A legnépszerűbb kripto kereskedők, akik követik a kereskedési játékot

A kriptoipar óriási. Az iparban növekvő érmék számával a kereskedők és az elemzők száma is szárnyal. Összeállítottunk egy listát, amely feltárja az iparág legfontosabb kriptográfiai kereskedőit, akik nyomon követhetik kereskedési játékukat. 

Több mint egy évtizeddel ezelőtt a kriptográfia megszületését Satoshi Nakamoto kezdeményezte, aki bevezette a világot a Bitcoin-ba. Idővel több száz más érme lépett a piacra, több emberrel együtt. A kriptográfia manapság számos valutával és rajongókkal büszkélkedhet. Ezen kriptográfusok többsége kereskedő, mivel a kriptográfia a legbefolyásosabb hírességektől az átlagos Joe-ig tomboló kereskedőket gyűjtött össze.

Noha a kereskedelem nem mindenki csésze teája, a crypto kedvenc közösségi média platformján bizonyos kereskedők / elemzők, a Twitter a kriptográfiai eszközök helyes kereskedelmének irányába tereli az embereket. A Bitcoin azért küzdött, hogy megsértse a 10K-t, míg az altcoinok felülmúlják magát a király érmét. A TikTok és Elon Musk Dogecoin jóváhagyása nemcsak az érme népszerűségét, hanem annak árát is növelte.

Az alábbiakban felsoroljuk a Twitter legfontosabb kriptokereskedőit, akiket követni kell azoknak, akik szeretnék kihasználni az alt szezont vagy akár a Bitcoin stabil ármozgását.

A Crypto Dog [@TheCryptoDog]

A Crypto Dog több mint 198,4 ezer követője van a Twitteren, és aktív néző, valamint résztvevője a kriptopiacnak. Ez a kereskedő a leghosszabb ideig az ipar része volt, mivel 2011-ben kezdte el bányászni a Bitcoin-ot. Míg a kezdeti években a Bitcoinra összpontosított, addig a kereskedő a DeFi-be és a blockchain tech-be is befektetett. Legutóbbi listája szerint az ETH állítólag 241 dollárt fog elérni.

$ ETH következő megálló $ 241 imo pic.twitter.com/lKiG2tZElX

– A kriptokutya? (@TheCryptoDog) 2020. július 20

A Crypto Monk [@thecryptomonk]

A Kripto Szerzetes mindössze 69,7 ezer követője van, grafikonjai azonban nem korlátozódnak a BTC-re, technikai elemzési táblázatai altcoinokat is tartalmaznak. Ezenkívül saját weboldallal rendelkezik, amely technikai elemzéseket, híreket és áttekintéseket, valamint kereskedési információkat tartalmaz. Ez a kereskedő időről időre kiemeli a nemesfémekkel és az árukkal kapcsolatos nézeteit. Egyik táblázata elárulja, hogy a Chainlink [LINK] egy ATH-t célzott meg.

$ LINK amelynek célja az ATH a BTC páron. pic.twitter.com/17htvx4WoU

– A Crypto Monk (@thecryptomonk) 2020. június 23

A LINK az egyik legjobban teljesítő altcoin volt, és a legutóbbi alt szezonban 8,74 dolláros csúcsot ért el.

Angelo ฿ TC [@AngeloBTC]


152,6 ezer követő követővel a Twitteren, AngeloBTC kétségtelenül az iparág egyik legjobb kereskedője. Korábban a neves nyereség alapján rangsorolták az első számú kereskedőt a prominens kriptovaluta tőzsdén, a Bitmex-en. A Trading View technikai elemzési diagramjait is megosztja. Még májusban azt jósolta, hogy a Bitcoin októberre akár 16 ezer dollárra is emelkedhet.

"Októberre 16 ezer dollár. A diagramok soha nem hazudnak." $ BTC pic.twitter.com/fu9a8prU7T

– Angelo ฿ TC (@AngeloBTC) 2020. május 21

Nem szabad megfeledkezni a mémekről sem. AngeloBTC soha nem mulasztja el, hogy hívei kuncogjanak. TA-ján kívül ez a kereskedő részmunkaidős mémúr.

Forrás – Twitter

UB [@CryptoUB]

Ez kereskedőé A diszkord szolgálatot az egyik legjobbnak hirdetik. Az itt található tananyag alkalmas azok számára, akik most léptek kereskedésbe. Összesen 24,6 ezer követője van a Twitteren. Diagramai főleg a Bitcoin-tól a prominens altcoinokig terjednek. Ő is része a The Haven kriptovaluta-kereskedési csoportnak. Legfrissebb tweetje felfedi álláspontját a kriptopiac jövőjéről. A tweet elolvasta,

Az Imo Bitcoin keményen lebomlik, az altták füstölődnek, a közösség tagjai születnek, vagy pánikba esnek az alján.

Csak azért, hogy minden, beleértve a Bitcoin-ot is, néhány nap múlva újra felépüljön.

– UB (@CryptoUB) 2020. július 19

Nicola Duke [@NicTrades]

Ez a lista nem lenne teljes nő nélkül. Míg a kripto-vers kereskedői többnyire férfiak, Nicola Duke egy londoni kereskedő, akinek körülbelül 94,9 ezer követője van a Twitteren. A Twitteren kívül Duke a Facebookon és a YouTube-on is aktív. Tíz éves tapasztalattal rendelkezik a technikai elemzésben, a Duke diagramjai a Bitcoins-tól a különböző altcoinokig változnak.

Forrás

Minden hétfő este élőben jár YouTube-csatornáján, ahol az ármozgásokról beszél, és elemzi a különböző kriptográfiai eszközök diagramjait.

Jacob Canfield [@JacobCanfield]

Jacob Canfield a kriptovers egyik legnépszerűbb kereskedője. Követője mind a Twitteren, mind a YouTube-on nincs ekkora különbség. Összesen 61,2 ezer előfizetője van a YouTube-on és 60 ezer követője van a Twitteren. Ennek a Bitcoin elemzőnek aktív YouTube-csatornája van, ahol tippeket ad közönségének a kriptovaluták kereskedésével kapcsolatban. Canfield még a Forbes-on és a CNBC-n is megjelent. A diagramokkal együtt a kriptográfiai hírekről is tweetel. Legfrissebb tweetje a legutóbbi Twitter-feltörés volt. A tweet elolvasta,

Képzelje el, mit tehettek a hackerek, ha tweeteltek "A Bitcoin ETF jóváhagyta"

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 2020. július 15

CryptOrca [@CryptOrca]

Óriási 100 000 követővel a Twitteren, CryptOcra 2013 óta a kriptográfusban van. Noha névtelen marad, a KT-ket sokan dicsérik a kriptoversben. Nemcsak a Twitteren aktív, de továbbra is közzéteszi technikai elemzését a Trading View-n is. Korai tweetjei közül kiemeli a Bitcoin és az Arany közötti hasonlóságokat.

Ha $ BTC tényleg olyan, mint $ GOLD … .. wtf várunk. pic.twitter.com/TKB9M7R8mA

– CryptOrca (@CryptOrca) 2015. február 25

Ki a kedvenc kriptokereskedője? Ne ossza meg velünk a megjegyzés részben!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map