A legutóbbi tüntetés azt jelenti, hogy a Bitcoin nagy nyereségre készül?

A Bitcoin 2017 végén került a címlapra, amikor elérte a 20 000 dollárt, amikor a kriptopénz-mánia átvette a világot. A hírmédiától a hírességekig mindenkinek volt véleménye, mivel a digitális valuta úttörője + 1000% -ot adott hozzá néhány hét leforgása alatt. Ennek a hihetetlen emelkedésnek köszönhetően a többi kriptovaluta még ennél is lenyűgözőbb nyereséget produkált, az Ethereum elérte az 1300 dollárt, a néhány hónappal korábbi 10 dollárról viszont magasabb. De az ilyen gyűléseknek véget kell vetniük, és ahogy beköszönt 2018, a Bitcoin, az Ethereum és a legtöbb más kriptovaluta árfolyama visszaesett, egész évben folytatódott.

Ahogy 2019 kezdődött, a Bitcoin 3200 dollárra esett, az Ethereum 100 dollár körül mozgott, és sok szakértő azt mondta nekünk, hogy ez az, a kriptovaluták iránti érdeklődés elmúlt, és az egyetlen út leesett. De a valóság az, hogy a kulisszák mögött sok minden történt maga a Bitcoin és a blockchain, és velük együtt az egész kriptovaluta-ipar számára. A nagy pénzügyi intézmények olyan kezdeményezések mellett kötelezték el magukat a digitális eszközök és a blokklánc mellett, mint a Bakkt platform, míg a Facebook, mint valóban mainstream szervezet, jelenleg a saját kriptovalutájának fejlesztésének korai szakaszában van. A PepsiCo italgyártó cég blokklánc-megoldásokat vezet be gyártási folyamataikba.

Ez nem a válságban lévő iparág jele, sőt az ellenkezője, és bár egyesek számára meglepetés lehet, a Bitcoin figyelemre méltó áremelkedést tapasztalt, amikor az év második negyedévébe léptünk, meghaladva az 5000 dollárt és emelkedve stratégiai ellenállási érték felett 5700 dollár.

Tehát ez azt jelenti, hogy a Bitcoin és más kriptovaluták számára újabb hatalmas árfolyam-emelkedést fogunk látni, vagy újabb hamis hajnalról van szó? Mindenkinek, aki a Bitcoin csere, és főleg margin kereskedés bármilyen kriptovaluta 2019-ben, megértve egy új rally ügy valószínűségét. Hogy megtudjuk, mi fog történni, meg kell vizsgálnunk a Bitcoin történetét.

Bitcoin Price mozgás

Amikor megnézzük a Bitcoin vagy bármely más kriptovaluta árát, fontos megjegyezni, hogy ezek egy teljesen új eszköz formája. A Bitcoin csak 2009-ben jött létre, másképp reagál a gazdasági viszonyokra, mint a forex piacon lévő részvények, részvények, sőt fiat devizák is. Az egyetlen dolog, ami jelzést adhat arról, hogy a Bitcoin ára mit fog tenni a jövőben, az az, hogy hogyan viselkedett a múltban. Azok számára, akik a Bitcoin kriptovaluta-tőzsdén való kereskedelmére gondolnak, a korai elképzelések a mozgás módjáról lehetővé teszik, hogy készen álljunk egy új rallyra és maximalizáljuk a profitot.

Tehát, ha megvizsgáljuk a jelenlegi Bitcoin árat, akkor kereshetünk mintákat. Az első dolog, amit meg kell jegyezni, hogy egy új éves csúcs felállításakor a Bitcoin kitört egy 18 hónapig tartó csökkenő trendből, a 2017-es 17 000 dolláros csúcs óta. A technikai elemzés azt sugallja, hogy ez a trendváltozás jele, ebben az esetben a visszalendülést az emelkedő piac felé.

Fontos azonban, hogy ha megnézzük az 50 napos és a 200 napos mozgóátlagot, azt is látjuk, hogy az 50 nap éppen átlépte a 200 napos vonalat, fölötte tartva. Ezt az alábbi ábrán láthatja:

Legutóbb ez történt 2015 októberében, a Bitcoin az év végéig több mint 70% -kal növelte értékét. Tehát a technikai elemzés azt sugallja, hogy a Bitcoin értéke növekedni fog. Ez jól hangzik annak, aki állást szeretne foglalni egy Bitcoin-tőzsdén, de mit tett a Bitcoin a múltban, van-e olyan minta, amelyet láthatunk?

