Ovo su najkorisnije slavine za Ethereum u kolovozu 2020

Slavine za Ethereum

Mnogi žele biti dijelom Ethereum kriptovalutne mreže, a administratori ove rastuće kripto imovine otkrili su ovo kršenje u protoku kripto imovine. Koncept Ethereum slavine omogućuje zainteresiranim ljudima besplatan ETH obavljajući neke zadatke na mreži. Zadaci koje osoba mora uključiti u slavinu Ethereuma jednostavni su; to su možda stvari koje već radite na mreži; ovaj put ih radite samo da biste dobili neke nagrade. Sama činjenica da možete obavljati jednostavne zadatke na internetu i za to dobiti naknadu čini ideju slavine vrlo atraktivnom.

Na internetu postoji mnoštvo Ethereum slavina, ali pojednostavljivanje vašeg pretraživanja za one najisplativije je razlog zašto smo sastavili sljedeće retke. Dakle, na pravom ste mjestu, jer će ovaj članak voditi prema najboljim i najisplativijim slavinama Ethereuma u kolovozu 2020..

Besplatno Ethereum

besplatni ethereumBesplatno Ethereum je slavina za Ethereum koja nudi ETH kao nagradu svojim članovima za igranje igara na platformi. Igre uključene u ovaj proces prilično su lagane i mnogima su prijelaz. Na ovom web mjestu možete podnijeti zahtjev za Ethereum svakih sat vremena.

Nagrade se šalju Ethereum novčaniku onima koji se bave igrama i aktivnostima na ovoj stranici.

Free Ethereum ima referalni program koji vam daje pedeset posto (50%) kovanica svake osobe koju na svojoj platformi nazivate referalnom zaradom. Ova slavina za Ethereum nudi godišnju kamatu od osam posto (8%), a minimalno povlačenje je oko 0,001 ETH.

Slavina Crypto

Slavina Crypto

Slavina Crypto je još jedna platforma koja nudi slavine za Ethereum. Web stranica daje nekoliko kriptovaluta kao nagradu onima koji sudjeluju u određenim aktivnostima. Osim što na ovoj platformi slavine možete polagati pravo na Ethereum, za nagradu možete dobiti i neke od najviših sredstava kriptovaluta..

Postoji niz aktivnosti koje možete učiniti za zaradu Ethereuma, poput klikanja oglasa, uključivanja kratkih veza, igranja igara i davanja odgovora na jednostavna pitanja koja se pojavljuju na zidu njegove ponude. Možete polagati pravo na ETH svakih četrdeset minuta, a minimalno povlačenje je oko 0,00012 ETH. Prepoznatljivi čimbenik po kojem se ova platforma slavine razlikuje od ostalih jest to što se na njezinom sučelju povlačenje novca vrši besplatno.

Vatrena slavina

Vatrena slavina nudi do 8 kriptovaluta, koje njegovi korisnici mogu dobiti kao nagradu. Mnogo je i aktivnosti koje rađaju pravo na potraživanje kripto nagrade na ovoj platformi, a to su igranje igara, klikanje na oglase, korištenje kratkih veza i niz drugih zadataka. Korištenje ove platforme za slavinu ima i neke druge prednosti zbog kojih je jedna od najboljih. Stoga je jedna od najvažnijih pogodnosti program vjernosti koji nudi nagrade za dugotrajno korištenje platforme.

Prepoznatljivi čimbenik po kojem se ova slavina razlikuje od ostalih je to što nema vremenskog ograničenja za potraživanje nagrada. Minimalno ograničenje povlačenja Ethereuma je 0,00, a naknade nisu priložene.

ESFaucets

ESFaucets je još jedna slavina za Ethereum koja daje zadatke za dovršavanje i polaganje prava na Ethereum kao nagradu, ali osim ETH nagrade, ova web stranica također omogućava korisnicima da polažu pravo na vlastiti izvorni kripto novčić: ES COIN.

Jedan od najrazličitijih čimbenika koji ovu slavinu razlikuje od ostalih jest što je dostupna u mobilnoj aplikaciji. ESFaucets naplaćuje 0,00015 ETH po povlačenju, a minimalni iznos povlačenja je oko 0,05015 ETH.

AltHUB

AltHUB nudi pravo potražiti Ethereum kao nagradu za izvršavanje zastrašujućih i neposrednih zadataka na svojoj platformi. Zadaci platforme AltHUB kreću se od klika na kratke poveznice do izvršavanja zadataka na zidu ponude i niza drugih zadataka koji se svakodnevno pojavljuju na zidu. Štoviše, bez brzih veza korisnik ove platforme može podnijeti zahtjev za Ethereum svakih pet minuta. Minimalna granica povlačenja Ethereuma na platformi AltHUB je oko 0,00005 ETH. Na ovoj platformi nema naknade za povlačenje.

Allcoins

Allcoins

Allcoins je u osnovi platforma za slavinu koja Ethereumu daje nagradu za igranje igara. Osim činjenice da na ovoj web stranici možete zaraditi Ethereum, možete i rudariti kriptovalute. Korisnici ove slavine mogu podnijeti kripto potraživanja svake četiri minute. Oni također mogu postaviti slavinu da automatski komunicira sa svojim računima, omogućujući tako automatski zahtjev za puštanjem slavine. Postoji minimalna granica povlačenja od 0,0036 ETH.

Zaključak

Međutim, valja napomenuti da ostvarivanje značajnog prihoda kriptovalutom uključuje dublji postupak nego što slavine mogu ponuditi. Ako i dalje želite nešto da vas zadrži, Ethereum slavine opcije su koje biste trebali uzeti u obzir.

Istaknuta slika: tokpie.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map