The Ultimate Ledger Nano X Hardware Wallet Review

Ledger Nano X

Az elmúlt pár évben a kriptovaluták sok ember számára elég nagy üzletgé váltak szerte a világon. Függetlenül attól, hogy Ön kis idejű HODL-erő vagy nagylövésű kriptográfiai befektető, nincs szükség arra, hogy kriptopénztárca legyen a magánkulcsok tárolására.

A kriptopénztárca-ipar hosszú utat tett meg a „régi” idők óta, és rengeteg nagyon jó választással kényeztetünk minket. Annak ellenére, hogy a hardveres pénztárca piaca valószínűleg a legjövedelmezőbb (és a legizgalmasabb), egyetlen név sem tűnik ki jobban, mint a Ledger, a régóta működő hardvergyártó.

A párizsi székhelyű Ledger cég a mai napig több mint egymillió Ledger hardvertárcát adott el, köztük a híres Ledger Nano S és a fülke-szerű Ledger Nano Blue termékeket. A CES 2019-ben nemrégiben bejelentett Ledger Nano X a vállalat legújabb terméke, amelyet úgy alakítottak ki, hogy játékváltó legyen a kriptográfiai hardveres pénztárca iparban.

Mitől különleges a Ledger Nano X?

Először is érdemes megemlíteni, hogy a Ledger Nano X-t a Ledger Nano S minden aspektusának fejlesztésére tervezték. Annak ellenére, hogy viszonylag hasonlónak tűnik a régebbi termékhez (valójában kétszer olyan nehéz és egy kicsit nagyobb), sok új technológia a motorháztető alatt.Ledger Nano X vásároljon mostA legjelentősebb különbség a Nano S és az új Nano X között a mobil-barát. Ez egy Bluetooth-kompatibilis pénztárca (csakúgy, mint a CoolWallet S), ami azt jelenti, hogy a Nano X-ből származó pénz elköltése ugyanolyan egyszerű, mint Bluetooth-on keresztül csatlakoztatni a telefonhoz, telepíteni az új Ledger alkalmazást (elérhető mind iOS-en, mind Androidon), és néhányszor szalagot ragasztani a telefon képernyőjén.

A Ledger Nano S a praktikum, a sokoldalúság és a rendkívüli biztonság keverékének köszönhetően legendás piaci versenyzővé vált, így a Nano X csak a nyomdokaiba lép. Ennek az új terméknek az egyik legvonzóbb aspektusa, hogy több mint 100 alkalmazást támogat, és lehetővé teszi, hogy összesen 1100 kriptovalutát tároljon rajta..

A Bluetooth-kompatibilitás mellett további különbségek: egy sokkal nagyobb memória a több alkalmazás és a kriptotárolás számára (amint azt fentebb említettük), egy jobb minőségű képernyő (immár 128 × 64 képpontot tartalmaz 128 × 32 képpont helyett), valamint egy erősebb és biztonságosabb chip.

Biztonság

Ledger Nano X biztonságA biztonság az elsődleges hangsúly, különösen akkor, ha hardveres pénztárcát szeretne vásárolni. Ellentétben azzal, amit sokan hihetnek, az új Bluetooth elem semmiféle biztonsági kockázatot nem jelent a termékben. Érdemes szem előtt tartani, hogy a Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy a telefonos alkalmazás hozzáférjen a pénztárcához a tranzakció befejezése érdekében (így nem kell manuálisan megtennie, mint a Nano S esetében apró gombjaival). Lényegében a privát kulcsokat hozzák a telefonjára.

Jó hír, hogy a Bluetooth kapcsolat végpontok közötti titkosítású, és a pénztárca továbbra is szuper biztonságos PIN-rendszerrel rendelkezik. Ezenkívül a magánkulcsait a készülék belsejében CC EAL5 + tanúsított technológiával izolálják (ugyanazt a chipet használják útlevelek és hitelkártyák biztonságához).

Készítsen biztonsági másolatot a főkönyvi hardvertárcáról a CRYPTOTAG segítségével

A magánkulcsot és a magot a biztonságos chip tárolja. Az elszigetelt magánkulcsokat soha nem érheti az internet, vagy bármilyen eszköz, például számítógép. Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy a helyreállítási magot biztonságos helyen tárolja, amelyet felhasználni fog pénzeszközeihez vagy pénztárcájának visszaszerzéséhez, ha ellopják vagy megrongálják. Nem jó ötlet a helyreállítási magot papírdarabban vagy számítógépen tartani. A rendelkezésre álló legjobb titkosítási biztonsági rendszer eléréséhez ellenőrizze CRYPTOTAG amely titánt használ és egy életen át tart.

CRYPTOTAG

Hogyan állíthatom be a főkönyvi Nano X-et?

Ha valaha létrehozott egy Ledger Nano S-t, akkor alapvetően ugyanaz, csak egy telefonelem van benne. Ennek ellenére a folyamat rendkívül felhasználóbarát. Érdemes megjegyezni, hogy a pénztárcához USB-kábelt, használati füzetet / szórólapot, három magánkulcs-helyreállító lapot és kulcstartó pántot szállítanak.

A pénztárca beállításának két módja van: vagy csatlakoztatja a számítógéphez (például a Nano S), vagy az okostelefonhoz USB-n vagy Bluetooth-on keresztül. Ha egy tipikus számítógépen szeretné beállítani (kompatibilis a Windows 8+, MAC OS 10.8+ és Linux rendszerekkel), töltse le a Ledger Live programot, és kövesse az egyszerű utasításokat.

Az okostelefonon keresztül történő (iOS 9+ és Android 5 kompatibilis) beállításához töltse le a Ledger alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play Store-ból, és kövesse a lépésenkénti telepítési eljárást. Függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja, a folyamat nagyjából hasonló: csatlakoztassa a pénztárcát bármelyik eszközhöz, válassza ki vagy adja meg bejelentkezési adatait és PIN-kódját, készítsen biztonsági másolatot a helyreállítási mondatról vagy a mellékelt helyreállítási lapról ”, és telepítse az összes kívánt alkalmazást.

Ledger Nano X felállítva

99bitcoins.com

Hogyan kaphatok egyet?

A Nano X előrendelhető a hivatalos weboldalon, ára 199 dollár az államokban, 119 euró Európában és a világ más részein.

Végső szavak

Ledger Nano XA Nano X kétségtelenül megváltoztatta a hardveres pénztárcák felfogásának és kapcsolatának módját. Versenyéhez képest (az írás idején az egyetlen hasonló készletet kínáló hardver pénztárca a CoolWallet S), a Ledger Nano X az élen jár.

A fő előny az a tény, hogy mobil funkcionalitást hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a főkönyvet bárhová magával vigye menet közben, Bluetooth mobil kompatibilitással.

Érdemes azonban arra is emlékezni, hogy a készülék számos más területen is javul. További tárhelyet, nagyobb, élesebb képernyőt és sokkal könnyebb kezelhetőséget hoz a viszonylag egyszerűsített felületnek köszönhetően. Reálisan nézve az ár sem olyan rossz, mivel valamivel olcsóbb, mint fő riválisa.

Kiemelt kép: aboutbitcoin.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map