Gdje doživjeti demo trgovanje: zagrijavanje Crypto-a prije igre

Demo trgovanje omogućuje početnicima na tržištu da nauče užad u simuliranom okruženju bez rizika od bilo kakvog početnog kapitala.

Trgovanje tržištem kriptovaluta uspješno podrazumijeva značajnu količinu vještina, koncentracije i što je najvažnije, iskustva. Nažalost, stjecanje iskustva obično uključuje prvo skakanje u glavu i učenje na vlastitom novcu. Gubici koje su pretrpjeli novi trgovci dosežu vrhunac u tom razdoblju, kada je njihovo tehničko i temeljno znanje najniže.

Evo pet platformi koje pridošlicama olakšavaju trgovanje na tržištu kriptovaluta pomoću demo trgovanja. To pruža priliku za trgovanje pomoću lažnog računa, gdje stvarna sredstva nisu u opasnosti.

Top 5 demo platforma za trgovanje

BitMEX

BitMEX također sadrži i demo trgovanje, uz ponudu spot, leveridža i vječnog trgovanja na osam različitih kripto valuta. BitMEX-ova verzija demo trgovine na BitMEX Testnetu zahtijeva da se korisnici prijave pomoću zasebnog računa, ali kad uđu unutra imaju pristup većini BitMEX-ovih perifernih pomagala za trgovanje, uključujući dugu povijest detaljnih dubokih zarona u najsigurnije aspekte kripto tržište trgovanje. 

Nakon registracije korisnici se financiraju demo verzijom 0,01 XBT – BitMEX-ov simbol oznake za Bitcoin. Likvidnost i cijene na testnet mreži mogu se razlikovati od podataka na razmjeni uživo, ali stvarni gubici ne mogu nastati i služe kao koristan način za brzo ubrzanje rada platforme.

eToro

Po prijavi u eToro, korisnici mogu dobiti pristup neposrednom virtualnom stanju u USD s kojim mogu izvršavati demo trgovine u praktičnom okruženju. Na eToro-u trgovci imaju pristup raznim tržištima financijskog trgovanja i instrumentima kao što su valutni parovi, ETF-ovi, CFD-ovi i roba. 

Iako demo trgovci dobivaju pristup paketu podataka i alatima za analizu tržišta tvrtke eToro, neke značajke ostaju ograničene dok korisnici ne financiraju svoje račune stvarnom valutom. eToro također nudi trgovanje kopijama, gdje korisnici mogu iskoristiti mudrost veteranskih trgovaca odabirom opcije za automatsko oponašanje njihovih trgovina.

Bingbon

Kada se novi korisnik registrira s Bingbon, njihov novčanik za razmjenu automatski se puni s nagradom od 100.000 VST (virtualni USD). Svaki token predstavlja jedan američki dolar i izvorna je valuta Bingbonove demo platforme za trgovanje. 

Da biste započeli demo trgovanje, jednostavno odaberite VST valutu u novčaniku za zamjenu putem padajućeg izbornika. Sva trgovanja koja koriste VST odvijaju se u virtualnom okruženju i omogućavaju korisnicima vježbanje trgovanja izvedenicama, učenje korisničkog sučelja i testiranje novih strategija trgovanja.

Bingbon trenutno ima dvanaest digitalnih sredstava dostupnih za trgovanje, uključujući Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano i većinu glavnih kovanica. Osim kriptovaluta, Bingbon također nudi pristup FOREX-u, robama i drugim popularnim instrumentima u financijskom trgovanju, uključujući S&P 500, NASDAQ-100, DJIA i Nikkei 225, kao i trgovanje kopijama.

Demo trgovanje na Bingbonu može se koristiti ruku pod ruku s alatima za vizualnu analizu Trading Viewa, omogućujući korisnicima detaljno iscrtavanje i grafičko prikazivanje strategija trgovanja. Korisničko sučelje kompatibilno je sa sedam različitih jezika, uključujući engleski, kineski i ruski.

Altcoin fantazija

Altcoin Fantasy’s Pristup demo trgovanju vidi da novi podnositelji registracije dobivaju besplatnu virtualnu valutu na korištenje u jednom od svojih redovnih trgovačkih natjecanja koja se neprestano izvode. Poticaji u obliku bonus nagrada i raznih natjecanja drže trgovce zainteresiranima dok uče kako funkcionira trgovanje kriptovalutama, dodajući jedinstveno okretanje korištenju simuliranog demo trgovanja.

Altcoin Fantasy nudi mnoštvo informacija relevantnih za nove igrače u obliku obrazovnih videa, članaka i izvještaja o trendovima kovanica. Budući da se radi o simuliranom trgovačkom okruženju, korisnici mogu birati između više od 1400 različitih kovanica i tokena iz cijelog okruženja kriptovaluta. Kao i uvijek, demo trgovanje je isključivo edukativno, ili u ovom slučaju, za igranje i ne donosi gubitak korisniku.

Bitna praznina

Bitna praznina nudi širok raspon korisnih alata za trgovanje za nove i iskusne trgovce, uključujući demo trgovanje. Novi podnositelji registracije dobivaju 1 lažni bitcoin koji mogu koristiti kao svoju praksu u brojnim popularnim scenarijima trgovanja u simuliranom okruženju Bitsgapa.

Bitsgapov besplatni demo račun za trgovanje vrijedi 14 dana prije nego što se od korisnika zatraži da se prijave na jedan od dva dostupna modela pretplate. Osnovna pretplata košta 19 USD mjesečno, a korisnike ograničava na 25.000 USD mjesečnog ograničenja trgovanja. Pro račun košta 110 USD mjesečno, a ograničenje trgovanja je ograničeno bez ograničenja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map