10 najboljih alternativa koje morate posjetiti

Alternative novčanice

Coinmarketcap je vjerojatno najistaknutije mjesto za provjeru kovanica u današnjoj kriptosferi. S optimiziranim 24-satnim količinama trgovine, ljestvicom kripto tržišta, ljestvicama cijena, među ostalim značajkama, coinmarketcap se nametnuo kao snalažljivi div u kripto industriji..

No bez obzira na svu silu, naizgled pretjerano oslanjanje kripto trgovaca na jedan podatkovni centar spremišta koji je visoko centraliziran može imati svoj popriličan nedostatak. 2018. CMC je donio prilično nepopularnu odluku o uklanjanju podataka s južnokorejskih uvrštaja, što je potez za koji je još uvijek kriv pad cijena koji se dogodio nedugo nakon toga.

Da bi izbjegli takav scenarij, kripto trgovci trenutno traže alternativne platforme za provjeru kovanica. Srećom po vas, u nastavku smo zaokružili deset najboljih alternativa Coinmarketcap-u. Započnimo.

1. CoinGecko

Coingecko

CoinGecko Osnovana od strane grupe inovativnih industrijskih stručnjaka 2014. godine, CoinGecko je primarni fokus na povećanju transparentnosti u kripto industriji.

Osim što zadržava prvo mjesto kao najtransparentnija platforma za provjeru kovanica, CoinGecko nudi i dodatne izvrsne točkice kao što su iskustvo praćenja cijena, snažna tržišna kapitalizacija i obim trgovine. Povrh svega, on također prati lančane metrike, rast zajednice i druge značajne događaje u kripto svijetu.

2. Coincodex

CoinCodex

Coincodex osnovan je 2017. S obzirom na poteškoće s kojima se novi trgovci susreću u smislu snalaženja u složenom žargonu u kripto trgovini, Coincodex nudi razne vodiče i upute za uporabu koji sadrže bitne informacije koje će novi trgovci smatrati prilično zanimljivima za pokretanje njihovo trgovačko putovanje.

Kalendar koji pokazuje aktivne ICO-ove koji će uskoro biti pokrenuti neke su od jedinstvenih značajki koje je Coincodex dodao na svoju platformu kako bi trgovcima omogućio istraživanje nekih ključnih analitika kripto tržišta.

Uz to, Coincodex ima i Android i IOS aplikacija. Pomoću njega možete prilagoditi svoje iskustvo na svojoj platformi. Evo nekih od njih i njihovih ključnih značajki.

Portfelj


 • Drži vlasništvo trgovaca na jednom mjestu radi jednostavne usporedbe kretanja cijena
 • Aplikacija Syncs to Coincodex dostupna je i za korisnike iOS i Android mobilnih telefona

Popis praćenja

 • Omogućuje vam da se usredotočite na jednu kripto kriptu koja vas najviše zanima.
 • Jednom kada je novčić dodan na popis za praćenje, jednim klikom dobivate sve o novčiću koji biste željeli vidjeti

Upozorenja

 • Ulagači mogu postaviti alarm za obavještavanje kako bi informirali kada vaša omiljena kripto dostigne određenu unaprijed zadanu razinu.
 • Obavijest se šalje putem e-pošte ili mobilne aplikacije.

Pregled tržišta

 • Savršeno za praćenje izvedbe glavnih performansi kripto tržišta.
 • Može pratiti ukupne količine, kripto tržište i dominaciju Bitcoina na istom mjestu.

Kalkulator

 • Korisni alat koji vam omogućuje izračunavanje trenutne stope pretvorbe između bilo koje kripto i glavnih kovanica poput Ethereuma, Bitcoina ili fiat valuta.

Widgeti

 • Platforma nudi prilagodljivi widget koji posjetiteljima omogućuje da vide kako određene kripto rade u stvarnom vremenu
 • Potpuno je besplatan i može se ugraditi na vaše web mjesto

Stabilni novčići

 • Obavezan alat svakog trgovca koji će vam pomoći da napravite usporedbu glavnih stabilnih kovanica prema količini trgovanja, tržišnoj kapitalizaciji i cijeni.
 • Olakšava postupak praćenja stabilnih kovanica koje se ili stabiliziraju i onih koje pokazuju velike fluktuacije cijena.

3. OnchainFX

OkchainFX

Pored svih standardnih značajki koje nudi standardna platforma poput 24-satnog prometa i kretanja cijena, OnchainFX pristup kripto podacima je za niži stupanj. Na primjer, web mjesto ima integrirane alate koji trgovcima omogućuju usporednu usporedbu dviju imovine. Također, možete provjeriti tržišnu budućnost vašeg novčića vrijednu 2050. Nedavno je OnchainFX uveo potvrdni okvir Cijena ako je normalizirana BTC opskrba. To je inovativna značajka koja će trgovcima omogućiti provjeru kovanica s cijenom jednakom cijeni Bitcoina.

Iako količina informacija dostupnih na platformi može biti malo porazna za korisnike koji prvi puta polaze, informacije o novčićima dostupne na web mjestu impresionirat će svakog korisnika nakon što se objesi..

4. Cryptocampare

CryptoCompare

Osnovan 2014. godine, Cryptocompare je pionir u prilično zanimljivim značajkama poput chatova uživo i cijena kovanica uživo. Platforma koristi analizu s preko 65 web mjesta za kripto razmjenu što korisnicima olakšava brži odabir na web mjestu na kojem mogu trgovati. Iako bi izgled mogao biti pomalo razočaravajuć, mnogi će se složiti da je i dalje relativno jednostavan za upotrebu, posebno za ne baš tehnološki pametne tipove.

