Razumijevanje koncepta Walton Chain (WTC)

IoT ili Internet of Things stvara potpuno novi ekosustav, a Walton Chain je IoT povezao s Blockchainom kako bi donio novu digitalnu eru. Skraćenica od Wisdom Alters označava trgovinsku organizaciju i mrežu, Walton Chain u osnovi kombinira RFID tehnologiju s blockchainom kako bi stvorio sustav upravljanja za opskrbne lance.

RFID tehnologiju izumio je znanstvenik Charlie Walton u 20. stoljeću, koja igra glavnu ulogu u širokom spektru aplikacija, poput one koja se može koristiti za identifikaciju, mobilna plaćanja, maloprodaju i bilo što drugo..

Što je Walton Chain (WTC)?

2016. programeri iz Južne Koreje i Kine udružili su snage kako bi lansirali Walton Chain ili WTC. Nazvan po izumitelju RFID-a, ovaj projekt ima za cilj poboljšati učinkovitost opskrbnog lanca razvojem inovativnog sustava upravljanja.

Logistički sustav je složen i uključuje različite strane koje otežavaju poslovnu međusobnu koordinaciju koja pripada istoj vertikali kako sustav raste. WTC upravlja lancem opskrbe kombinirajući RFID tehnologije s blockchainom s ciljem stvaranja pouzdanog i transparentnog poslovnog ekosustava.

Walton Chain (WTC) ICO

Kada je pokrenut ICO lanca Walton, izdano je oko 100 milijuna kovanica po cijeni od 1ETH = 680 WTC ~ 0,001471 ETH. Od ukupnog broja kovanica, trenutno se nudi 70 milijuna kovanica, a preostali će se iskopati tijekom godina, premda se sada više neće stvarati novčići.

Ti se novčići prvenstveno koriste za izdavanje podlanca, distribuciju razmjene imovine, dividende, decentralizirane razmjene i distribuiranog sustava glasovanja i upravljanja. Trenutno ukupna tržišna kapitalizacija WTC-a iznosi 442.560.134 USD s vrijednošću od 17.77 USD.

Gdje kupiti / prodati novčić Walton

Što se tiče trgovine, kupnje ili prodaje WTC-a, izuzetno je jednostavno jer je kovanica navedena na brojnim berzama kriptovaluta, uključujući neka velika imena, naime. Binance, Kucoin, OKEx, Coinnest, HitBTC, Coinlink, COSS, Coinrail i Allcoin.

Podlanci Waltonovog lanca

U Waltonovom ekosustavu, Walton Chain je roditeljski lanac koji upravlja podlancima, prati transakcije i izvršava pametne ugovore. Podlance u WTC-u može stvoriti bilo tko putem tehnologije Walton Chain koja ima svoje tokene.  

Svaki od ovih lanaca fokusira se na određene industrije i čak može izabrati algoritam konsenzusa koji se razlikuje od algoritma matičnog lanca.

Nekoliko blagodati odvajanja podlanca od WTC mreže su:

  • Prilagođeni blockchain prema specifičnim poslovnim potrebama
  • Nema veze s mrežnom aktivnošću ili protokolom nadređenog lanca
  • Problemi u podlancu neće potonuti cijelu mrežu jer se većina podataka nalazi u podlancu tvrtke

Kako djeluje Walton Chain?

IoT u osnovi integrira podatke prikupljene s uređaja s omogućenom mrežom u okolnim okruženjima kako bi ih poslao i djelovao na njih. IoT platforme su toliko moćne da točno određuje koje su informacije korisne, a koje se mogu zanemariti.

Međutim, kao centralizirana mreža, IoT zahtijeva odobrenje za povezivanje uređaja. Ovdje Walton Chain dolazi s pristupom osiguranju decentraliziranog pristupa primjenom Value Internet of Things (VIot).

Snage

  • Ima vlastiti RFID čip, skenere i uređaje za praćenje
  • Vrijednost njegovog novčića ovisi o broju podlanci koje ima
  • Omogućuje praćenje maloprodajnih predmeta od početka do kraja
  • Iskoristite stvarnu upotrebu koja pomaže u povećanju učinkovitosti tvrtki

Slabosti

  • Vlasnici tokena nemaju nikakav udio u tvrtki
  • Njegove Masternode zarađuju tokene bilo kada se tokeni premještaju iz podlanca u glavni lanac ili između podlanca što znači da se vraća niža masternoda

Jaka ekipa

Tim Walton Chaina ima puno iskustva s opskrbnim lancem. Xu Fangcheng, njegov osnivač, također je osnovao tvrtku za mušku odjeću koja vrijedi oko 7 milijardi dolara. Suosnivač Do Sanghyuk prethodno je radio kao direktor Korejskog udruženja standardnih proizvoda.

Glavna znanstvenica, Kim Sukki također je član tima koji je bivši Samsungov potpredsjednik. Još jedan član ovog tima od 40 ljudi, Wei Songjie, koji je inženjer blockchaina s radnim iskustvom u Qualcommu i Googleu.

Walton Chain više je od puke platforme opskrbnog lanca, to je tehnologija koja ljudima omogućuje stvaranje vlastitog podlanca. Trenutno popularan projekt na tržištu, Walton Chain ima potencijal transformirati poslovni prostor.

Koji su vaši pogledi na Walton Chain? Javite nam svoje misli i upite u nastavku u komentarima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map