A kriptovaluták szerepe a globális gazdasági átalakulásban

Ha jól ismeri a pénzügyi szektort, akkor most találkozott a „Cryptocurrency” szóval. Már egy ideje vita folyik róla. Mostanában sztárságot szerzett a gazdaságokban és általában az összes országban. Míg számos online platform elfogadja a kriptot fizetőeszközként, mások továbbra is szkeptikusak. A kriptovaluták egyik alapvető jellemzője azonban az, hogy hozzáférhetőek legyenek. 

Világszerte több kriptovaluta létezik, és ezek egy része Bitcoin, Ethereum, Monero és mások. Ezek a valuták értéktárolóként szolgálhatnak, mivel egy Bitcoin most meghaladja a 35 ezer dollárt. A névtelenség a kriptók alapvető jellemzője is. Mindössze annyit kell tennie, hogy van egy e-pénztárca, és jól megy. Papír, aláíró és írásbeli szerződések / megállapodások nélkül dollármilliárdokat érhet el kriptóban. Szóval érdemes megkérdezned, hogyan cserélhetem le a kriptóm pénzre? Könnyű; csak meg kell látogatnia Evonax. Segítenek a népszerű kriptopénzek cseréjében fiat vagy akár más kriptopénzek ellen. 

Íme néhány a kriptovaluták szerepe a globális gazdasági átalakulásban 

  • A nemzetközi kereskedelem javítása

A bizalom és a bizonytalanság mindig is a nemzetközi kereskedelem mérésének mércéje volt. A kormány, a bankok és a vállalatok a bizalom hiányának és a nemzetközi kereskedelemmel kapcsolatos bizonytalanságnak a termékei. Ezek az intézmények a maguk módján túl erősek. Ennek ellenére a blockchain technológia megjelenése óta a legtöbben alig várják, hogy megszilárdítsák erejüket. A kriptovalutákat a blockchain technológiára telepítik, amely 100% -ban decentralizált. Kereskedés előtt nem kell képviselője lennie egy másik országban. Lehet az Egyesült Királyságban, miközben kriptográfiával kereskedik valakivel Ausztráliában. A kriptovaluta segített csökkenteni a bizonytalanságot az ügyleteket lebonyolító partnerek körében. Most radikálisan folytathatja üzleti tevékenységét a gazdaság bármely szektorában. 

  • A gazdasági tevékenység előrehaladása

A kriptovaluta és a blokklánc-technológia megjelenése óta a gazdasági tevékenységek folyamatosan növekednek. Például a bitcoin speciális típusú berendezéseket használ a bányászathoz, és ez önmagában létrehozta a gazdaság szektorait és alszektorait, növelve ezzel a résen belül az egyének foglalkoztatási lehetőségeit. Míg az emberek digitális érmékkel kereskednek, a kriptovaluta-tőzsdéket nem lehet figyelmen kívül hagyni vagy aluljátszani. Ez egy olyan intézmény, amely segített fenntartani a sikertörténetek folyamatos növekedését az írók, marketingszakemberek, programozók és webdesignerek között világszerte. Bár meg tudja tartani a napi nyüzsgést, elfogadhatná a kriptopénz-bányászatot oldalsó nyüzsgésként, amely extra bevételi forrást jelenthet. 

  • Fizetési lehetőségek:

Blockchain technológia viszonylag egyszerűvé és sokkal gyorsabbá tette a fizetési módot. Ahelyett, hogy fizetési portálokon várná a pénzküldést az országok között, most már használhatja a blockchain technológiákat. Ha otthon tartózkodik kényelmesen otthonában – fizetést küldhet a bárki számára kínált szolgáltatásokért, bárhol a világon. Csak annyit kell tennie, hogy megszerzi a címzett e-pénztárcáját. Lehet kapni egy e-pénztárcát, és a crypto-t kicserélheti fiatra Evonax. Ahelyett, hogy a fizetési portálok és bankok nevetséges átutalási díjaival szembesülne, a kriptovaluta és a blokklánc technológia csekély és zsebbarát tranzakciós díjakat kínál transzferenként. Ügyeljen arra, hogy ezek a tranzakciók kevesebb, mint egy percet vesznek igénybe, amíg a fizetés a másik végére reflektál. Gyors, hatékony és megbízható! 

  • Az érték tárolása és a vagyon elosztása 

A kriptovaluta előtt az érték volt az értékraktárként használt eszköz. A kriptovaluta és a Bitcoin 2009-es születése óta azonban a hatalom gazdát cserélt. Magánszemélyek és cégek most Bitcoinot és más kriptókat vásárolnak értékraktárként. Egy Bitcoin 2009-ben kevesebb mint 10 dollár volt. Jelenleg egy Bitcoin meghaladja a 35 ezer dollárt, és 2021 vége előtt a szakértők azt jósolják, hogy 50 ezer dollárra emelkedik. 

Egyetlen szektor sem tapasztalt növekedést a kriptográfiai világban. A Bitcoin és az ethereum bullish növekedése 2000 és 3000 százalék volt 2017-ben. Azok, akik korábban elfogadták és befektettek a kriptóba, a korai madarak, most élvezik az előnyöket – egyik napról a másikra milliomosokat és milliárdosokat hozva létre. Azok az emberek, akiknek alig vagy egyáltalán nincs tudomásuk a befektetésről, hónapok alatt pénzügyi óriássá váltak. 

A kriptovaluta segített átalakítani a vagyon elosztásának és létrehozásának sebességét. Ha mindenkinek egyenlő esélyei vannak arra, hogy anyagilag lendületessé váljon, attól függ, hogy hajlandó-e vállalni a kockázat által kiszámított kockázatot. Egyes kormányok a blokklánc-technológiák innovációjával küzdenek azáltal, hogy szabályokat hoznak létre annak visszatartása érdekében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map