Kezdő útmutató a NANO érméhez

Néhány hónap alatt a Nano (XRB) token nagy előrehaladást mutatott, összehasonlítva sok más kriptovaluta világban szereplő listával. Nem lesz rossz ezt mondani, a token alapvető felépítése vonzza a felhasználókat, népszerűség növekedéséhez és előnyökhöz vezet.

A Nano érme megértése

A legtöbb esetben a Nano érme formálisan RaiBlocks néven ismert. A Nano egy kriptovaluta, amely alacsony várakozásáról és bizalmatlanságáról ismert. Végül is egy darab keresztmetszetének kialakításától függ, amely más és eredeti, minden egyes lemez blokkláncával. Az egyetértés a tétes szavazás kijelölt bizonyítékából származik.

A Nano nagy alkalmazkodóképességgel szolgálja ügyfeleit a közvetlen cserék mellett, díjak nélkül. A költségek hiánya a rendszer által igényelt elhanyagolható eszközök miatt képzelhető el, beleértve a magas vezérlésű bányászati ​​berendezések szükségességét sem.

Amint azt a webhely és a csapattagok jelzik, a Nano eddig több mint 4 millió cserét vagy tranzakciót bonyolított le. Lényegesen figyelemre méltóbb, ha figyelembe vesszük, hogy a nyesetlen rekord csupán 1,7 GB.

Olvassa el még: A Walton Chain (WTC) koncepciójának megértése

 • A Nano Coin részletei

Azon tőzsdék listája, ahol XRB – Bit-Z, Binance, RightBTC, OKEx, CoinFalcon, BitGrail, Kucoin és Mercatox vásárolható meg. A NANO készpénzzel megvásárolható a BitFlip tőzsdén.

A NANO jelentős kriptovalutákra cserélhető, például – Ether, Binance Token, Tether USDT, Doge, Bitcoin és fiat pénznem.

Ticker – XRB

A NANO-t 2018. március 21-én hivatalosan is átnevezték a RaiBlock-ból – a csapat hivatalos bejelentése https://hackernoon.com/nano-rebrand-announcement-9101528a7b76

 •  A Nano által próbált főbb problémákat megoldani

A méretezhetőség problémája – A felhasználókat mindig aggasztja a tranzakciós díjak növekedése

Energiafogyasztás – Az energiafogyasztás magasra emelkedik a Bitcoin bányászatával

Számítási kérdések – A tranzakciós idő késése, amely átlagosan 164 perc.

 • Tudnia kell a Nano token (XRB) tényeket 

 1. Nano token (XRB), amelyet akkor más néven ismertek RaiBlocks először 2017 októberében terjesztették.
 2. Már a maximális 133 248 290 XRB-tápellátással és ugyanezt nem lehet kibányászni.
 3. Ha egy webhely azt állítja, hogy bányászza az XRB-t, akkor alapvetően más kriptovalutát bányásznak, majd az XRB használatával fizetnek ki a felhasználónak.
 4. Míg a csapat folyamatosan próbál további neveket felvenni a listába, jelenleg az XRB kereskedhető a Kucoin, a Bit-Z, a Bitflip, a Bitgraill és a Mercatox szolgáltatásokkal..
 • Nano érme Consensys

A számlaegyenleg alapján a Cryptocurrency csapata úgy érzi, hogy nagyobb súlyt kell adni azoknak a szavazatoknak, akiknek nagyobb az egyensúlyuk, hiszen a rendszerben lévő nagyobb összegű pénzeszközöknél már jobb okok vannak őszintébbnek lenni: vagyonuk védelme.

A NANO újrarendezése 

A RaiBlocks csapata 2018. január 21-én jelentette be termékének NANO néven történő újbóli megjelölését, egyértelmű kijelentéssel, hogy kiküszöbölje az esetleges zavarokat a név kiejtésében..

Csapatonként a márkanév megváltoztatásával kapcsolatos döntést nem a legkönnyebben fogadták el. Lehetséges, hogy a közösségben és a csapattagok között a RaiBlock névvel megnövekedett kötődés miatt az újbóli márkázás nehéz döntés volt, fontos volt, hogy mind az előnyeit, mind a hátrányait jónak tartsák..

Az egyik fő oka annak, hogy a csapat folytatta a márkanevet, mert a RaiBlock egy kis falatnyi név volt, és különböző emberek másképp ejtik.