Van egy minta, a kezdeti indulás óta a Bitcoin következetes viselkedést mutat. Hatalmas nyereséget jelent, még az első Bitcoin-rali is, amely 0,10 dollárról 10 dollárra vált, óriási áremelkedést jelent, ha nem is ez vonzotta a média érdeklődését a 2017-es számok iránt. Ezután visszaesik, legmagasabb értékének átlagosan 80% -át elveszítve, majd végül újra összejön, mindig jelentős új csúcsokat érve el. A 2017-es rali után a magasról az esetleges mélypontra eső csökkenés 84% ​​volt, pontosan összhangban a korábbi ármozgásokkal.

Felkészült

Tehát, bár semmi nem biztos, különösen a kriptovaluta-árak esetében, új trend alakulhat ki. Mit várhatnánk ettől, ha mégis megtörténik? Ismét visszatekinthetünk a korábbi trendekre, hogy képet kapjunk arról, mi történhet. Minden egyes olyan esetben, amikor a Bitcoin megtörte csökkenő trendjét és felgyülemlett, új, minden idők legmagasabb szintjét hozta létre. Ha folytatja ezt a mintát, a következő rally, bármikor megtörténik, meghaladja az eddigi $ 20,000-os csúcsot.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy nincs garancia arra, hogy a Bitcoin követi a korábban bemutatott mintákat, de semmi sem utal arra, hogy nem. A másik fontos dolog, amire emlékezni kell, hogy ez nem csak magára a Bitcoinra vonatkozik, hanem általában a kriptovalutákra is. Valahányszor a Bitcoin a múltban erősödött, így az altcoin-érték is növekedett.


Mindazok számára, akik kriptovalutákkal kereskednek, vagy szeretnének elindulni, ez kiváló hely a kiindulásra, hogy készen álljon a jövőbeni esetleges ármozgásokra. De hogyan csinálod ezt?

Vegyen nyereséget a BTC határidős kereskedésével

A kriptovaluták, köztük a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin kereskedelmének legegyszerűbb módja a határidős kereskedelem a kriptovaluta határidős tőzsdén. Kerüli a saját kriptovaluta vásárlásának bonyolultságát, és problémákat vet fel a likviditással, ha újra el kell adnia, és a fedezeti kereskedésnek köszönhetően nagyobb pozíciók felvételét teszi lehetővé, amelyek egyébként lehetségesek lennének.

Bexplus egy vezető Bitcoin-tőzsde, amely lehetővé teszi, hogy határidős ügyletekkel kereskedj a Litecoinon, az Ethereumon és magában a Bitcoinban. 100-szoros tőkeáttétellel lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy teljes mértékben kihasználják a kriptovaluta-kereskedelemben rejlő lehetőségeket, különös tekintettel az új áremelkedés lehetőségére.

Könnyen használható, a Bexplus azoknak a kereskedőknek a platformja, akik szeretnék élvezni a kriptovaluta-kereskedelem lehetőségeit anélkül, hogy magával a kriptovalutával foglalkoznának. Örökös szerződésekkel és átfogó szolgáltatásokkal, valamint árrés-kereskedési rendszerével ez a tökéletes megoldás manapság minden kriptovaluta-kereskedelemhez.

Következtetés

2019-ben a Bitcoin döntő fordulatot vett, mivel a mai napig mintegy 80% -os nyereséget könyvelhetett el. Miután az eszköz több mint 2 hónapig felhalmozódott a 4000 dolláros tartomány alatt, áprilisban lenyűgöző növekedést ért el, és 2019 májusában folytatta a lendületet, amikor átlépte a 6000 dolláros határt. Sőt, a rally több mint egy évvel történt, miután a Bitcoin elérte ATH-ját. Ez volt a leghosszabb medvepiac a Bitcoin történetében; a 2015-ös medvepiac 57 hétig tartott. Ennélfogva, mivel a Bitcoin továbbra is egyre népszerűbb és elfogadottabb, az optimizmus a közeljövőben új csúcsokhoz vezethet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map