Ledger Nano S áttekintés: Tudnivalók a megrendelés előtt

főkönyv nano s

Ledger Wallet az eszközök hardveres pénztárcák, amelyek felhasználhatók a kriptopénz biztosításához. Legtöbbünk egy olyan korszakban nőtt fel, amikor a pénztárca egy kis összecsukható tokot jelent, amelyet készpénz és kis műanyag kártyák, például betéti, hitelkártyák stb. Tárolására használnak, de a kriptovaluta 2009-es bevezetése és hatalmas növekedése óta súlyos a digitális pénz biztosításához szükséges mechanizmusok iránti igény. A Ledger Wallet S erre az igényre lett kitalálva.

Tehát a felmerülő kérdés a következő:

Mi az a Ledger Wallet S és miért van rá szükségünk?

A Ledger Nano S az egyik legnépszerűbb hardver pénztárca a kriptotároláshoz. A pénztárcát kriptovaluták sokaságának tárolására tervezték, és a legmagasabb biztonsági tulajdonságokkal rendelkezik. A főkönyvet nagyon dicsérik azok a befektetők, akik biztonságosan meg akarják tartani digitális eszközeiket, és rajongók vásárolják őket több mint 160 országból.

főkönyvi nano vásárlás

A cég a főkönyv mögött

A Ledger, az a cég, amely ezt a pénztárcát létrehozta, több éves tapasztalattal rendelkezik a blockchain alkalmazások és kriptók biztonsági megoldásainak fejlesztésében. A 2014-ben alapított vállalatnak irodái vannak San Franciscóban és Párizsban, és 130 fejlesztőből álló csapatot alkalmaznak.

A Ledger különféle szolgáltatások és termékek létrehozására szakosodott, a kriptovaluta eszközök biztonsága mind vállalati, mind egyéni használatra. A vállalat több mint 85 millió dollárt gyűjtött be négy befektetési forduló alatt.

Felhasználói felület

A Ledger Nano S felhasználói felülete könnyen kezelhető és navigálható, és nagyon egyszerű folyamat. Megtaláljuk a beállítási folyamat később lent.

A beállítás után ki kell választania egy csapot, amely után egy 24 szavas mag generálódik. A teljes kezdeti konfigurációt 5 perc alatt el kell végezni.

Ezt követően meg kell böngésznie a sok elérhető alkalmazást, és telepítenie kell a digitális pénzneméhez szükséges alkalmazásokat. Ezek az alkalmazások lesznek felelősek az érmék küldésében vagy fogadásában. Az alkalmazásokat szépen megtervezték, így könnyen láthatja, hogyan küldhet és fogadhat tranzakciókat, új fiókokat hozhat létre, módosíthatja a kijelző beállításait és más funkciókat.

A Ledger Live asztali szoftver elérhető is, amely felhasználható Bitcoin-címek generálására az alap tranzakciókhoz, a számlák adatainak és az árfolyam megtekintéséhez.

A Ledger Nano S pénztárca beépített kompatibilitással rendelkezik a meglévő pénztárcákkal, ezért nem állította be az összes pénztárcát érméihez. A Bitgo, a MyEtherWallet, a Copay, a MyCelium, az Electrum a Ledger által támogatott online pénztárcák közül néhány.


Támogatott érmék és zsetonok

A Ledger Nano S nagyszerű azoknak a kereskedőknek, akik diverzifikált portfólióra vágynak, mivel több mint 1000 típusú digitális eszközt támogat. A lista tartalmazza az összes népszerű érmét és sok egzotikus altcoint:

Bitcoin Litecoin Zcash Póráz
Ethereum Gondolatjel Dogecoin Csillag
Bitcoin Cash Monero IOTA Ethereum Classic
Fodrozódás EOS Cardano ERC20 alapú tokenek
Litecoin NEO TRON

A Ledger Nano S beállítása és használata

A beállítás megkezdéséhez USB-kábelen keresztül csatlakoztatnia kell az eszközt a számítógépéhez. A Ledger megnyitja és a következő URL-re irányítja: https://www.ledgerwallet.com/start/ledger-nano-s

Először be kell állítania a készülék PIN-kódját. Az oldalán lévő két gomb megnyomásával felfelé és lefelé navigálhat, és amikor egyszerre nyomja meg mindkettőt, megerősíti a választást.

A PIN-kódnak legalább négy számjegyből kell állnia. Ezt követően egy 24 szóból álló magmondat jön létre. Miután leírta az egyes szavakat, a pénztárca arra kéri Önt, hogy ellenőrizzen négyet, megerősítve a megjelenített szavakat.

Ezt követően megjelenik az „A készülék készen áll” üzenet.

Alkalmazások telepítése

Azok számára, akik szeretnék használni a Chrome böngészőt, számos alkalmazás telepíthető az eszközre a kriptók kezelése érdekében. A Ledger saját Chrome alkalmazásokat tartalmaz a Bitcoin, az Ethereum és a Ripple számára.

Először azonban telepítenie kell a „Ledger Manager” alkalmazást, és ne feledje, hogy a Ledger Nano S egyszerre támogat öt különböző alkalmazást. Kattintson a pénznem melletti zöld letöltés gombra, hogy kiválassza a telepíteni kívánt alkalmazásokat a kezelőből.

