2021 legjobb 7 kriptográfiai cége!

A legjobb kriptográfiai cégek listájának 2020-as kiadását követően úgy döntöttünk, hogy frissítjük a 2021-es listát. A kriptográfiai marketingcég kiválasztásakor fontos figyelembe venni a cég tapasztalatait. Egy másik fontos szempontnak a vállalat által kínált szolgáltatásoknak kell lenniük. Itt van egy lista néhány nagyszerű kriptográfiai cégről, amelyeket érdemes fontolóra venni 2021-ben.

TokenMinds

TokenMinds egy jól ismert kripto marketing cég. Számos céggel működik együtt a kriptográfiai szektorban. A cég a PR marketing, a blockchain marketing és a közösségi marketing területére összpontosít. A TokenMinds emellett blokklánc-fejlesztési szolgáltatásokat, tokenek értékesítésének kezelését, WP-készítést, tokenek fejlesztését, projektmarketinget, kezdeti csereakciót és tokenek listáját kínálja. Eddig 38 kezdeti tőzsdei ajánlatot indítottak el, amelyek során 75 millió dollárt gyűjtöttek 220 000 befektetőtől. Valójában a társaságot a vezető IEO marketingcég 2019-ben

A TokenMinds sokat ért el a titkosítási szektorban, és számos díjat nyert. 2016-ban alapították, ami azt jelenti, hogy az egyik legrégebbi kriptográfiai cég a világon. Ez idő alatt a cég több céggel dolgozott együtt projektjeik értékesítésében. Köztük Remme, Essentia és Celsius.  

A TokenMinds-szel való együttműködés jó választás volt számunkra. A személyzet profi és tapasztalt. Projektünk minden szempontját, beleértve a projekt promócióját is, szakszerűen kezelték. A marketing erőfeszítések minden részletét sikerült kezelniük annak érdekében, hogy elérhessük célunkat. 

A TokenMinds-szel való együttműködés nagyszerű döntés. Mérhető célokat kínálnak az ügyfeleknek. A vállalat több nagy projekten dolgozott nagy sikerrel. A TokenMinds csapat egy projekt marketingje mellett tapasztalattal rendelkezik a pénztárca fejlesztésében és az eszköz tokenizálásában is.

LimeChain

A Limechain egy blockchain tanácsadó és fejlesztő ügynökség. A vállalat középpontjában az a meggyőződés áll, hogy az eredmények önmagukért beszélnek, és hogy a blokklánc forradalmi technológia lesz. A vállalatot ez a két meggyőződés vezérli. Céljuk, hogy elősegítsék a blokklánc növekedését, amely egy úttörő technológia. Az eredmények erejébe vetett hitük és a blokkláncba vetett hitük az, amelyik hatalmat gyakorol műveleteikre. A felhasználók számíthatnak arra, hogy projektjük minden aspektusát szakszerűen kezelik.

A LimeChain különféle ipari szervezetek tagja, például a Hyperledger, az R3, a Linux Foundation és az Ethereum Alliance. Globális jelenlétet biztosít számukra, ami lehetővé teszi számukra, hogy lépést tartsanak a blockchain világ legújabb fejleményeivel.

Ha Nicket, George-ot, Vladi-t és Chris-t együtt dolgozunk, ez az egyik legjobb döntés, amelyet meghoztunk! Nagyszerű munkát végeztek a feldolgozóipar számára készített megoldásunk blockchain részének fejlesztésében. Ezt a fantasztikus csapatot mindenképpen javasoljuk más projekteknek, amelyek arra törekszenek, hogy a blockchain használatával változást érjenek el!

A cég fő szolgáltatása a projektek technikai ötleteinek és prototípusainak támogatását foglalja magában. Ennek elérése érdekében agilis megközelítést alkalmaznak a minimálisan életképes és méretezhető termékek létrehozásához. Ezenkívül folyamatos támogatást nyújtanak a piacra juttatáshoz szükséges megoldásokhoz.

Kaikoku Co., Ltd. Ügynökség

Kaikoku segít a nemzetközi cégeknek lokalizálódni Japánban, és erős és tartós közösséget létrehozni az ICO-k, márkák, cégek és projektek számára. A vállalat büszke arra, hogy képes kezelni a közösségi média kezelését. Segítenek a különböző márkák közösségi média fiókjának kezelésében. Ehhez általában segítenek az ügyfeleknek olyan vírusos tartalmak előállításában, amelyek segítik a hír terjesztését egy projektben. Szakértelmükkel és tapasztalataikkal segíthetik a vállalat sikerét.

Kaikoku egy Japánra összpontosító ügynökség, amelynek célja, hogy Japán világra jusson. Azon dolgoznak, hogy a Japánba belépő nemzetközi cégek és a globális kitettséget kereső japán cégek képesek legyenek hozzáértő módon. Céljuk, hogy az internet erejét kihasználva növeljék a márka ismertségét minden olyan projektben.


SICOS Ügynökség

SICOS célja egyablakos megoldás a tömeges finanszírozásra egész Európában. Az ICO-folyamat különböző szintjein tanácsot adnak ügyfeleiknek. A vállalat hozzáértő globális partnereken keresztül segíti az ICO jármű felépítését. Kezelik a tokenomikát, biztosítják a bevált gyakorlatok betartását, összekapcsolnak egy projektet a stratégiai partnerekkel és még sok minden mást.

A luxemburgi székhelyű SICOS segít a vállalatoknak egy jogilag megalapozott ICO jármű felépítésében. Ennek elérése érdekében rendkívül kompetens globális partnereiket használják fel minden projekt tokenomikájának elemzésére. Az ügynökség úgy véli, hogy a sikerhez magas szintű legjobb gyakorlatokra van szükség egy ICO-projekthez. Fáradhatatlanul dolgoznak annak biztosításában.

