Toast Wallet Review | Jellemzők, biztonság, előnyök és hátrányok

Toast Wallet Review

Ha érdekli az XRP, és remek pénztárcát keres az érme tárolására, akkor olvassa el a mi oldalunkat Pirítós pénztárca felülvizsgálat.

Toast Wallet áttekintése

pirítós-pénztárcaA Toast egy Ripple (XRP) nem őrizetben lévő pénztárca, amelyet 2017-ben egy új-zélandi, dunedini székhelyű StarStone Unlimited nevű cég hozott létre..

A StarStone vállalatot szintén 2017-ben alapította Richard Holland, és úgy tűnik, hogy a pénztárca az egyetlen termékük, amelyet eddig piacra dobtak. Azt állítják, hogy a pénztárcát úgy készítették, hogy „elég egyszerű legyen a nagymamád számára, de elég biztonságos egy svájci bankár számára”.

Támogatott pénznemek és elérhető országok

A Toast Wallet csak egy kriptovalutát támogat, a Ripple XRP tokent.

Minden országból származó emberek használhatják (feltéve, hogy internet-hozzáféréssel rendelkezik az alkalmazás letöltéséhez).

Toast Wallet kompatibilitások

A Toast Wallet kompatibilis asztali és mobil rendszerekkel egyaránt, elérhető iOS, Android, Windows, Mac, Linux és Chrome böngészőkhöz.

Felhasználói felület és tapasztalat

A kezelőfelület nagyon egyszerű kialakítású, és bár esztétikájával nem imponál, rendkívül könnyen kezelhető és nagyon intuitív. Az alsó menüben három fül található: home, send & beállításokat, és lehetősége van több Ripple-cím beállítására a saját becenevével és jelszavával.

Toast Wallet felület

Hogyan lehet Toast pénztárcát kapni

 1. Töltse le a Toast Wallet verziót eszközének operációs rendszeréhez;
 2. Kattintson az „új pénztárca létrehozása” elemre.
 3. Állítson be egy hatjegyű PIN-kódot;
 4. Adjon meg egy jelszót;
 5. Állítson be egy 6 szóból álló helyreállítási kifejezést. Írja le, hogy használja azt az esetet, ha elveszíti a PIN-kódot és a jelszót is;
 6. Állítson be egy Ripple címet a „Kezdőképernyő” menüben, és kattintson a „Fiók hozzáadása” gombra.
 7. Kattintson az „Új cím létrehozása” vagy a „Meglévő cím hozzáadása” elemre, ha meglévő Ripple pénztárca címe van;

Az „Új cím létrehozása” gombra kattintva a következő mezők jelennek meg:

 • „Számla cím generálása”: az új XRP;
 • „Fiók beceneve”: nem kötelező;
 • „Írja be a jelszavát”: Ripple-cím létrehozásához.
 1. Kattintson az „Importálás” gombra.

 Aktiválja a fiókot

Minden Ripple pénztárca 20 XRP-t igényel az aktiváláshoz, így pénzeszközeit egy pénzváltóból vagy pénztárcából kell a pénztárcába költenie (ezt a követelményt később a Toast Wallet Review című cikkünkben ismertetjük)..

 • Kattintson a pénztárca címére a „Kezdőképernyőn;”
 • Másolja a Ripple címet;
 • A pénztárca vagy a csere cím mezőjébe illessze be ezt a címet.

A Toast Wallet használata

Az XRP elküldéséhez a Toast pénztárcájából egy másik címre kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kattintson a „Küldés képernyőre”;
 • A „Címzett” mezőbe írja be a vevő Ripple címét;
 • Helyezze a 0-t a „Címke címke” mezőbe, ha személyes pénztárcára küldi. A pénztárcába történő küldéshez általában célcímke szükséges;
 • A „Számlaazonosító” opcionális mező;
 • Írja be a megfelelő mezőbe a küldeni kívánt XRP mennyiségét;
 • Kattintson a „Fizetés” gombra.

Pirítós pénztárca díjak

díj-ikon-24A Toast Wallet nem számít fel díjat. Az egyetlen költség a minimum 20 XRP lenne, amelyet el kell küldenie a pénztárca címének aktiválásához, de ez kötelező az összes Ripple pénztárca számára.

