Ripple (XRP) predviđanje i analiza cijena u listopadu 2020

xrp predviđanje cijene

XRP je jedna od najboljih kriptovaluta na ljestvici kripto tržišta. Ali već neko vrijeme ne ide dobro. Zbog toga ga je Tether (USDT) uspio zamijeniti kao treću najveću kriptovalutu, a to se možda neće uskoro promijeniti. Međutim, nada se nije izgubila za XRP jer ima upotrebe za koje njegovi obožavatelji vjeruju da će jednog dana rasti.

Kriptovaluta se prvenstveno koristi na Rippleovoj mreži za plaćanje, RippleNet, kako bi se osigurala likvidnost za prekogranična plaćanja. Ripple se hvali da im je klijent stotine financijskih institucija. Iako ova velika baza klijenata do sada nije pokazala nikakav učinak na XRP cijenu, to bi se moglo dogoditi u budućnosti. U ovom ćemo članku razgovarati o predviđanju i analizi cijena XRP-a kako bismo vam pomogli da donesete najbolje odluke za svoju investiciju u listopadu.

Ripple (XRP) pregled

Osim što je izvor likvidnosti za Ripple, XRP izdaje i sam Ripple. Službeno je pokrenut kao XRP 2012. godine i jedna je od rijetkih kriptovaluta koja nije izgrađena na blockchainu, već je distribuirana knjiga. To je dovelo do kontroverzi oko toga je li XRP novčić ili uslužni žeton, a slučaj je još uvijek na sudu.

Danas XRP ima tržišnu granicu od 11.548.562.345 USD i cirkulirajuću opskrbu od 45.162.407.484 XRP. Ukupno postoji 100 milijardi XRP-a, koji su prethodno minirani, pa ih nije potrebno minirati. U posljednja 24 sata trguje se s kriptovalutama u vrijednosti od 2.190.167.211 dolara, a cijena je 0,255712 dolara.

Ripple (XRP) predviđanje cijene: analiza

Ripple u posljednje vrijeme nije baš pustolov. Početkom rujna spustio se sa 0,2977 dolara da bi 24. rujna dosegao najnižih 0,023 dolara. Međutim, malo se oporavio da bi dosegao trenutnu cijenu od 0,25 dolara. To je još uvijek daleko od visoke godišnje cijene od 0,33 dolara, koja je dosegnuta 14. veljače.

valovitost-predviđanje cijene

Unatoč činjenici da Q3 obično nije toliko dobar kao u ostalim kvartalima za XRP, uspio je nadmašiti Bitcoin, osvojivši preko 33%. Nije sigurno što Q4 drži za kriptovaluta tržište, ali u povijesti je to bilo bolje za kripto od Q3. Hoće li XRP uspjeti? Ostaje za vidjeti.

Razvoj događaja

Rani investitor u XRP, Crypto BitLord, jest otkrio kako je u XRP vidio vrijednost čak i kad su ga svi nazivali prijevarom. BitLord je kupio XRP po cijeni od 0,008 dolara, što u usporedbi s trenutnom cijenom pokazuje ogroman povrat ulaganja. Kako je u vrijeme kada je XRP dosegao najvišu cijenu, porastao je za 50 000%. Prema njegovim riječima, u svakoj industriji postoje prevare, ali potrebna je sposobnost da se zna što treba učiniti.

“Ali stvar je u tome što ponekad trgujete tim stvarima. To je tako, ako želite zarađivati ​​za život trgujući ovim stvarima. Pogledajte burzu, tamo ima prevara. Stvar je u tome što moraš znati kako to učiniti. To je kripto, puno je stvari prijevara. Neki tvrde da je XRP prevara ”, rekao je.

Također, o najnovijim događanjima, novoosnovana XRP Ledger Foundation (XRPLF) odbijen navodi da se Ripple sprema napustiti XRP. Glasnogovornik zaklade Bharath Chari, koji je razgovarao s Forbesom, rekao je da Ripple ostaje predan potpori razvoju XRP Ledger-a. U XRP zajednici pojavile su se glasine da Ripple prepušta razvoj XRP knjige novoformiranoj zakladi, razvoju koji nije dobro odgovarao zajednici.

“XRPLF vidi Ripple u kontinuiranoj ulozi kao ključnog programera na tehničkim i poslovnim aspektima XRPL-a”, rekao je Chari.

Predviđanje cijene XRP: Mišljenje tržišta za listopad 2020

Ispod su mišljenja glavnih prediktora kripto tržišta o tome što mjesec X. drži za listopad. To bi vam trebalo pomoći u donošenju najboljih odluka.

Dugo prognozirana

Longforcast propisuje da će XRP otvoriti mjesec listopad s trenutnom cijenom od 0,24 USD, a zatvoriti će se malo više na 0,25 USD nakon što se kreće između 0,21 i 0,27 USD.

Tradingbeasts

Tradingbeasts je malo bikovitiji sa svojim XRP predviđanjem cijena. Predviđaju da će se XRP otvoriti u mjesecu listopadu na 0,3020864 dolara i zatvoriti na 0,3012653 dolara, s maksimalnom i minimalnom cijenom od 0,3765816 i 0,2560755 dolara, respektivno.

Guv.kapital

Guv.kapital je također prilično bikovit na XRP-u za listopad, iako priznaje da kriptovaluti nije išlo dobro. Cijena otvaranja je 0,259 USD, dok je cijena zatvaranja za mjesec 0,246 USD, gotovo natrag na trenutnu cijenu. Ispod je predviđanje cijene za sljedeća 2 tjedna:

Predviđanje cijene za XRP: Presuda

Na temelju prognoza cijena za XRP u listopadu, čini se da su analitičari cijena prilično pozitivni; bit će bolje. Ako se ovaj osjećaj ostvari, XRP može donijeti prilično dobar povrat ulaganja u godini.

Istaknuta slika: blockchain.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map