Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] árelemzés a héten július 23. és július 29. között

hirdetés Phemex

A bikák örülnek az érzelmek pozitívumának, mivel biztonságosan veszik a Bitcoint 8 ezer dollár felett, de az Altcoins nem ugyanazon futást replikálja, az érmék piaci felső határa növekszik üzleteiből,

Úgy tűnik, hogy a bikák a második héten megállják helyüket a kriptopiacokon, mivel sikeresen átvették a BTC árait 8K fölé. Sajnos ez csak a Bitcoin esetében volt így, mivel az altcoinok többsége, köztük az Ethererum, a Ripple és a Bitcoin Cash nem tudta megismételni azt, hogy vegyes hét volt, szűk pozitív árral vagy esetenként negatív mozgásokkal..

Míg az akció folytatódott a piacon, rengeteg más hír volt, amely a kriptográfiai utcát elfoglalta. A héten az általános piaci felső határt szintén közel 5% -os emelkedés jellemezte, ami azt jelzi, hogy a források beáramlanak a BTC-be, mivel a BTC ismét pozitív elsődleges híreket rögzít a médiában. A technológiai oldalról a Google minden magyarázat nélkül hirtelen eltávolította a Dapp böngésző MetaMasket a Chrome Extension áruházból.

A Google emellett frissítette Play Áruházának irányelveit, amely most tiltja a kriptovaluta bányászatával foglalkozó alkalmazásokat. A szabályozók részéről az amerikai SEC szeptemberre halasztotta a Direxion alapszolgáltató által benyújtott öt Bitcoin ETF-kérelem elbírálását szeptemberre, miközben elutasította a Winklevoss ikrek által benyújtott ETF-kérelmet..

bitcoinForrás: Coin360.io, 2018. július 29-én, IST 10: 55-kor.

Bitcoin [BTC]

A Bitcoin a héten 10,5% körüli erős csúcsot látott, amely 8000 USD fölé mozdult, amivel a bikákat már a második héten irányították. A Bitcoin jóval a biztonsági zóna felett, 8000 USD felett élvezi a pozitív hangulatot, amely köré épül, különös tekintettel az egyre növekvő intézményi érdeklődésre számot tartó különféle hírekkel. Bár a Bitcoin ETF elutasítása és késései miatt volt néhány megrázkódtatás, mégsem volt elég a 8000 USD támogatás jelentős megsértése.

Az árak a hét folyamán a 8424,2 USD csúcspontot és a 7409,10 USD legalacsonyabb pontot érték el. A BTC-vel a héten a BTC-vel (5,64%), az OKEx-vel (4,17%) és a ZB.com-mal (3,96%) a BTC-vel több aktív páros volt a héten..  

A héten a Business Insider megkérdezte Jeffery Wernicket, a Bitcoin egyik korai befektetőjét, aki szerint az emberek félreértették a Bitcoint, és nincsenek tisztában annak filozófiájával, amikor létrehozták. A Bitcoin-t „People’s Money” -nek nevezte, amely értékraktárként és nem fizetési mechanizmusként magyarázta. Bill Miller, a Miller Value Partners alapítója és befektetési igazgatója szintén megvitatta a bitcoinról alkotott véleményét, mondván, hogy a BTC érdekes, de sok Altcoins nem hat rá.

Fontos: Bitcoin elemzés: Miért hagyhatja jóvá a SEC a Bitcoin ETF-et? Mi más ezúttal?

Ethereum [ETH]

Míg a Bitcoin folytatta a lépését, Ether nem tudta ugyanezt megismételni, csak 0,5% -os érzelmi nyereséget adott a héten. Sok elemző úgy gondolja, hogy az Ethereumnak megvannak a maga technikai kérdései, ideértve a blokklánc-torlódásokat is, amelyek lassan kevésbé vonzóvá teszik az érmét. Wallet Metamaskját is eltávolították a Google Play Áruházból. De mivel a hét véget ért, az Ethereum kötet őrült ugrást látott a kötetben, átvette a Bitcoins mennyiségét, ami annak a jele volt, hogy a bikák visszatérhetnek. Az előttünk álló hétnek tiszta képet kell adnia, bár néha a kötetek kipihennek.

Az éter ára ezen a héten 483,70 USD volt, és 461,42 USD mélyponton volt, nagyjából ebben a szűk tartományban. A héten a különböző párokban az ETH-val aktívabb piacok voltak a DOBI kereskedelem (6,36%), a Binance (4,74%) és a ZB.COM (4,08%)..

Az Ethereumot körülvevő hírek szerint az Ethereum blokk felfedezője, az Etherscan nyilvánvaló feltörési kísérletet hajtott végre, amelynek során a leendő támadó megpróbálta használni a megjegyzés részt rosszindulatú kód kiszolgálására. Úgy tűnik, hogy a hozzászóló képes volt kijátszani a Disqus XSS védelmét.

Emellett sok szakértő, köztük a New York-i székhelyű Tetras Capital és Timothy Young a San Francisco-i családi irodából, a Hidden Hand Capital-ből, akik úgy vélték, hogy az ETH értékelése és az ez körüli hype nem volt indokolt, mivel Ether-nek olyan technikai kérdései voltak, mint a hálózat torlódások, decentralizációs kérdések és az Ehtereum Blockchain-t használó környező ICO-k esetleges szabályozása, amelyek értékpapír-felajánlásnak minősülnek.

Olvassa el még: A pakisztáni szemlélő kripta a túléléshez az összeomló gazdaság közepette Venezuela útját mozoghatja

Olvassa el még: Itt az idő, amerikai kormány. A kriptopénzek jövőjének mint pénz tárgyalása meghallgatáson július 18-án

Ripple [XRP]

A fő érmék közül az XRP tűnt a legnagyobb csalódásra. A biztonságnak titulált szellem nem hajlandó elhagyni az XRP-t, mivel az árak a pozitív hangulat ellenére stagnálnak-negatívak maradnak. Ezen a héten az XRP ára 0,4666983 dollár volt, az alja pedig 0,438565 dollárt jegyzett. Az ezen a héten az aktívabb, mennyiségben XRP-vel folytatott cserék HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) és Binance (8,57%) voltak..

Annak ellenére, hogy nem volt nagy mozgása az árakon, az XRP-nek sikerült összegyűjteni néhány hírt, mivel Charlie Lee, a Litecoin alapítója gyémántnak nevezte az XRP-t. A média beszámolt Cory Johnsonról, a Ripple fő piaci stratégájáról is, mondván, hogy az XRP volt a megfelelő pénzérme a pénzmozgatásra, mivel ebből a célból a Bitcoinot és az Ethereumot gyorsnak nevezte. Azt is elmondta, hogy a Ripple örömmel tölti el, hogy a szabályozók bekapcsolódnak a kriptókba, mivel ez nagyobb egyértelműséget eredményezne.

A többi mozgató és rázó

A többi érme, amely ezen a héten a tetejére és aljára készült CoinMarketCap (megtekintve július 29-én, 11:15 pm IST) voltak.

Mozgók

  • Refereum – 224.71% -os emelkedést mutat
  • DMarket – 174.96% -os emelkedést mutat
  • adToken – 131,42% -os emelkedést mutat

Shakers

  • SyncFab – 53,49% -os csökkenést mutat
  • Seele – 51,03% -os csökkenést mutat
  • Toacoin – 49,51% -os csökkenést mutat

Mit gondolsz, mi lenne a jövő héten a kriptopiacok hangulata? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map