Predviđanje cijene IOTA 2019: Koliko visoka može biti cijena IOTA u 2019?

IOTA predviđanje cijene

Mnogi se šetači pitaju bi li i dalje trebali držati IOTA-u u novčaniku, jer nije bilo znakova velike aprecijacije cijene novčića. U današnjem ćemo članku analizirati neka mišljenja i čimbenike koji bi mogli dovesti do izvedivog predviđanja cijene IOTA-e za 2019..

Razvoj cijena IOTA-e

2017. je bila godina kada je IOTA projekt cvjetao. Bilo je mnogo trgovaca koji su se željeli uključiti u IOTA-u, ali 2018. godina započela je s medvjedastim pokretom. U 2017. godini IOTA i ostatak kripto tržišta doživjeli su značajan rast. U tom je razdoblju IOTA uspjela doseći oznaku od 5 dolara i postaviti se na četvrto mjesto po vrijednosti prema tržišnoj kapitalizaciji.

No, nakon pada cijena se polako počela spuštati, ponegdje i tamo nagovještavajući rast. Trenutno se novčić kreće oko vrijednosti od 0,30 dolara. Ali postoje mnogi stručnjaci koji vjeruju da ovaj jedinstveni kripto ima velik potencijal rasta. Koliko visoko MIOTA može narasti i koji su faktori koji mogu utjecati na predviđanje cijene IOTA-e?

Čimbenici koji bi mogli potaknuti rast

  • IOTA ima obilje radnih tehnologija i aplikacija.
  • Internet stvari je sektor koji bilježi brzi rast.
  • To je ozbiljan i ugledan projekt.
  • Planovi proširenja funkcionalnosti.
  • IOTA distribuirana knjiga sadrži povećanu skalabilnost i brzinu transakcija.
  • Jedinstveni kvantno-dokazni protokol, Tangle, koji je usmjereni aciklički graf
  • Važna partnerstva.

Čimbenici koji bi mogli ometati rast

  • Pad tržišta koji bi mogao utjecati na cijenu IOTA-e.
  • Nema dovoljno sredstava za svoje razvojne planove jer je neprofitna zaklada.

Kako izgleda predviđanje cijena IOTA-e u 2019?

Budući da je IOTA već osigurala niz partnerstava, očekuje se da će ih 2019. donijeti više, zbog čega su neki stručnjaci podijelili optimističnu prognozu za novčić.

Zaklada IOTA potpisala je ugovore s glavnim igračima iz automobilske, elektroničke i IT industrije: Volkswagen, Bosch, i Fujitsu. Postoje glasine da je suradnja s Microsoft također uskoro mogao biti u izradi.

IOTA će lansirati svoj prvi funkcionalni proizvod u suradnji s Volkswagenom u prvom dijelu 2019. Digital CarPass, kako se proizvod naziva, koristit će mrežu za praćenje podataka (poput kilometraže) koji će se zatim koristiti za procjenu performansi automobila marke Volkswagen. Potrebni mrežni protokoli trebali bi se implementirati uglavnom do 2019.

Ali što bi moglo zaustaviti MIOTA-in uspon u 2019. godini?

Ako proučite razvoj cijena IOTA kovanice od 2017. godine, primijetit ćete da je cijena doživjela nagli pad. Da bi se popeo na svoju visinu od 5,23 USD, novčić bi morao doživjeti i porasti za ~ 1632 posto u odnosu na trenutnu cijenu od 0,26 USD.

Iako ovaj podvig nije nemoguć, budući da je novčić zabilježio takav meteorski uspon 2017. godine, prilično je upitno može li se to ponoviti 2019. godine.

Ostali stručnjaci iz kripto prostora stvorili su manje optimistično predviđanje cijene IOTA-e za ovu godinu. Vjeruju da bi, ako se trend nastavi, novčić mogao donijeti prinos od -81,3% u 2019. Očekuje se da će IOTA zaroniti ispod 0,1 dolara krajem ožujka 2019., a do kraja lipnja bi mogao doseći vrijednost od 0,0362 dolara . Nekoliko mjeseci nakon toga mogao bi se kretati oko te razine, a do kraja godine mogao bi zabilježiti rast od 0,4 dolara. Međutim, ovo povećanje ne bi bilo dovoljno za zadržavanje ulagača.

Grafički tehničari prognozirali su na temelju svoje analize da bi MIOTA trebala dobiti važnu potporu od 0,32 do 0,33 dolara ako želi ponovno rasti. Ako padne ispod toga, postoji rizik da se ne može ponovno oporaviti. No, ako novčić dosegne 0,40, a zatim 0,50 dolara, to bi moglo znatno povećati šanse za dulji oporavak.

Ali ovo nije pouzdana prognoza, već samo referentna točka. Prema tome, predviđanje cijene za IOTA za 2019. godinu može biti cijena koja se nalazi između 1,25 i 1,30 dolara. Ako bi IOTA dosegla ovu cijenu, to bi značilo četverostruko povećanje cijene. No, ništa ne može jamčiti da će se takav rast dogoditi.

Ostala IOTA predviđanja cijena

Postoje razne kripto web stranice koje su napravile svoja predviđanja IOTA cijene za ovu godinu. Neki su optimističniji od drugih, ali u cjelini pružaju pokazatelj tržišnog raspoloženja u vezi s cijenom IOTA-e.

1. Mega kripto cijena

Mega kripto cijena je stranica za kripto predviđanje koja predviđa da bi IOTA-ina cijena za 2019. godinu mogla biti 1,13 USD pred kraj godine.

2. Duga prognoza

Duga prognoza predviđao je da će do 2020. godine cijena kovanice biti negdje između 0,52 i 0,60 dolara, što ga čini vrlo medvjeđim predviđanjem.

3. Smartereum

Smartereum dao je vrlo optimističnu prognozu za IOTA, rekavši da bi novčić mogao doseći 38 dolara do kraja pet godina.

4. Cijena digitalnog novčića

Cijena digitalnih novčića prognozirao da bi se MIOTA možda kretala oko 0,50 američkih dolara do kraja 2019. godine, a 2020. godine mogla bi doseći 0,60 američkih dolara i ima velike šanse do 1,22 američkih dolara do 2025. To je još jedno medvjeđe predviđanje.

5. Trgovanje zvijerima

Trgovački otkucaji je web stranica koja često objavljuje IOTA predviđanja na temelju svojih prošlih podataka. Iz njihove analize procjenjuju da će cijena IOTA-e varirati između najmanje 7,06 i najviše 10,38 dolara u 2020..

6. Kripto tlo

Kripto tlo napravio je vrlo optimistično predviđanje cijene IOTA-e od 5,627 USD do 2023.

7. Novčanica

Premotač novčića vjeruje da bi zbog partnerstva i proizvoda s VW-om “do kraja 2019. IOTA postala popularnija i cijena bi mogla doseći oko 4 do 4,20 američkih dolara.”

Presuda

Uzimajući u obzir svoju tehnologiju, partnerstva i upotrebu, IOTA ima dobre šanse za rast cijena prema gore u 2019. Postizanje oznake od 1 USD izvediv je cilj za kraj prve polovice 2019. Moguće je daljnje povećanje, ali ne kao i 2017. godine.

Istaknuta slika: Steemit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map