, a minimális rendelési méret 11,5 XBT (~ 100 000 USD) és 375 ETH (~ 50 000 USD).

Kereskedési díjak:

Kraken kereskedési díjak

Stablecoin díjak:

Kraken Stablecoin díjak

Sötét medence díjai:

Kraken Dark medence díjak

Fedezeti kereskedési díjak:

díjtáblázatok

Krakkeni áttekintésünk arról Ellenőrzési folyamat

Mint minden más nagy kriptográfia, a Kraken is megfelel az AML (Pénzmosás Elleni) és a KYC (Ismerje meg az ügyfelét) előírásoknak. Ez azt jelenti, hogy a platformjukat használni kívánó felhasználóknak személyes adatok, például teljes név és cím felhasználásával, igazolniuk kell a fiókjukat.

A platformon 5 felhasználói réteg áll rendelkezésre, amelyeket az általuk végrehajtott különböző műveletek alapján különböztetnek meg. Minden szint különféle előnyökkel jár.

0. szint a kezdő szint minden fiókhoz, amelyet e-mailben megerősítettek. A Tier 0 számla böngészhet a platformon, de nem képes befizetni, kifizetni vagy kereskedni.

1. szint a számlákat a KYC és az AML eljárásokkal ellenőrzik személyes adatok megadásával, például teljes név, születési dátum, ország és telefonszám. Ezek a számlák képesek kereskedni kriptovalutákkal, de nem kereskedhetnek fiat-val, illetve nem tehetnek fel- és betéteket.

2. sor teljes fizikai címének megadásával érhető el, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy heti 2000 vagy 10 000 EUR / hó összegig befizessenek vagy felvegyenek. Ráadásul lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mind a fiat, mind a crypto kereskedelmével kereskedjenek, és akár heti 10 000 dollárt és havonta 50 000 dollárt is visszavonjanak.

3. szint a számlák megkövetelik a személyazonosság igazolását és a lakcím igazolását. Kanadai dollár (CAD) segítségével oldják fel a betéteket és a felvételeket, a felvételi határértékeket hetente 50 000 dollárra és havonta 200 000 dollárra növelik. A Fiat tranzakciókat emelik heti 25 000 dollárra és havi 200 000 dollárra.

4. szint a Krakenben elérhető legmagasabb szint, és alapos személyazonosság-ellenőrzést igényel, de hozzáférést biztosít a platform összes funkciójához. A Tier 4-fiók igazolásához alá kell írnia egy jelentkezési űrlapot és a KYC-dokumentumokat. Mind a titkosítási, mind a fiat tranzakciók határai jelentősen megemelkedtek.

Biztonság

Ha mégis felteszi magának a kérdést: Kraken biztonságos? Ezután tudnia kell, hogy a Krakent az ipar egyik legbiztonságosabb kriptotőzsdéjének tartják. A platform rejtjelezési alapjainak 95% -át légréses hűtőtárcákban tárolja, amelyek földrajzilag el vannak osztva az egész világon.

Az összes bizalmas és személyes felhasználói információt titkosítják, és biztonságos szervereken tárolják. Egyéb adatvédelmi intézkedések közé tartozik a GSL és a Master Key funkciók.

A csapat 24/7 felügyeletet is folytat a csere és a domain területén, amely figyelemmel kíséri az összes kimenő és bejövő tevékenységet.

Kraken biztonságablog.kraken.com

A felhasználói fiókok esetében a Kraken megköveteli, hogy aktiválják a 2 faktoros hitelesítést. A csere emellett e-mailes visszaigazolást is tartalmaz a visszavonásokról, a globális beállítási időzárról, az API kulcsok részletes bemutatásáról, a testreszabható fiókidőről és a webhely forgalmának SSL titkosításáról..

Kraken-i áttekintésünkben megállapíthatja, hogy az megfelel az Egyesült Államok „ismerje meg az ügyfelét” politikájának, amely megakadályozza a csalást és az illegális finanszírozást.

2017 májusában Kraken egy DDoS-támadás áldozata lett, amely megakadályozta a felhasználókat a kereskedelem befejezésében. A platform a probléma megoldására és a biztonságának javítására lépett online. Ennek ellenére a tőzsde eddig soha nem vesztett el forrásokat egy hackelés során.

Kraken Vevőszolgálat Felülvizsgálat

Kraken ügyfélszolgálatblog.kraken.com

A Kraken a hét minden napján, a hét minden napján, e-mailben nyújt támogatást, és a felhasználók közvetlenül is kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal a csevegési funkciójukon keresztül. A weboldal tartalmaz egy részletes GYIK oldalt is, amely megválaszolja a számlával, díjakkal és kereskedéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

A platform a Facebook, a Twitter és a Reddit közösségi fiókjain is elérhető, ahol a felhasználók gyors válaszokat kaphatnak problémáikra. Sok felhasználói panasz a Kraken belső jegyrendszerével kapcsolatos, amely időnként meglehetősen lassú.

Általában Kraken válaszideje 24 órán belül van, de ha nagyobb mennyiség van, akkor a cserének egy kis időbe telik a válasz.

Kraken Exchange Review: ítélet

Kraken kriptográfiai áttekintésünk következtetése az, hogy jó okból az iparág egyik vezető platformja. Magas likviditással, bőséges kriptográfiai listákkal, versenyképes díjakkal és rengeteg fejlett kereskedési eszközzel és opcióval rendelkezik.

Megjegyzés: Ezt a bejegyzést eredetileg 2019. szeptember 20-án tették közzé, és a tartalom teljessége és valóságtartalma miatt 2020. december 14-én teljesen frissítették..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map