MinerGate Review: Bevezetés a Crypto Mining Poolba

MinerGate bányászati ​​áttekintés

A MinerGate-ről

MinerGate 2014-ben egy kriptográfusok iránt érdeklődő csoport alapította, és ez volt az első nyilvános bányászati ​​medence, amely a CryptoNote jegyzőkönyv. Különféle bányászati ​​szolgáltatásokat kínál, amelyekkel a felhasználók különféle érméket bányászhatnak.

Elérhető országok

A MinerGate szolgáltatásai a világ minden tájáról elérhetők és használhatók. A platformnak jelenleg több mint 3.700.000 regisztrált felhasználója van, a felhasználók többsége az Egyesült Államokból, Vietnamból, Brazíliából és Oroszországból származik.

Támogatott kriptovaluták

Az alábbiakban felsoroljuk az elérhető kriptovalutákat és azok kivonatolási arányát.

 • Zcash – 18,1 kH / s
 • Bitcoin Gold – 2,0 kH / s
 • Ethereum-18,3 GH / s
 • Ethereum Classic – 3,6 GH / s
 • Litecoin- 4,2 GH / s
 • Bytecoin-1,7 MH / s
 • Monero – 3,8 MH / s
 • Monero-Classic- 2,3 MH / s

Az interfészek típusai

A MinerGate segítségével a felhasználók bányászhatnak egy GUI vagy egy kisebb konzol letöltésével. Mindkettő kompatibilis a Windows (32 és 64 bites), a Mac és az Ubuntuval.

Hogyan működik a MinerGate?

A platform számítógépek hálózatán alapul, amelyek egyesítik a bányászok által felhasználható erőforrásaikat. A MinerGate a következő bányászati ​​funkciókat kínálja:

xFast Crypto Miner

MinerGate xFast Miner egy egyszerűen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű bányász szoftver. Az új kódarchitektúra alapján az alkalmazás lenyűgöző kivonatolási kimenetet mutat, ami még hatékonyabbá teszi a bányászatot. Két xFast Miner verzió létezik: a GUI bányász és a konzol bányász.

Összevont bányászat

A MinerGate lehetővé teszi egy felhasználó számára, hogy két kriptovalutát egyidejűleg bányásszon anélkül, hogy kompromisszumot kötne a profit mértékén. Ez a folyamat néven ismert egyesített bányászat. A MinerGate-en összevont bányászat érhető el a Bytecoin (BCN) és a Monero-Classic (XMC) számára.

Intelligens bányászat

Az intelligens bányászati ​​szolgáltatás azonosítja és kitermeli azt az érmét, amelyet akkoriban a legjövedelmezőbbnek tartanak. A legtöbb bányásznak nincs olyan rendszere, amely a legjövedelmezőbb érmék meghatározásához használható.

De az intelligens bányászat algoritmust alkalmaz a bányászni kívánt érme kiválasztására. De ez nem azt jelenti, hogy a felhasználók nem választhatják ki az érmét, amelyet bányászni akarnak. Lehetőség van az intelligens bányászati ​​funkció kikapcsolására és az érme manuális kiválasztására.

Webbányászat

A felhasználóknak nem kötelező letölteniük a grafikus felhasználói felület felhasználói felületét, mivel bányászhatnak egy webkonzolról.

Kifizetési rendszerek

Fizetés részvényenként (PPS)

A bányásznak minden kifizetett részvény után szokásos kifizetési arányt kapnak. Ez a módszer eltávolítja a szerencsét a jövedelemből, de hátránya, hogy a teljes jövedelem részvényenként 5% -kal csökkenhet.

A PPS egy fizetési módszer, amely részvényenként több érmét jutalmaz Önnek az elvégzett bányászatért. A PPS inkább azoknak szól, akik azt akarják, hogy a statisztika a számításokat arra alapozza, amelyet később felhasználhatnak bányászati ​​teljesítményük növelésére. A PPS csökkentett hosszú távú bányászati ​​jövedelmezősége miatt nem ideális egy egyszerű használatra.

Fizetés utolsó N részvényenként (PPLNS)

A PPLNS ajánlott, mivel nagyobb a kifizetése. A PPLNS nagy ingadozásokat fog biztosítani egy 24 órás kifizetésben, ami ideális azok számára, akik a lehető leggyorsabban szeretnének bányászni.

A PPLNS meghatározza, hogy hány érmét kap a kitöltött részvény. A PPS-től eltérően ez a kifizetési módszer „szerencse” tényezőt tartalmaz. A PPLNS részvényenkénti kifizetési tartománya nagyobb, 30% -kal nagyobb vagy kevesebb a kifizetéseknél, így hosszú távon jövedelmezőbbé válik.

A PPLNS FORMULA: [(BLOKKÉRTÉK + ÁTVITELI DÍJ) / 10) – BABA DÍJ (1%)]

Bányászati ​​kalkulátor

A fent említett bányászati ​​eszközök mellett egy számológép is szerepel benne, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék, mennyire életképes egy bizonyos érme. A számológép figyelembe veszi a bányászati ​​folyamat számos tényezőjét, például a rossz részvényeket, a pool díját, a tranzakció összegét, a hálózati problémákat és másokat az eredmények pontos becsléséhez..

MinerGate díjak

A platform felhasználói igénybe vehetik a bányászati ​​szolgáltatásokat a GH / S szerint felszámított előfizetési díj befizetésével. A platform a megszerzett hash teljesítményre alkalmazott lineáris függvény segítségével kiszámítja a bányadíjat.

Altcoinok esetén a bányászok után 1% -os bányászati ​​díjat számítanak fel az utolsó N részvényért fizetendő (PPLNS) és 1,5% -os részvényenkénti fizetésért (PPS)..

MinerGate biztonsági funkciók

A platform számos biztonsági funkciót valósít meg:

 • Kétfaktoros hitelesítés a felhasználók számára a számlájukon végrehajtott minden tranzakció megerősítésére.
 • Webhelye SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy titkosítsa az összes kommunikációt, amely a platformon zajlik.
 • A platform azt állítja, hogy állandó frissítéseket hajt végre a legújabb technológiai fejlesztések beépítése, valamint az esetleges hibák eltávolítása vagy kijavítása érdekében.

Következtetés

A Minergate egy bányászati ​​medence, amely 8 különböző személy számára nyújt bányászati ​​szolgáltatásokat altcoinok. A platformot a legtöbb felhasználó tekintélyes és kényelmes szolgáltatásnak tartja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map