A Bitcoin alkalmazás letöltése és telepítése után futtassa azt, és írja be a szükséges PIN-kódot, amely után választhatja a Bitcoin-cím létrehozását, ha még nem rendelkezik ilyennel. Kiválaszthat egy régi vagy Segwit címet.

A Ledger Nano S kikapcsolása

Mivel a Ledger Nano S nem akkumulátorral működik, automatikusan kikapcsol, amikor kihúzza a számítógépből vagy a pénztárcából.

Ledger Nano S Security

A főkönyv legdicséretesebb és legfontosabb szempontjai a biztonsági jellemzői.

Fizikai gombok

Az eszköz két fizikai gomb megnyomásával érhető el, amelyekre a fizetés visszaigazolásakor van szükség. Ez azt jelenti, hogy a tranzakciókat hackerek nem tudják megerősíteni.

PIN-kód

A Ledger Nano S pénztárcát egy PIN-kód biztosítja, amelyet a felhasználó választott ki a beállítás során. A PIN-kód biztosítja, hogy ha elveszíti készülékét, senki sem férhet hozzá a titkosítási alapokhoz. Ha valaki megfogja a pénztárcáját, és megpróbálja elérni, akkor a készülék három helytelen próbálkozás után törli magát.

Meghamisítás elleni pecsét

A doboz csomagolásán szabotázsbiztos szalaggal kerül kiszállításra. Ha úgy tűnik, hogy ez a szalag bármilyen módon megváltozott, akkor valószínűleg valaki meghamisította az eszközét, mielőtt az megérkezett hozzád.

Offline tárhely

Az online pénztárcákban tárolt kriptókat hackerek könnyen megcélozhatják. A hardveres pénztárcák azonban offline tárolják a digitális érméket, ami azt jelenti, hogy semmiféle kapcsolatuk nincs az internethez, ami megakadályozza a hackerek vagy bármilyen rosszindulatú program elérését.

24 szavas jelszó

24 szóból álló kifejezés jön létre, és ezt kell használni arra az esetre, ha biztonsági másolatot szeretne készíteni a pénztárcáról, ha elveszítette vagy megrongálta.

Biztonságos elem chip

A pénztárcában van egy integrált „smartcard chip”, amely biztonságos elemet tartalmaz. Ezek a rendkívül biztonságos chipek harmadik felek által végzett fejlett értékelési és tanúsítási folyamatokon mennek keresztül.

Az ilyen típusú intézkedéseket szinte lehetetlen megsérteni, és alkalmazásokat tárolhatnak vagy biztonságosan tárolhatják az adatokat. Ezek a zsetonok hatalmas időt és erőfeszítést igényelnek, ha feltörik őket.

főkönyvi nano vásárlás

Hol lehet megvásárolni a Ledger Nano S-t

A Ledger Nano S megvásárolható a hivatalos Ledger webhely vagy a terméket forgalmazó felhatalmazott harmadik felektől (Amazon).

Ledger Nano S önköltségi ár

Jelenleg a pénztárcát kiskereskedőtől függően körülbelül 60 USD áron adják el.

Felhasználói vélemény

A legtöbb vásárlói értékelés azt mutatja, hogy a Ledger Nano S minden elvárásnak megfelelt. A felhasználók zavartalan felhasználói élményről számoltak be, és semmi panaszuk nincs rá.

Előnyök és hátrányok

A Ledger Nano S számos biztonsági intézkedést alkalmaz a titkosítási alapok biztonságának biztosítása érdekében. A Ledger pénztárca használatának legnagyobb előnye, hogy ha elveszíti az eszközt, akkor egy másik főkönyvtárban helyreállíthatja az egyenlegét. Minden amire szüksége van, az a 24 szavas helyreállító kifejezés, amelyet soha nem szabad elárulnia senki más előtt.

A Ledger pénztárca használatának másik nagy előnye, hogy a magánkulcsa soha nem hagyja el az eszközt. Mindig a készülék belsejében marad, függetlenül attól, hogy Ledger Nano S-t vagy más típusokat – például Ledger Blue – használ.

Nagyon jó, hogy a pénztárca kompatibilis a különféle pénztárcákkal és alkalmazásokkal, amelyek egyszerre futtathatók az eszközön.

Nagy hátránya az lenne, hogy magasabb árcédulával járna, és hogy nem lenne képes egyedi jelszavak hozzáadására. Előfordulhat, hogy a pénztárca nem alkalmas azok számára, akik aktívan használnak és birtokolnak több kriptotárcát, mivel az eszköznek kevés tárhelye van.

Mivel minden kriptóhoz le kell töltenie egy adott alkalmazást, nem lesz elegendő hely az összes telepítéséhez, ezért el kell távolítania az alkalmazásokat, amikor újat akar használni..

Végső gondolatok

Nem tagadható, hogy a Ledger Nano S egy elsődleges kriptográfiai hardvertárca. Ha hosszú távon kriptókat akar tartani, akkor ez a pénztárca az Ön számára.

Kép forrása: tokenclub.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map