Az Emerge DeFi célja a decentralizált pénzügyek megtisztítása azáltal, hogy a legfontosabb infrastruktúrára összpontosít

A DeFi ipar ugrásszerűen növekszik, de továbbra is hajlamos az egyedi hiányosságokra. A biztosításra, az ellenőrzésre és a háttérellenőrzésekre kevés figyelmet fordítva az ipar stagnál. Az Emerge DeFi itt van, hogy ezeket a szolgáltatásokat biztosítsa.

A jelenlegi DeFi hibák

Úgy tűnik, hogy a decentralizált pénzügyi platformok és szolgáltatások többsége ugyanazokra a buktatókra esik. A működő intelligens szerződéses kód összeállítása a könnyű feladat, de a felhasználók védelme más megközelítést igényel. Nincs elég figyelem a biztosításra, az ellenőrzésre, a háttérellenőrzésekre vagy az új tokenek indítópult szolgáltatásaira.

Ennek az infrastruktúrának a kiépítése kulcsfontosságú a DeFi mozgalom tovább haladásához. Ha a felhasználók nem részesülhetnek a biztosítás előnyeiből, továbbra is veszteséget szenvednek lopás, feltörés és intelligens kód problémák miatt. 2020 folyamán voltak túl sok incidens ilyen jellegű. A fejlesztők nem tudják előre látni az összes lehetséges eredményt, de a projektekhez szükség van bizonyos igénybevételre az érintett felhasználók számára. Sajnos manapság nem ez a helyzet.   

A megfelelő megoldás megtalálása

Az Emergi DeFi egy projekt, amelynek célja a decentralizált finanszírozás hosszú távú fenntarthatósága, nem pedig a személyes haszonszerzés. Ez egy mindent átfogó platform, amely több célt szolgál, amelyek mindegyike a Defi megoldások következő generációjának bevezetését célozza. 

Token Launchpad és promóció

Az új DeFi projektek általában létrehozzák jelzőiket – ez a megközelítés gyakran hiányzik a koordinációról vagy az ösztönzőkről. Emerge DeFi megoldást kínál influencerek, vállalkozók és csapatok számára, akik tokent akarnak indítani. A decentralizált pénzügyi márka felépítése számos akadályt jelent, amelyek mindegyike speciális megközelítést igényel azok leküzdéséhez.

A token értékesítés szempontjából az Emerge DeFi számos testreszabási lehetőséget vezet be. Akár zárolni akarja a likviditást, akár a KYC-ellenőrzést akarja végrehajtani, a bizalom aurájának bemutatása elengedhetetlen minden jelképes indításhoz. 

Az influencerek vonzása a sikeres token értékesítés fõ eleme. Az influencerek azonban nem szívesen foglalkoznak névtelen csapatokkal. A DeFi iparban a legtöbb fejlesztői csoport nem hozza nyilvánosságra személyazonosságát. Az Emerge DeFi elvégezheti a KYC háttérellenőrzését annak megállapítására, hogy a kérdéses projekt megbízható-e. 

Biztosítás & Az ellenőrzés szükséges

A DeFi intelligens szerződések átlátható jellege miatt bárki képes felülvizsgálni a kódot. Ezen szerződések természetének megértése azonban felülmúlja a legtöbb ember fizetési besorolását. Ezért a projekteknek kódellenőrzéseken kell átesniük, mielőtt kiadnák a platformjukat. Ez azonban közel sem történik meg annyira, ahogy kellene. 

Ugyanez vonatkozik a biztosításra, amely szempont a DeFi színterén szinte nem létezik. A kevés biztosítási szolgáltató egyike – a Cover Protocol – nemrégiben kapott hacket. Világos jele annak, hogy a dolgokat hogyan kell másképp és előbb-utóbb csinálni. Az Emerge DeFi biztosítási és könyvvizsgálói megoldásokat kínál annak biztosítására, hogy a jövőbeli projektek ne szenvedhessék ezeket a hátrányokat. 

Tavaszi takarítás a decentralizált pénzügyekben

Mivel a tavaszi szezon a sarkon van, elérkezett az idő a decentralizált pénzügyek „rendetlenségének” megtisztítására. Túl sok olyan védtelen, nem auditált és nem biztosított projekt létezik ma, amelyek mind a felhasználók pénzébe kerülhetnek. Figyelembe véve az ebben az iparágban végrehajtott feltörések és csalások számát, a Defi riasztó sebességgel elveszíti legitimitását. 

A teljes megoldás megléte elengedhetetlen első lépés. A blockchain technológia lehetővé teszi az innovatív ötleteket és koncepciókat, de a megfelelő infrastruktúra és eszközök nélkül nem növekedhet. Sokkal több van ebben az iparágban, mint a marketing, az értékesítés, a közönségkapcsolatok és az értékesítés tokenek. Az ellenőrzéshez és a biztosításhoz szükséges technikai infrastruktúra nélkül a decentralizált finanszírozás soha nem fog szélesebb körben elterjedni. 

Ha a decentralizált finanszírozást komolyan akarják venni, akkor ugyanolyan nyugalmat és biztonságot kell nyújtania, mint a hagyományos finanszírozás. Ma az ipar még nem képes erre. Az olyan megoldások, mint az Emerge DeFi, megváltoztathatják az elbeszélést, mégis mindent meg kell bizonyítani. 

Következtetés

Ma a decentralizált finanszírozás elsősorban a hozamgazdálkodásra és a spekulációra összpontosít. Másfajta megközelítésre van szükség a következő szintre lépéshez és a központosított finanszírozás veszélyeztetéséhez. A biztonságra, az elszámoltathatóságra, az auditálhatóságra és a biztosításra való összpontosításra van szükség a következő szint eléréséhez. Amíg ezek az építőelemek és infrastruktúra nem állnak rendelkezésre, a DeFi kevéssé vagy egyáltalán nem lesz vonzó a mainstream számára. 

Az olyan megoldások, mint az Emerge DeFi, a hosszú távú gondolkodás szükségességét emelik ki, nem pedig a rövid távú megoldásokra és nyereségre összpontosítanak. A decentralizált finanszírozás legalizálása sok időt és erőfeszítést igényel. A kriptopénzipar csak most szerez elismerést csaknem egy évtizedes tanulságok után. A közösségeknek és a csapatoknak ezeket a tanulságokat jól ki kell használniuk a DeFi elfogadásának felgyorsítása érdekében. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map