Összetett token 101: Ismerje meg a [COMP] vegyületet, a DeFi alkalmazást, amely viharban veszi a kriptovilágot

Az elmúlt napokat a kriptográfiai térben a decentralizált pénzügyek hitelezési protokollja, a Compound COMP tokenje irányította. A COMP Token június 21-én a legmagasabb, 353 dolláros árfolyamon versenyzett, és továbbra is trendben van. A kriptográfia csak egy kriptovalutával, a Bitcoin-val indult. Idővel több száz érme lépett be az iparágba. Ebben a cikkben végigvezeti Önt ennek a tokennek az ifs and buts-ján.

Út a hírnévhez: KO, Compound Dethrones Maker

A vegyület már jó ideje a DeFi térben van. Még a DeFi-térség legnagyobb hitelezési platformjaként emlegették. Ez a platform azonban mindig a második helyen állt, mivel a Makert a DeFi arcának tekintik. A Makerben bezárt teljes érték olyan magas, hogy már régóta uralja a DeFi teret.

Kint a régivel és bent az újval. A vegyület viharral átvette a DeFi teret. Nem sokkal a COMP COMP token kiadása után úgy tűnik, hogy a Compound a Hold fölött van, mivel a platform gyakorlatilag lebuktatta a Makert.

COMP Token 101Forrás

A vegyület a DeFi térben 2018 októbere óta létezik. A platform azonban még közel sem volt 200 millió dollár zárolásához. A dolgok olyan gyorsan alakultak, hogy a platform megdöntötte a saját rekordjait, valamint másokat is az elmúlt héten. A vegyületben rögzített teljes érték 2020. június 14-én 90,403 millió dollár volt.

Kevesebb, mint 24 óra alatt az adatok folyamatosan növekedtek, és ugyanabban az irányban folytatódtak. Az írás idején a vegyületbe zárt összérték óriási 559,572 millió dollár volt.

COMP TokenForrás

A Maker viszont már korábban 764 millió dollárt zárt le. A hitelplatform megírásának idején azonban összesen 478,825 millió dollárt zároltak.

A legfelső DeFi platformokon rögzített összérték közötti különbség olyan magas volt, hogy a Maker korábban a teljes DeFi tér több mint felét uralta. De a sajtó idején a Compound dominanciája 37,66 százalék volt.

Ezenkívül a Compound megelőzte a Makert a piaci korlátok tekintetében is. Az írás idején a Compound piaci felső határa 3 620 446 079 dollár volt, míg a Maker piaci korlátja csak 520 244 537 dollár volt. Ez a hatalmas különbség egyértelművé teszi, hogy a Compound dominanciája egy ideig fennmarad.

Mi az összetett [COMP] token?

A Compound egy decentralizált pénzügyi [DeFi] platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kamatot keressenek, valamint eszközöket kölcsönözhessenek fedezet ellenében. A platform legújabb kiadása, a COMP token lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek az irányítási folyamatban. Nemrégiben ezt a kormányzási tokent adták forgalomba. Az alábbiakban egy képernyőképet mutatunk be, hogy jobban megértsük.

COMP TokenForrás

Itt van egy videó a csapattól bokszolás hogy jobban megértsem a jelzőt.

A COMP Token születése

Még februárban, vegyület bejelentett hogy a platform minden készen áll az Compound governance token közismert nevén COMP token bevezetésére. Annak ellenére, hogy a tokent néhány hónappal ezelőtt jelentették be, a csapat úgy döntött, hogy átadja a hitelezési platform adminisztrációját a csapat token-tulajdonosainak. A hónap elején a „COMP elosztása a felhasználókhoz” felmérés 100 százalékos reményt kapott minden token tulajdonosától.

COMP TokenForrás

Alig egy hete az összetett csapat elárulta, hogy a COMP, a hitelezési platform irányítási jele elérhető volt a felhasználók számára. A bejelentés után nem sokkal a COMP-ETH pár menedéket kapott a decentralizált cserén, Uniswap. Magán az első napon a pár több mint 2 millió dolláros likviditást könyvelhetett el. Az írás idején mintegy 2682 tranzakció regisztrált és a kereskedés volumene 4 527 407 dollár volt.

Ezek a számok tovább hajlanak abba a ténybe, hogy a token kezdete termékeny volt.

A COMP Token lángolta az ösvényt

A COMP token kiadása megfordult. Az ár jelentős emelkedése azonban sokak számára csökkentette az üzletet. A token születése szinte nulla adatot eredményezett az első napi ár tekintetében. A CoinMarketCap szerint azonban a token 2020. június 17-én 82,99 USD értékben kereskedett. Ezt követően a token árfolyama felfelé haladt, nagyon gyenge dudorokkal..

COMP TokenForrás

Továbbá a token a fennállásának harmadik napján 64,93 dollár mélypontra esett. De úgy tűnt, hogy az alacsony nem tartott sokáig, mivel a COMP token 2020 június 19-én 234,46 dolláros csúcsra emelkedett, ami kevesebb, mint 24 óra volt. Az írás idején a token a legmagasabb, 353,18 dolláros csúcson kereskedett, 71,64 százalékos áremelkedéssel az elmúlt 24 órában.

Ezenkívül a token piaci felső határa szintén emelkedő volt, mivel jelenleg 904 598 784 dollárnál jár, és ezzel a CoinMarketCap legnépszerűbb kriptovaluták listáján a 19. helyre került.

Mi okozta ezt a jelentős felfelé tartó pályát, azt kérdezi?

A Coinbase üzemanyaggal töltötte be ezt a COMP Token árrallyt?

A San Fransisco-i székhelyű Coinbase volt az első kriptovaluta-tőzsde, amely bejelentette, hogy támogatja a comp-tokent. A tőzsde blogbejegyzést tett közzé, amelyben bejelentette, hogy a token 2020. június 22-től indul a Coinbase Pro-n, és a kereskedési tevékenység másnap kezdődik. A csere szisztematikus folyamatot vezetett be az újonnan kiadott token fedélzetén.

Június 22-én, hétfőn a COMP-USD és a COMP-BTC megrendelési könyveink csak átviteli módba lépnek, elfogadva a COMP bejövő átviteleit a támogatott régiókban. A megrendeléseket nem lehet leadni vagy kitölteni. A megrendelési könyvek csak átutalás módban lesznek, legalább 12 órán keresztül. https://t.co/maPTOLdYiW

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 2020. június 18

Nem a Coinbase volt az egyetlen tőzsde, amely érdeklődést mutatott a legújabb irányítási token iránt. A tavaly megjelent kriptovaluta FTX tőzsde egy lépéssel előrébb lépett, és nemcsak a COMP-ot jegyezte fel, hanem a token határidős kereskedelmét is bevezette. A kereskedési párok, a COMP / ETH és a COMP / USDT átlagárát a Poloniex-en, valamint a COMP / USD-t az FTX USA-n, majd a COMP / USD-t az FTX-en számítják a COMP index árfolyamaként..

Az FTX, valamint a Coinbase bejelentése után a token ára csaknem 80 százalékkal emelkedett.

Gondolod, hogy a Compound COMP tokenje itt marad, vagy csak kilenc napos csoda?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map