A Nano előnyei a felhasználók számára 

Kétségtelenül a Nano blokkrácsos szerkezete azonosítja ugyanezt a többi konformista blokklánctól, amelyet más kriptovaluták. Mivel minden fióknak van számlalánc-blokklánca, amely tranzakcióként és egyenlegtörténetként szolgál, csak a fióktulajdonos tudja frissíteni a fiókláncot.

Egyszerű szavakkal, a frissítések nem egyezőek és gyorsak, figyelembe véve a frappáns cseréket. Mivel a blokkokat bele kell foglalni a nyilvántartás megalapozottabbá, az eszközök mozgatásához egy helyett két cserére van szükség. A küldőnek küldőcseréből kell állnia, míg a gyűjtőnek be kell fejeznie az elfogadó csomót.

Miért használja a Nano-t??

 • Díjak hiánya – mivel tudjuk, hogy a Nano könnyű protokollal dolgozik, ezért nincsenek töltések
 • Méretezhetőség – fa-szerű struktúrákat alkalmazó adatsorok logaritmusának használatával; kétségtelenül a tranzakciók kivételesen sokoldalúak
 • Azonnali vásárlások – míg a tranzakciókat utánzó alapon kezeljük, hozzá kell adnunk a listához, hogy az összes palotaügyletet függetlenül kezelik, mindegyikhez tartozik egy UDP csomag, amely segít elkerülni a blokkmérethez kapcsolódó problémákat.

A Nano hogyan frissíti a meglévő kriptovalutákat?

Kétségtelen, hogy a Bitcoin az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, amiről tudunk, azonban a Nano továbbra is jelentős előnnyel rendelkezik ugyanezzel szemben a tranzakciós idő tekintetében. Mint tudjuk, egy egyszerű Bitcoin tranzakció órákon keresztüli feldolgozást igényel, miután az átlagos blokkfeldolgozási idő tíz perc, és az ügyletnek blokkon belül kell lennie. A blokkokat ki kell aknázni, és legtöbbször előfordul, hogy több blokkot kell hozzáadni, mielőtt egy tranzakció véglegesnek tekinthető lenne. Míg a nanóban minden egyes művelet blokk, ami azt jelenti, hogy a hálózat azonnal feldolgozhatja azt a blokkot / tranzakciót.

A PoS használatával is a támadóknak a szavazatok legalább 50% -ára lenne szükségük, ami azt jelenti, hogy több mint 50% XRB tokenre lenne szükségük. Ami azt jelenti, hogy ez a folyamat végül meglehetősen drága lenne, és ugyanezt bölcs döntésnek is tekintenék.

És nem szabad megfeledkezni arról, hogy a delegált PoS rendszer lehetővé teszi a munkát minimális energiafogyasztással, ami azt jelenti, hogy a teljes csomópontok futtathatók alacsony energiafogyasztással és drága hardver használata nélkül.

Nano érme (XRB) vásárlása & hol kell tárolni?

Az XRB megvásárlása fiat pénznem használatával nem lehetséges, ezért elengedhetetlen, hogy egy másik pénznemhez, például a Bitcoinhoz vagy az Ethereumhoz hozzáférjen a Coinbase vagy annál többet, majd ugyanazzal kereskedjen XRB-vel, a különböző tőzsdék, például a Kucoin egyikén keresztül..

 • Nano pénztárcák 

A Nano Wallets könnyen hozzáférhető és letölthető a hivatalos webhelyről. Van online elektronikus pénztárcájuk, hivatalos iOS és Android alkalmazásuk, valamint egy munkaterületen lévő ügyfél, így kiválaszthatják, melyik illik hozzád a legjobban.

 • Főkönyvi hardver pénztárca 

NANO kriptovaluták tartására használható.

Mi található a Nano Coin ütemtervén?

 • A 2018-as évben, amint azt a lista említi, a csapat a könnyű pénztárca fejlesztését tervezi. Ezenkívül adjon hozzá láncmetszést a lánc méretének csökkentése érdekében.
 • A bejövő, korosztályú Nano csapat azt tervezi, hogy elérje a bank nélküli személyek nagyobb lakosságát, és biztosítani kívánja őket arról, hogy a kapott fizetéseket a cserehelyükön biztosítják..
 • Internetes szabványsá válás, amelyet egyetlen ember vagy egy kis csoport helyett különböző területekről érkező emberek sokszínű csoportja irányít.
 • A csapat azt tervezi, hogy hozzáadja az IPv6 multicast-ot a tranzakciós közvetítéshez, hogy bárki, aki szeretné, láthassa a tranzakció bejelentését.
 • A csapat azt szeretné, ha az XRB elfogadná a jelenlegi fizetési szolgáltatókat, éppen úgy, mint akik fiat pénznemet vettek.
 • További nevek hozzáadása a cserék listájához és a blokkélmény javítása feltétlenül szerepel a listán is.
 • Az iPhone és Android eszközök mobiltárcái tesztelés alatt állnak.

