Prema serijskom poduzetniku Marvinu Steinbergu, STO su budućnost

Prikupljanje sredstava uvijek je bio težak zadatak za startupe, pa čak i za osnovane tvrtke. Međutim, sada prelazimo u doba u kojem pristup kapitalu više nije ograničen na elitu. 

Blockchain industrija napravila je ključni pomak u načinu na koji startupi mogu prikupljati sredstva bez birokracije povezane s tradicionalnim financijama, što često ograničava rast pothvata u ranoj fazi. Stvaranje prodaje tokena omogućilo je pristup investicijama malim ulagačima u razmjerima koji prije nisu bili mogući.

Početne ponude novčića, raspoređene po cijelom webu najbolji ICO popis, su u porastu. Međutim, u novije vrijeme oni su se pretvorili u početne ponude za razmjenu. Iako IEO-ovi i ICO-ovi omogućuju startupima da prikupljaju kapital s malo ili nimalo regulatornih ograničenja, oni djeluju kao mač s dvije oštrice na rizik investitora. Omogućuju startupovima prikupljanje kapitala bez fiducijarne odgovornosti prema investitorima.  

ICO su od 2017. ukupno prikupili više od 15 milijardi dolara, ali zakonitost ICO-a nije sigurna, posebno zbog toga što je velik dio njih puka prevara. Rizik povezan s ICO-ima velik je, i to ne samo zbog pravnih aspekata, već i zbog velike vjerojatnosti prijevara i prevara. Nedavna istraživanja pokazala su da većina ICO-a (pa čak i IEO-a) ili nije uspjela ili su bile otvorene prevare. 

Ali ne treba biti zaprepašten kao vrijednost blockchain tehnologija pruža stvarne i jednostavno mora postojati reguliraniji način izvršavanja prodaje tokena. Ovo je STO. Uđite. STO (Ponude sigurnosnih tokena) su rješenje svih problema s kojima su se ICO susreli. 

Marvin Steinberg, stručnjak za STO i osnivač CPI Technologies, tvrtke koja nudi STO rješenja s bijelom etiketom, kaže da je blockchain tehnologija brzo postala rješenje većine izazova s ​​kojima se suočava tradicionalna financijska industrija, a STO su najoptimalniji način prikupljanja sredstava. 

Kako funkcionira ponuda sigurnosnih tokena?

STO se bitno razlikuju od ICO-a jer su u potpunosti regulirani. Oni su daleko sigurniji i pouzdaniji za investitore, što zauzvrat pruža tvrtkama sigurniji put do financiranja, dok izdaje žeton koji je privlačan čak i institucionalnim investitorima. 

Sigurnosni tokeni podržani su stvarnom imovinom poput privatnih fondova, dionica, nekretnina itd. Sigurnosni tokeni investitorima omogućuju mogućnost korištenja dividendi i vlasničkih udjela. U osnovi, STO je sličan IPO-u, ali dostupnija ponuda javnosti jer se tokeni mogu dobiti s većom lakoćom i jednostavnošću.  

Marvin Steinberg objašnjava kako su STO-i ne samo sigurniji, već i daleko fleksibilniji i prikladniji od IPO-a. Međutim, kako je ekosustav STO još uvijek u povojima, STO liste nisu toliko popularni i STO vijesti još nije stigla do glavnih medija.

Prednosti u odnosu na druge oblike prikupljanja sredstava

Sigurnosni tokeni koje nude STO imaju unutarnju i stvarnu vrijednost potpomognutu imovinom tvrtke. Iako su ICO-i bili izuzetno uspješni tijekom 2017. i 2018. godine, nedavni trendovi pokazuju kako su investitori brzo shvatili da je regulatorna nesigurnost jednostavno previše rizična. 

STO-ovi su najpouzdaniji oblik prikupljanja sredstava u blockchain industriji, čak i iznad IEO-a (Initial Exchange Offerings). Pored toga, STO-i mogu prikupiti više sredstava bržim tempom, bez gnjavaže povezane s drugim tradicionalnim metodama prikupljanja sredstava, uključujući IPO-ove. 

Ključna je dodana vrijednost da za razliku od IPO-a, STO-i su daleko jeftiniji za izvršenje, jer ne postoji potreba za rješavanjem birokracije i investicijskih bankara koji su gotovo nužni za IPO. STO-i također čine izdavanje vrijednosnih papira daleko dostupnijim širokim masama, omogućavajući poslovanju udruživanje u stečenom interesu velikog broja ljudi. Ovaj faktor sam po sebi može omogućiti poduzeću da potakne svoje širenje, što je izvrstan bonus povrh velike količine sredstava koje STO mogu pomoći u prikupljanju, i to uz nisku cijenu. 

Istodobno je zaštita investitora daleko veća kod STO-a u usporedbi s ICO-ima. Marvin Steinberg, čija CPI Tech predvodi 700 milijuna dolara STO-a za dio Times Squarea, objašnjava da STO uzimaju najbolje od IPO-a i ICO-a i pružaju ga u boljoj taktici prikupljanja sredstava. Marvin Steinberg vjeruje da su STO budućnosti jer svakodnevnim ljudima omogućuju da imaju koristi od investicija do kojih nikada prije nisu mogli doći. 

Marvin Steinberg tvrdi da STO s omogućenim pristupom omogućuje sigurnosnim tokenima prikupljanje više kapitala bez ocrnjivanja bilo kojeg zakonski usklađenog sigurnosnog ulaganja koji bi primio od IPO-a.

Kako CPI Technologies pomaže startupovima u uspjehu putem STO-a

Iako STO mogu biti izuzetno moćni za prikupljanje sredstava, ključno je koristiti pomoć branitelja kako bi se izbjegli nezakoniti koraci. 

Dok je većina blockchain sektora usredotočena na ICO-ove i uslužne programe, Marvin Steinberg gleda prema budućnosti, a to je očito granica kojom dominiraju STO-i. Tako je, nakon višemilijunskog izlaska iz svog osobnog pothvata u njemačkom energetskom sektoru, Marvine je lansirao vodeća STO rješenja s bijelom etiketom u blockchain prostoru. 

CPI Tech nudi sve STO resurse koji bi trebali biti u ponudi sigurnosnih tokena. Marvin Steinberg odlučio se za takav paket proizvoda jer omogućava većem broju startupa i poduzeća da iskoriste blockchain tehnologiju u potrazi za prikupljanjem kapitala. CPI Technologies postigla je velik uspjeh i pomogla više od 40 projekata da uspiju. Zapravo je CPI na svom softveru obradio preko 32 000 bitcoina. 

Ključna značajka uspjeha CPI Tech-a je njegova platforma za razmjenu, koja svima daje mogućnost pokretanja vlastite razmjene, istovremeno pružajući marketinške strategije potrebne da što prije postane uspješna i profitabilna. 

Glavni razlog Marvin Steinberg a njegova je tvrtka postala toliko uspješna činjenica je da Marvine surađuje samo s tvrtkama koje imaju stvarni proizvod ili uslugu i žele promijeniti svijet. To je također razlog usredotočenja samo na STO-ove koji su daleko sigurniji za investitore.

Pogurati naprijed usvajanje STO-a i privući veći interes za blockchain tehnologiju, Marvin Steinberg je stvorio lagan dvominutni kviz koji može pomoći svima da se upoznaju s osnovama izdavanja sigurnosnih tokena. Probati MarvineDvominutni kviz ovdje

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map