EMURGO

EMURGO egy globális blockchain technológiai vállalat, amely megoldásokat kínál startupoknak, kormányoknak, vállalkozásoknak és fejlesztőknek. Megoldásokat fejlesztenek a vállalatok számára, fejlesztői eszközöket hoznak létre, befektetnek induló vállalkozásokba, és segítik a blokklánc oktatás terjesztését. A vállalat több mint hat országban van jelen, köztük Indiában, az Egyesült Államokban, Szingapúrban és Indonéziában.

A blokklánccal kapcsolatos projektek marketingje mellett az EMURGO számos fontos szolgáltatást kínál. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják az informatikai tanácsadási szolgáltatásokat és a felhasználói felület fejlesztését. Szakmai ipari szakértők állnak készen arra, hogy segítsenek egy vállalatnak átalakítani, megvalósítani és fenntartani az infrastruktúráját. Támogatásukat minden projekt számára biztosítják, amire szükség van.

Blockchain Intelligence Group Agency

Blockchain Intelligence Group olyan tanácsadó cég, amely az alapvető tanácsadási szolgáltatásoknál többet kínál. Ügyfeleik cipőjébe helyezik magukat, és összehangolják céljaikat velük. A vállalat ezután azon dolgozik, hogy felszabadítsa a blockchain projektbe történő befektetés teljes potenciálját. A Blockchain Intelligence Group az ügyfelekkel folytatott sikeres és professzionális interakciók miatt érte el sikerét. Amikor elkezdünk dolgozni egy ügyféllel, arra törekszünk, hogy mérhető eredmények elérése mellett ne zavarjuk meg a vállalat normál munkafolyamatát..

A vállalat különféle eszközöket fejlesztett ki tapasztalt nyomozói csoportjával együtt. Ezeket az eszközöket arra tervezték, hogy a vállalat mérsékelje a blockchain szektorban végzett munkával kapcsolatos jogi kockázatokat. Az ügynökséggel együttműködve a blokklánc-világ startupjai elkerülhetik azokat a jogi buktatókat, amelyekkel az ágazat legtöbb vállalata szembesül.

Sárga Mangó Ügynökség

Sárga mangó egy digitális ügynökség, amely professzionális szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek termékeik marketingjében. Kezelik a marketing kampány minden szempontját a felfedezéstől a befejezésig. A vállalat adatokat gyűjt, amelyek számszerűsíteni fogják erőfeszítéseik sikerét.

Fő hangsúlyuk a digitális tanácsadási szolgáltatások és a digitális marketing. Segítségükkel az ügyfelek sikeres digitális marketing kampányokat indíthatnak, amelyek segítenek maximalizálni a megtérülést a hirdetési dollárban. A csapat egy tapasztalt szakemberekből áll, akik különböző iparágakból származnak.

Az ügyfelek által kapott megoldások között szerepel a vállalati architektúra, az üzleti elemzés, a rendszerelemzés, a digitális marketing és a terméktulajdon. A digitális marketing részeként a vállalatok olyan szolgáltatásokat kapnak, mint a Google Analytics tanácsadás, a fizetett keresőmotoros marketing, az e-mailes marketing kampányok, a tartalom létrehozása és a szövegírás, valamint a SEO szolgáltatások.

Awapal Solutions Agency

Az AWapal Solutions 2012-ben jött létre. Azóta sokat elért. A vállalat innovatív technológiát alkalmaz digitális marketing szolgáltatásainak felajánlásához. Szolgáltatásaik felajánlásához beépítik a mobil és a web technika legújabbjait. Nem szakosodtak azonban a blockchain szektorra. Ennek ellenére bármely blokklánc alapú projekt, amelyhez professzionális szolgáltatásokra van szükség, hozzáférhet hozzájuk.

Különböző szolgáltatásokat kínálnak, ideértve a tanácsadási szolgáltatásokat is, ahol az üzleti szakértelmet ötvözik a legújabb innovációkkal az új üzleti termékek és szolgáltatások meghatározása érdekében. Az ügynökség egy projekt megtervezésében is segít abban, hogy megoldják a felhasználói élmény javítását szolgáló kihívásokat. Ezenkívül segítenek egy projekt tervezésében és üzemeltetésében azáltal, hogy aktívan bekapcsolódnak a szoftverfejlesztési folyamatba. Az Awapal Solutions részt vesz egy projekt telepítésében és üzemeltetésében is annak biztosítása érdekében, hogy sikeres legyen.

Amikor egy vállalkozás növekszik, nehézvé válik a teljes nyilvántartás szervezett vezetése. De külön köszönetem az Awapal Solutions-nek, amely testreszabott szoftvert biztosított számomra a kényszerített mátrixomhoz & megmutatta az utat, hogyan lehet a dolgokat egymás után tartani. Azt kell mondanom, hogy egy felhasználóbarát szoftver szolgáltató, amely segített abban, hogy az üzleti céllal felvilágosítsam. Biztosan felveszem a kapcsolatot a céggel a jövőbeni üzleti tervemmel kapcsolatban.

Összegzés

 Míg számos ügynökség kipróbálta a kezét a digitális marketing terén a blokklánc-szektorban, kevesen voltak jelen olyan sokáig, mint a Tokeminds. Bármely vállalatnak, akinek szakmai segítségre van szüksége a marketing igényeinek kielégítésében, fontolóra kell vennie velük a kapcsolatot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map