A Nano XRB árának trendje 

XRB-ként képviseltette magát különböző tőzsdéken, a Nano stabil volt, inkább pontosabb statikus volt a kezdetektől fogva a legalacsonyabb sebességgel.

Valójában 2017 második felében volt, amikor észrevehettünk bármilyen áremelkedést. December 12-én 4,02 dolláros csúcsot ért el, és azóta ugyanez továbbra is gyarapodik minden idők legmagasabb értékével, 33,14 dollárral, jelenleg 15,08 USD ártartományban..

A termék RaiBlock-ról Nano-ra történő átrendeződése a sok olyan ok egyikeként említhető, amely ugyanerre a figyelem középpontjába került. Valójában a kriptovalutákat alkalmazók számának állandó növekedésével a Nano jelenlegi piaci korlátja megközelíti a 2.009.943.844 USD-t.

Charlie Lee, a Litecoin alapítója – jóváhagyja a NANO érmét

Mivel mindannyian tudjuk, hogy a kriptovaluta kommunális még mindig új és kicsi az összes többi szektorhoz képest, megtalálhatjuk a technológia és a pénzügyek világában. Innen csak néhány aktív névvel minden szó megőrzi értékét és hitelességét. Ugyanez történt a közelmúltban. A Litecoin készítője, Charlie Lee gyorsan felsorolható azon kevesek közé, akiket meghallgatnak és követnek, amikor új és közelgő kriptovalutákat kell megérteni és elfogadni.

Mint a kriptovilág tudja, Charlie Lee mindig is szabadon kifejezte érdeklődését és aggodalmait a kriptovilág különböző frissítéseivel és problémáival kapcsolatban. És ehhez a Nano néven ismert tokenhez Charli Lee a Twitter segítségével a legváratlanabbul rázta meg a kriptopiacot.

Február 28.-án volt; Lee a Nano érméről beszélt, miközben értékelte blokkrácsos technológiáját.

“Nemrégiben megnéztem a nano pénznemét” – tweetelt Lee. – Nagyon szép. Minden fióknak saját blokklánca van. Összpontosít a gyors és ingyenes fizetési tranzakciókra. [Tét igazolása] felhasználja a kettős kiadás elleni védelmet és a [munka igazolása] a spam elleni küzdelmet. A kihívás a decentralizáció megőrzése. ”

És ekkor az érték, amely csütörtök délután 5 órakor 13,56 dollár volt, 17,19 dollárra emelkedett. Ez azonban még nem volt minden, mint miután átnéztem ugyanezeket a fehér könyveket. Charli Lee feltett néhány kérdést a Nano fejlesztő csapatának a Reddit szálon történő működésének jellegéről, amelyre Colin LeMahieu – a Nano vezető fejlesztője válaszolt..

Mi vállaljuk a projektet 

Kétségtelen, hogy néhány hónap alatt a Nano (XRB) token nagy előrehaladást mutatott, összehasonlítva sok más kriptovaluta-világban szereplő listával. Nem lesz rossz ezt mondani, ez a token alapvető felépítése, amely vonzóvá teszi a felhasználókat, és népszerűségének növekedéséhez és előnyök növeléséhez vezet. ”Mivel csak kriptovaluta blokklécet használ, ugyanez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizetés nélkül fizessenek tranzakciókat. bármilyen díjat a bányászoknak, az is azonnal.

A hagyományos megosztott memória adatok helyettesítésének egyszerű céljával a Nano érme célja az üzenetátadási modell beállítása, amelyben a felhasználóknak saját blokkláncuk van, amely csak az elsődleges hálózatukkal szinkronizálódik. Végül a Nano által képviselt összes különféle megoldás mellett ugyanaz válhat elsőként a fiat pénznem mindennapi használatára.

Mi a véleményed a NANO érméről? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzés részben!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map