Cardano Price Prediction 2019: Koliko visoke mogu ADA-ove cijene u 2019?

Predviđanje cijene za Cardano

Cardano je blockchain projekt koji je vrlo poznat u kripto zajednici. ADA je naziv za kriptovalutu koja pokreće ovaj jedinstveni blockchain, služeći kao medij za brze i jednostavne prijenose.

Postoje različita predviđanja o tome kako bi se cijena ADA-e mogla razvijati 2019. godine, a u današnjem ćemo ih članku pokušati analizirati i vidjeti koja je najvjerojatnija.

predviđanje cijene kardano

Izvor: coinmarketcap.com

Cardano predviđanje cijena za 2019

Iako je Cardano izašao iz 2018. godine bez previše optimističnih izgleda, ADA je u 2019. ušao s blagim obećanjima rasta, kovanica trenutno trguje na 0,083 američkih dolara.

Kao i ostatak tržišta početkom 2018., ADA je dosegnuo najvišu razinu od 1,32 dolara, ali za manje od mjesec dana, početkom veljače, cijena mu je počela padati na 0,27 dolara.

Ovaj silazni trend nastavio se tijekom veljače i ožujka 2018. godine, dok je ADA oponašao sveukupni pad tržišta. Kao što je bilo u travnju, svibnju i lipnju, Cardano nije imao značajnijih najava, njegova cijena nije uspjela ostvariti primjetne dobitke i gubitke. Nastavio je plutati oko 0,1 dolara do rujna, nastavljajući padati kako je dostigao 2019.

Ako bismo uspoređivali razvoj ADA-e, novčić je izgubio 93% vrijednosti s rekordnih najviše 1,15 američkih dolara, međutim, Cardano još uvijek pokazuje prinos od 250% iz godine u godinu..

No, optimistično predviđanje cijena za Cardano može se napraviti na temelju zapažanja da je ADA zabilježila rast na svojim dnevnim i tjednim kartama, pokazujući neke šanse za oporavak.

Optimistična predviđanja potkrijepljena je i činjenicom da Cardano snažno podržava njegova zajednica te sadrži vrlo solidan putokaz s dugim popisom događaja koji se trebaju pokrenuti ili finalizirati 2019..

Kretanje i raspoloženje na tržištu

ADA, kao i ostali altcoin vršnjaci, prati kretanje cijene bitcoina. Ako bi bitcoin trebao vidjeti još jedno bikovsko tržište, ADA bi također mogao poći za tim. Ali analitičari kažu da se ovo vjerojatno neće dogoditi, tako da ADA ove godine neće doživjeti značajne promjene. Uglavnom se predviđa da će 2019. godine vidjeti nezanimljive bočne akcije s manjim porastima i padovima generiranim fluktuacijama bitcoina. Analizirajmo malo ovo predviđanje cijene za Cardano.

Svaki put kad bitcoin zabilježi blagi oporavak, većina altcoina nije u stanju pratiti tempo aprecijacije. Smatra se da je to zbog toga što početnici ulagači griješe, dok su pametni ulagači počeli ulagati u bitcoin.

Ti investitori nisu bili zainteresirani za kupnju BTC-a na najvišoj razini, ali sada kada su vidjeli njegov potencijal, zaronili su kad novčić ima nižu cijenu. Međutim, altcoin nije imao koristi od iste pažnje iako većina njih trguje s popustom od 5x.

Sada je šansa za 10-100x dobitka na nepoznatim altcoinima mala; čak i ako novčić ima sve ispravne signale, znatan je ROI vrlo nevjerojatan. A kripto tržište vjerojatno nikada neće vidjeti takve visine kao u svom vrhuncu 2018. godine.

Podržavajući ovu tvrdnju, izvršni direktor i osnivač Ethereuma, Vitalik Buterin, izjavio je da tržište najvjerojatnije nikada više neće imati 1000% dobitka.

Ali s obzirom na naše predviđanje cijene Cardano, ADA ima šanse zabilježiti veći rast od većine manje razvijenih altcoina. Budući razvoj projekta koji se odnosi na rješenja za održivost, skalabilnost i interoperabilnost bit će dovršen ove godine, što će mu zasigurno poskupjeti.

Iako se marka od 19 dolara čini malo predalekom i nepraktičnom da bi je se sada moglo doseći, pogodak od 1 dolara izvedivije je postignuće do kraja ove godine.

Cardano je tijekom prošle godine zaradio 250%, a mnogi entuzijasti predviđaju da će Cardano ostvariti značajne dobitke u 2019..

ADA se također smatra jednom od najstabilnijih valuta na kripto tržištu, zbog čega je većina sklona pretpostaviti da će ADA ove godine imati pozitivne rezultate.

predviđanje cijene kardano

Predviđanja cijena stručnjaka za Cardano

U nastavku ćemo predstaviti neka predviđanja važnih publikacija i ličnosti iz kripto prostora, kao i njihova obrazloženja iza njihovog predviđanja cijena Cardano (ADA):

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 izjavio je u članku o kripto vijestima prošlog prosinca da predviđa da će ADA porasti na 65 do 77 američkih dolara već u studenom 2019. Također su napravili vrlo optimistično predviđanje cijene Cardanoa, navodeći da će do prosinca 2019. ADA vidjeti cijenu od 89,35 američkih dolara.

Smartereum

Smartereum je također dao prilično pozitivno predviđanje za ADA izjavivši ove godine da će Cardano kripto porasti na 2,50 USD, potencijalno dostižući 10 USD za 5 godina.

Nas Podignuti

Bloger Us Lifting Martin vjeruje da će ADA doseći 72,30 američkih dolara do kraja 2019. Martin nastavlja da bi do 2020. jedan ADA novčić mogao doseći cijenu od 410,45 američkih dolara.

Kriptograd

The Kriptograd web stranica pruža tehničku analizu kratkoročnih i dugoročnih prognoza za mnoge kriptovalute. Predvidjeli su da će Cardano u 2019. zabilježiti rast od gotovo 200% u odnosu na cijenu od ~ 0,08 američkih dolara. Ovo je do sada najkonzervativnije predviđanje cijena za Cardano.

Premotač novčića

CoinSwitch vjeruje da će godina započeti s pozitivnom notom za Cardano: „Pred kraj prvog tromjesečja doseći će 0,320 dolara. Pred treće tromjesečje moglo bi doseći 0,30 USD. Od srpnja počet će strmo rasti prema gore. Kao što je već rečeno, Shelley je u pripremi da bude puštena u Q1, a ova bi transparentnost mogla poslužiti kao ogroman pokazatelj za povećanje stope usvajanja korisnika. Prema posljednjem tromjesečju 2019. mogao bi doseći 0,40 USD, pri čemu bi najviša očekivana cijena mogla biti 0,41 USD. “

Sažetak

Čini se da Cardano ima sve ispravne signale kako bi ove godine doživio blagi oporavak. No, kako su investitori postali razboritiji tijekom posljednjih medvjeđih trčanja, ne očekuje se da će sredstva poplaviti. Ono što može biti spasonosna milost Cardanoa su njegovi glavni događaji i projekti koji će ga odvojiti od većine altcoina i vjerojatno će mu kasnije donijeti neke dobitke. ove godine.

Istaknuta slika: Hakiran

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map