The Ultimate CoinPayments Review

Forrás: Google Play

A CoinPayments áttekintésünkben megismerheti az általa nyújtott szolgáltatásokat, díjakat, valamint a platform használatát.

A CoinPayments-ről

CoinPayments egy 2013-ban Kanadában indított cég, amely kriptovalutákkal történő fizetéseket dolgozza fel.

Számos beépülő modul, API és POS interfész megvalósításával lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy termékeikért és szolgáltatásaikért fizetőeszközként elfogadják a Bitcoin-t és több mint 600 altcoint. Eladói hálózata 2 000 000 kiskereskedőből áll, amelyek a világ 182 országában vannak elosztva, ezzel a piacon a leginkább befogadó multi-cryptocurrency platform.

Emellett integrálnak számos bevásárlókosár-bővítményt, amelyeket az e-kereskedelmi üzletek használnak, köztük a Woo Commerce, a PrestaShop, az Opencart és a Magento.

Ezen felül PoS (terminál) terminálokkal is rendelkeznek, amelyek személyes fizetéseket fogadnak el a fizikai üzletekben.

A platform népszerűvé vált az online és az offline boltok tulajdonosai körében is, akik szeretnék a kriptókat fizetésként elfogadni az üzletükben, de inkább egyszerűsítik az egyes kriptók külön-külön történő elfogadásának folyamatát.

Jellemzők

A CoinPayments számtalan funkcióval rendelkezik a fizetések feldolgozásához:

 • Többérmés pénztárca A CoinPayments online pénztárcája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 600 érmét tároljanak és kezeljenek.
 • Fiat települések: Az Egyesült Államokból vagy Európából érkező kereskedők fiat részesedéseiket közvetlenül a kapcsolódó bankszámlájukon rendezhetik.
 • Értékesítési pont (PoS): A CoinPayments könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amelyet beépíthet az üzletébe vagy vállalkozásába a személyes kifizetések elfogadásához.
 • Bevásárlókosár beépülő modulok: A CoinPayments rendelkezik beépülő modulokkal az összes népszerű létező webkocsi számára.
 • GAP600 azonnali visszaigazolások: A GAP600 azonnali visszaigazolásokat támogat, ami gyorsabbá teszi a Bitcoin fizetését.
 • Automatikus érme konverziók: A CoinPayments támogatja azt a funkciót, amely néhány érmét átalakít közöttük, megkímélve ezzel a díjakat és a saját cseréjét..
 • $ PayByName: Ez a funkció lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy létrehozzák saját egyedi nevüket, amelyet az érmék és a fiat elfogadásához használhatnak.
 • Boltozat: a felhasználóknak lehetőségük van érméiket úgy rögzíteni, hogy hideg pénztárcában tárolják őket, és meghatározzák az időtartamot, amely szükséges a kiadásokhoz való hozzáféréshez.
 • Mobilalkalmazások: vannak olyan CoinPayments alkalmazások, amelyek iOS és Android eszközökhöz érhetők el, amelyek kényelmet és könnyű használatot kínálnak útközben.
 • CoinPayments ICO Marketplace: ICO fizetési megoldásokat kínáló hosting platform áll rendelkezésre, amely letéti rendszert is tartalmaz.
 • AirDrops: A CoinPayments segíti az új projekteket, amelyek új érmék és zsetonok új felhasználók számára történő lebontását tervezik.

Díjak

A CoinPayments állítása szerint a legversenyképesebb árak vannak a piacon. Díjszerkezetük a következő:

 • A bejövő fizetések díja 0,50%
 • Bejövő fizetések – ASAP / Éjszakai (az összegeket külső címre küldjük) díja 0,50% + érme TX díja
 • A kereskedelmi betétek (az API-val létrehozott visszahívási címek) 0,50% -os díjat számítanak fel
 • Kivonások: Érme tranzakciós díj (Tx).
 • A személyes betétek (a pénztárca oldalán elhelyezett címek vagy az API-n lévő betétcímek) ingyenesek az első havi 30 000 USD összegért, amely után 0,50% felszámolásra kerül.
 • Konverziók: érme TX díja + konverziós partner díjai

CoinPayments vita a feltört hullámzás miatt

A CoinPayments 2017 júniusában technikai problémát tapasztalt, amely nagy mennyiségű Ripple felhasználó veszteségéhez vezetett.

A vállalat kijelentette, hogy ez egy forró pénztárcájuk hibája miatt történt, amelyet a CoinPayments más felhasználói kihasználtak az XRP-k visszavonására más számlákat alkotnak a platformon. Hatalmas mennyiségű Ripple került elő a gyanútlan felhasználó pénztárcájából. Csak azok mentették meg a támadástól, akik XRP-érméiket páncélteremben tartották.

“Szeretnénk mindenkit emlékeztetni arra, hogy a hosszabb ideig tárolt érméket mindig tárolni kell.” – tette hozzá a CoinPayment az egyik feljegyzésükhöz.

A vállalat tudomásul vette a problémát, és elkezdett dolgozni az ügy kijavításán, és visszatéríteni az összes felhasználót, aki elvesztette XRP-jét.

“Teljesen áttekintettük a rendszereinket, és további ellenőrzéseket és védelmet adtunk annak biztosítására, hogy a jövőben ne forduljanak elő hasonló problémák.”

További nyilatkozatok hangzottak el, és a feltörés óta eltelt 6 hónap elteltével, 2017 decemberében a vállalatnak sikerült visszatérítenie az összes érintett felhasználót.

A CoinPayments használata

Miután belépett a CoinPayments webhelyre, regisztráljon egy fiókot az e-mail azonosítója és a neve segítségével. E-mailt kap, amelyet meg kell erősíteni, majd be kell jelentkeznie a 2-FA hitelesítési kódjával.

Fiókjában felfedezheti a pénztárca részt, létrehozhatja a $ PayByName nevet, vagy használhatja a „Kereskedői eszköz” szakaszban elérhető egyéb funkciókat..

A CoinPayments Review következtetése

Ezzel befejezzük a CoinPayments áttekintésünket, és érdemes megemlíteni, hogy ez egy kriptók fizetési processzora, amely számos olyan funkciót kínál, amelyek hasznosak a kereskedők számára, akik bővíteni kívánják fizetési lehetőségeiket.

Az egyetlen hiba a 2017-ben elszenvedett biztonsági megsértés lenne, amely sokakban bizalmatlanságot okozott a szolgáltatással és annak biztonsági megvalósításával kapcsolatban.

Kép forrása: Google Play

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map