PrimeBit áttekintés: A Crypto származékos tőzsde kényelmes áron

PrimeBit

A PrimeBit-ről

primebitPrimeBit egy kriptográf származék-csereplatform, amelyet 2019-ben alapítottak, székhelyével Saint Vincent és Grenadine-szigeteken. A platform magas tőkeáttételt kínál a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum örökös szerződéseihez, lehetővé téve a P2P átutalásokat anélkül, hogy biztosítási alapokat használna pénzre.

A PrimeBit nem áll rendelkezésre az Egyesült Államok, Kanada, Japán, Algéria, Afganisztán, Bahama-szigetek, Botswana, Kambodzsa, Bűnözés és Szevasztopol, Kuba, Ecuador, Etiópia, Ghána, Irán, Irak, Mianmar, Észak-Korea, Pakisztán, Szerbia, Srí Lanka, Dél-Szudán, Szudán, Szíria, Tunézia, Trinidad és Tobago és Jemen.

Kereskedési felület

primebit kereskedési felület

PrimeBit kifejlesztette saját Webtrader alkalmazását, amely mind az alap, mind a haladó kereskedők számára kiszolgálást kínál. A platform C ++ nyelven íródott, és rendelkezik a MetaTrader 5 motor integrációjával, amelyet a Forex, az Indexek és az Áruk kereskedői gyakran használnak, lehetővé téve a tőzsde másodpercenként egymillió kereskedelem feldolgozását..

A felület olyan funkciókat tartalmaz, mint a veszteségek kezelésének kockázati korlátai, testreszabható táblázatok és ablakok, valamint számos mutató, például Bollinger szalagok, Ichimoku és mozgó átlagok.

A platform bármely webböngészőn keresztül elérhető, így nem kell semmit letölteni vagy telepíteni. Van egy mobilalkalmazás-verzió is a kereskedők számára.

A PrimeBit platformot 12 nyelvre fordítják le: angol, lengyel, spanyol, török, portugál, japán, német, kínai, orosz, vietnami, thai és koreai.

A MetaTrader 5 kereskedelmi alkalmazás csodálatos biztonsági intézkedéseket tartalmaz, például 128 bites titkosítást a PrimeBit és a szerver közötti adatokra, a szervert és a kiterjesztett hitelesítést, a konfigurációs fájlok védelmét, a titkosított fájlokat, amelyek tárolják a kapcsolati beállításokat és a fiókokat, valamint a jelszóval való védelmet..

Betéti és kivonási módszerek

A PrimeBit felhasználók csak a Bitcoin-nál tudnak befizetni. Nincs minimális betétösszeg és nincs maximális limit. A Bitcoin-betétek a Bitcoin-hálózat 1 megerősítése után kerülnek számlájára.

Bitcoin vásárlási opciók

Ha még nincs BTC-je, a PrimeBit egy gyors módszert is kínál a platformon történő megvásárlásukra.


Görgessen lefelé a befizetési ablakig, kattintson a „BTC vásárlása” gombra, és átirányít egy Match2Pay cserélő szolgáltatás. Innen vásárolhat Bitcoin-t fiat, például euró vagy dollár használatával banki átutalással. A minimális vásárlási limit 50 USD, maximum 20 000 USD értékű BTC.

Tőkeáttételes kereskedés

A PrimeBit akár 200-szoros tőkeáttételes kereskedést is támogat, ami a piac egyik legmagasabb aránya. Más tőkeáttételi platformokkal ellentétben a PrimeBit csak akkor számolja fel a pozícióit, amikor eléri a felszámolási árat, hacsak a szerződés negatív egyenlegű. Ezenkívül a platform nem használ biztosítási alapot, amely nagymértékben növelheti veszteségeit, amikor a piac éles ingadozásokat tapasztal.

Örökös szerződések

Primebit

coinfomania.com

A PrimeBit támogatja a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin lineáris örökös szerződéseinek kereskedését az amerikai dollárral szemben. A szerződések árait a Fair Price nevű Bitcoin / Ethereum / Litecoin összetett indexből származtatják, amely több külső forrás alapján számítja ki az indexeket. Az örökös szerződések Prémium vagy Kedvezmény indexet használnak a helyes Végleges árfolyamhoz való igazodáshoz. A finanszírozási kamat szerepe az örökös szerződés árának a referenciaárhoz történő szabályozása.

A finanszírozási kifizetéseket 8 óránként hajtják végre, ezekért az átutalásokért nem kell díjat fizetni.

A BTCUSD szerződés felbontásának minimális összege 0,0001 BTC. PrimeBit szerződések nincs lejárati dátumuk, a szerződésekben felhasznált pénzeszközöket az érintett felek közvetlenül kicserélik.

Az örökös szerződéseket BTC-ben rendezik és amerikai dollárban jegyzik. Minden szerződés értéke 0,1 mBTC / 1 dollár ár. Mivel a szerződések lineárisak, a szerződés ára és értéke nem változik a szerződés árával.

Díjak 

díjak ikonraA PrimeBit nem számít fel díjat a betétekért és a kifizetések felkutatásáért. A Bitcoin visszavonásáért azonban 0,0005 BTC díjat számítunk fel. A Bitcoin PrimeBit-en keresztüli vásárlásakor díjak is felszámításra kerülnek. A Bitcoin fiatvá konvertálása szintén díjat számít fel.

A derivatív kereskedés díjai a készítő-felvevő modellen alapulnak. A gyártói díjat azokra alkalmazzák, akik megrendeléseket adnak, és a tőzsde 0,025% -ot ad a készítőknek, mivel nagyobb likviditást hoznak a platformra.

A felvételi díjat azokra alkalmazzák, akik az ajánlati áron adnak megrendelést. A játékosoknak kis, 0,075% -os díjat kell fizetniük a PrimeBit-en.

Adatvédelem és biztonság

primebit biztonságA PrimeBit számos biztonsági intézkedést hajt végre a felhasználói adatok és pénzeszközök online fenyegetések elleni védelme érdekében.

A platformon lévő ügyfélpénzek 99,9% -át offline állapotban tartják hideg pénztárcában. Ez korlátozza az online támadásokat, és így megakadályozza, hogy a hackerek hozzáférjenek bármilyen pénzeszközhöz és ellopják azt.

A fiók biztonsága érdekében a csere megköveteli, hogy a felhasználók engedélyezzék a 2-faktoros hitelesítést (2FA) a Google Android vagy iPhone alkalmazásán keresztül. A 2FA egyszeri jelszót generál a felhasználó telefonján, amelyet minden bejelentkezési vagy visszavonási kérelem megerősítésére használnak.

A PrimeBit által a kereskedési műveleteik során használt szervereket a rendszer tárolja Amazon Web Services (AWS), amely az egyik leggyakrabban használt és legmegbízhatóbb felhőszolgáltatás.

Vevőszolgálat

A PrimeBit-en nincs élő támogatás. Ehelyett a platform csapatával e-mailben lehet kapcsolatba lépni a [e-mail védett] email cím.

Az oldalon átfogó is található támogatás szakasz, amely részletes oktatóanyagokat és GYIK-eket tartalmaz a platformjuk használatával kapcsolatban. A csapat általában egy napon belül válaszol.

Következtetés

A PrimeBit egy viszonylag új kripto származékos platform, de versenyképes áraival és magas tőkeáttételével kiváló lehetőség azok számára, akik fedezeti kereskedés révén növelni akarják Bitcoin-állományukat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map