Zbunjujući izgled i ograničeni broj kovanica na popisu neki su od nedostataka platforme. Međutim, trgovci zainteresirani za neke od glavnih novčića smatrat će platformu korisnom zbog gomile korisnih informacija dostupnih na istome.

5. Coinlib

Coinlib

Izuzetno hvaljen svojim inovativnim portfeljem i značajkama praćenja cijena, dizajn Coinliba namijenjen je impresioniranju korisnika zainteresiranih za širok raspon digitalnih valuta. Trenutno platforma koristi oko 4.680 valuta. Početnici će ovu web stranicu smatrati vrlo prijateljskom u odnosu na druge popularne web stranice u smislu brzog pronalaženja cijene kovanica, trgovanja i tržišne kapitalizacije. Ostale uzbudljive značajke su upozorenja o cijenama i vijesti o kripto tržištu uživo.

Coinlib se može činiti poput drugog kripto mjesta optimiziranog za usporedbu. Ipak, crossser izgled otkriva zanimljivu značajku usporedbe koja omogućava korisnicima da uspoređuju do četiri sredstva uporedo. Na jednom grafikonu. Dostupan je u aplikacijama kojima mogu pristupiti i iOS i Android korisnici. Izravni dizajn ove platforme i jednostavnost upotrebe impresionirat će iskusne i nove trgovce.

6. Coincap

Coincap

Osnovan 2015. godine, CoinCap-ov pristup pružanju korisnicima neograničenog pristupa tržišnim podacima u stvarnom vremenu izniman je. Unatoč zauzetoj početnoj stranici, relevantne značajke poput tržišnih limita, trenutnih cijena, dostupne opskrbe kovanicama, između ostalog, u potpunosti su nesmetane.

CoinCap omogućuje korisnicima pregled povijesnih grafikona cijena jednostavnim klikom na njihove omiljene kovanice. Ali možda ono što će korisnike najviše zanimati dostupnost CoinCap API-ja. Iako korisničko sučelje platforme nije najatraktivnije, korisnici će pronaći razne jedinstvene, optimizirane značajke koje su neprocjenjive za kripto trgovca.

7. Novčanica

Novčanica

Coincheckup je jedna od nedavnih platformi koja se pridružila industriji web lokacija za provjeru kovanica koja je pokrenuta 2017. Primarni fokus platforme je na povećanju transparentnosti kripto trgovine.

S tim razmatranjem, platforma pruža korisnicima detaljnu analizu kovanica kovanica koje trgovci namjeravaju kupiti, prateći podatke poput obima trgovanja i grafikona cijena kako bi pomogla trgovcima u donošenju odluka koje su potpuno informirane.

Izgled platforme namijenjen je olakšavanju iskustva trgovanja korisnicima koji bi voljeli lako dostupnu analizu. Također, rangiranje na platformi vrši se pomoću niza različitih čimbenika poput proizvoda koji nudi, snage tima, reaktivnosti tima na pitanja, svijesti zajednice i raspona aktivnog razvoja.

Uz to, izvedba algoritma svakog novčića ocjenjuje se s 5 kako bi se povećala transparentnost. Iako se gomila analize podataka i velika količina informacija može brzo isključiti, trgovcima koji žele kripto projekte prije ulaganja platforma će biti prilično zanimljiva.

8. Watch Coin Watch

Watch uživo kovanica

Trgovci koji preferiraju platformu s hrpom kritičnih kripto podataka i web stranicu za praćenje koja je jednostavna za upotrebu s optimiziranim korisničkim sučeljem sigurno će pronaći Live Coin Watch siguran pogodak. Pokrenuta 2017. godine, popularnost platforme nalazi se u ligi puno starijih platformi, vjerojatno zbog jednostavnosti upotrebe i početne stranice koja je lako vidljiva.

Live Coin Watch omogućuje korisnicima praćenje obujma trgovine, kretanja cijena, tržišne kapitalizacije i ponude kovanog novca za više od 2000 valuta. Korisnicima koji više vole praćenje kretanja cijena u raznim fiat valutama ova će platforma biti vrlo korisna. Također, Live Coin Watch omogućuje korisnicima da odaberu frekvenciju za koju bi radije da se podaci web mjesta osvježavaju.

9. WorldCoinindex

WorldCoindex

Worldcoinindex je izvrsna platforma za praćenje cijena koja stječe popularnost i kod iskusnih i kod budućih trgovaca zbog, između ostalog, vizualne prezentacije svojih kripto cijena prilagođenih korisnicima. Platforma nudi informacije o cijenama u stvarnom vremenu i popis od oko 1500 kriptoza.

S više od 7000 kripto tržišta s kojima su korisnici povezani, platforma nudi korisnicima priliku za interakciju s više od 100 web mjesta kripto razmjene. Uz to, osim BTC-a koji je zadana valuta s kojom korisnici mogu trgovati, Worldcoinindex nudi dodatnih 13 fiat valuta koje trgovcima omogućuju izravnu kupnju bez da prvo moraju pretvoriti fiat valute u BTC.

10. Coinpaprika

Coinpaprika

Coinpaprika je sasvim nova u areni za provjeru novčića, ali svoj je pogled čvrsto postavljen na coinmarketcap. Iako druge postojeće i nadolazeće web stranice bilježe ograničen rast zbog smanjenog prometa kao posljedice medvjeđeg tržišta, coinpaprika je iznenađujuće zadržala pozitivan rast od svog pokretanja.

U usporedbi s drugim popularnim platformama, coinpaprika nudi dodatne mjerne podatke koji su povezani s njegovom rastućom popularnošću. Te metričke vrijednosti uključuju kalkulator rudarstva i statistiku količine izvršenih transakcija kojima korisnici trebaju usporediti kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map