Predviđanje cijene za Cardano (ADA) | Kolovoza 2019

Predviđanje cijene Cardano ADA

U današnjem ćemo članku razmotriti neke čimbenike i prošle trendove cijena kako bismo formulirali predviđanje cijena Cardano (ADA) za kolovoz 2019..

Kratki opis Cardano

ADA je izvorna kriptovaluta platforme Cardano, prvi blockchain projekt koji je razvijen na temelju znanstvene filozofije i jedini koji je razvio globalni tim vodećih akademika i inženjera.

Istaknuta slika: Cryptovest

Pored digitalnih transfera sredstava, Cardano se također može koristiti kao tehnološka platforma koja je sposobna pokretati financijske aplikacije kao i decentralizirane aplikacije ili dapps.

Cardano (ADA) Trenutna statistika

Cardano (ADA) trenutno trguje na razini cijena od 0,049 dolara, uz pad od -2,22% u posljednjem 24-satnom razdoblju. ROI (povrat ulaganja) za ADA označen je kao 126,89%. Procjenjuje se da će cijena ostati približno na istoj razini do kraja dana.

Kovanica ADA imala je 24-satni obujam trgovanja od 28.690.447 USD, tržišnu kapitalizaciju od 1.275.196.786 USD, a cirkulirajuća ponuda od 25.927.070.538 ADA.

Najviša vrijednost novčića u posljednjih 7 dana bila je 0,053496 USD, dok je najniža vrijednost 0,044860 USD. Najviša i najniža vrijednost za proteklo 24-satno razdoblje bliske su tim vrijednostima, sa 0,050633 USD i 0,048842 USD, respektivno.

Novčić je trenutno rangiran na 13. mjestu na kripto tržištu prema tržišnoj kapitalizaciji.

Cardano (ADA), kao i ostatak tržišta, doživljava pad cijene. Iako su se polagale velike nade u oporavak cijene kovanica, prethodni mjesec pokazao se u potpunosti razočaravajućim.

Cardano (ADA) bio je među prvim altcoinima koji su podnijeli najveći teret pada tržišta. Očekuje se da trgovci na dan neće vidjeti ništa od ove kovanice, ali postoje signali da bi se kovanica mogla oporaviti sljedećih dana.

Predviđanje cijene za Cardano (ADA): Analiza


Iz mjesečnih karata Cardano možemo primijetiti da je došlo do pada cijene uz poneki mali porast tu i tamo.

Izvor: coinmarketcap

Dana 28. srpnja, kovanicom se trgovalo po 0,0599 dolara. Istog dana, kovanica se smanjila na 0,056 dolara što je značilo gubitak od 1,19%. sljedećeg dana, novčić se lagano oporavio s 0,059 na 0,060 dolara, što je značilo rast od 2,30%. Posljednji dan mjeseca srpnja također je zabilježio pad od 1,18% jer se cijena ponovno vratila na 0,059 dolara.

Novčić je započeo u mjesecu kolovozu oko 0,059 američkih dolara, s malim rastom od 0,59% na 0,06 američkih dolara. Ali onda je novčić nastavio propadati iz dana u dan. Prvi pad zabilježio je pad od 2,31%, dok je pao s 0,06 na 0,058 dolara.

ADA je pao dalje, a od 9. kolovoza novčić je pao ispod 0,050 dolara. Od 10. do 15. kolovoza, novčić se održavao na razini od 0,050 dolara, padajući ponovno 16. kolovoza.

Izvor: Tron-tjednik

Korekcijom 16. kolovoza cijena Cardano (ADA) formirala je simetrični trokut i sada se čini da se novčić lomi od tog trokuta. Nakon toga, Cardano je počeo dobivati ​​uzlazni pokret, ali je naišao na otpor na razini cijene od 0,06 USD.

Tržište novčića ponovno se smanjilo nakon što je trgovalo ispod razine otpora, spustilo se na 0,05 dolara i konsolidiralo, što je dovelo do stvaranja simetričnog trokuta. Medvjeđi trend izbio je cijenu iz simetričnog trokuta.

Dno simetričnog trokuta testirano je 8. kolovoza medvjeđim padom, ali bikovi su naišli na otpor. 14. kolovoza medvjedi su uspjeli probiti donju liniju zastavice što je ukazivalo da trend medvjeda nije završen. Ako medvjeđi trend probije donju crtu trokuta, očekuje se da će medvjeđi sentiment i dalje dovoditi do pada cijene ADA.

Zaključak za analizu predviđanja cijena za Cardano (ADA)

Očekuje se da će novčić nastaviti silazni put nakon što su medvjedi uspjeli slomiti dno medvjeđeg plamenca. Sveukupno kripto tržište prilično je u padu od prošlog mjeseca, a kako se očekivalo, ovo je utjecalo na većinu altcoina, uključujući ADA.

Iako nema naznaka da bi u sljedećih nekoliko dana moglo doći do oporavka, trgovci još uvijek očekuju rast cijena u sljedećih tjedan dana. Stoga se tržište nada da će ADA zatvoriti mjesec kolovoz po višoj cijeni.

Tržišna predviđanja za Cardano (ADA) cijenu u kolovozu 2019

Predviđanje cijene za Longanocast Cardano (ADA) za kolovoz 2019.

The Dugo prognozirana web stranica je predvidjela da:

“U početnoj cijeni od 0,060 dolara. Maksimalna cijena 0,061 USD, minimalna 0,042 USD. Prosjek za mjesec 0,052 američkih dolara. Prognoza cijene za Cardano na kraju mjeseca 0,045 USD, promjena za kolovoz -25,0%. ”

Predviđanje cijene Cryptonewz Cardano (ADA) za kolovoz 2019

The Cryptonewz web mjesto kripto predviđanja predstavilo je svoje ADA predviđanje za kolovoz na temelju indikatora grafikona: „RSI razdoblje 14. je razina 32, što sugerira da je tržište u preprodanoj regiji. Cijena je pala u zonu pretjerane prodaje, a to bi moglo sugerirati dugoročnu konsolidaciju. 12-dnevni i 26-dnevni EMA iznad su cijene i usmjeravaju prema jugu nagovještavajući da je tržište medvjedasto. ”

Na temelju toga web stranica je zaključila da: “Očekuje se da će tržište Cardano (ADA) dosegnuti zone potražnje od 0,03 do 0,04 dolara.”

Previsionbitcoin Cardano (ADA) Predviđanje cijene za kolovoz 2019

The PrevisionBitcoin stranica očekuje da će kolovoz 2019. donijeti značajan porast u Cardanovoj cijeni. Također predviđaju da će se masovno usvajanje ove kriptovalute vrlo vjerojatno dogoditi u sljedećih mjeseci. “Očekujemo da će u kolovozu 2019. porasti Cardano sa snažnom kapitalizacijom i posljedično konkretnom porastu vrijednosti po novčiću.” – zaključila je stranica.

Zaključak

Prema ljestvicama i raspoloženju na tržištu, čini se da Cardano neće uskoro udvostručiti cijenu. Većina tržišta iznijela je vrlo konzervativna predviđanja u vezi s cjenovnim učinkom ADA-e, jer je medvjeđi pokret i dalje prisutan na cjelokupnom kripto tržištu.

Ipak, trgovci su optimistični da će kolovoz 2019. završiti s povećanjem, iako će vjerojatno biti mali, za Cardanoov kripto ADA.

Da biste saznali koja su predviđanja za Cardano napravljena za kraj godine, idite na naše godišnje predviđanje za Cardano za 2019..

Istaknuta slika: Vodič za razmjenu bitcoina

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map