A Ripple Company ezt a 20 XRP tartalékot hálózati követelményként határozta meg, hogy az emberek ne hozzanak létre felesleges több pénztárcát a hálózatukon. A vállalat kijelentette, hogy a jövőben csökkenthetik a 20 XRP tartalékot, ha az XRP ára emelkedik.

fizetési módok

Mint a Toast Wallet felülvizsgálatunk elején említettük, ez csak XRP-alapú pénztárca, ami azt jelenti, hogy a betéteket és a pénzeket csak az XRP pénznemében lehet teljesíteni.

Tranzakciós idők

A beszámolók szerint a pirítós pénztárca tranzakciói általában gyorsak. De a hálózati torlódások során, amikor sok felhasználó megpróbálja egyszerre feldolgozni a tranzakciókat, a feldolgozási idők kissé lassabbak lehetnek.

Transfer Limits

Nincs korlátozás a pénztárcádba történő befizetésre, de visszavonáskor mindig meg kell győződnöd arról, hogy 20 XRP marad a pénztárcádban.

Biztonsági jellemzők

Toast Wallet SecurityA Toast pénztárca kódja nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy a szoftver hozzáférhető a nyilvánosság számára, így minden fejlesztő ellenőrizheti a kódot és jelentheti az esetleges hibákat.

Szoftverük megkönnyíti a felhasználó és a Ripple hálózat közötti interakciót anélkül, hogy bármilyen adatot tárolna vagy információt küldene a szervereinek. A felhasználónak és csak a felhasználónak van teljes ellenőrzése a magánkulcsai felett.

A Toast pénztárcában tárolt XRP-t erős titkosítás védi. A pénztárcát PIN kód védi, és 24 szavas helyreállítási kifejezést is generál. A PIN-kódot és az alapmondat-adatokat egy titkosított JavaScript nyílt forráskódú adatbázisban tárolják PouchDB, amely a böngészőbővítményében fut, és lehetővé teszi az adatok helyi tárolását offline módban.

A pénztárca azt a lehetőséget is kínálja, hogy a biztonsági másolatot egy másik pénztárcába exportálja a Ripple jelszó importálásával.

Ne feledje, hogy ha elveszíti PIN-kódját, jelszavát vagy biztonsági másolatát, soha többé nem férhet hozzá pénztárcájához..

A Toast pénztárca áttekintésünk nem lenne teljes, ha nem említenénk a feltöréseket, de szerencsére eddig nem volt ilyen.

Vevőszolgálat

Toast Wallet ügyfélszolgálatA Toast Wallet támogatása Discordon, e-mailen, telefonon, online jegyen, szöveges chat alkalmazáson vagy közösségi média csatornákon (Facebook, Twitter) keresztül érhető el, ha a felhasználónak bármilyen problémája van a pénztárcájával vagy az alapjaival. A támogató csapatot megdicsérték válaszkészségükért, és a kapcsolattartási módszerek sokfélesége azt jelzi, hogy nagyon elkötelezettek ügyfeleik kiszolgálása iránt.

Pirítós pénztárca hírneve

A Toast pénztárcát általában jó pénztárcának tekintik az XRP tárolásához, egyszerű és egyenesen értelmezhető. Még akkor is, ha nem rendelkeznek fejlett funkciókkal, az új felhasználók még nem tapasztaltak problémákat a pénztárca használatakor.

Toast Wallet Review: Ítélet

A Toast Wallet egy jó pénztárca az XRP tárolásához, amelyben a közösség megbízik és lehetővé teszi a privát kulcsok vezérlését.

Toast Wallet: Előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • Felhasználóbarát felület;
 • Nyílt forráskódú szoftver;
 • Dedikált és érzékeny támogatás;
 • Több XRP pénztárca képesség;
 • Támogatja a biztonsági mentést.

Hátrányok:

 • 20 XRP aktiválás és tartalék;
 • Nincsenek blockchain funkciók;
 • Csak az XRP-t támogatja;
 • A pénztárca csak az első beállított eszközről érhető el.

Kiemelt kép: facebook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map