Hogyan kell lebonyolítani saját cseréjét!

Több éven keresztül a virtuális pénznemek, mint a Bitcoin, az egyes befektetők alapvető befektetési eszközeiként jelentették meg magukat. A kriptovaluták volatilitása rengeteg kereskedési lehetőséget kínál a kripto kereskedőknek. Így a digitális devizák egyre népszerűbbek azok kereskedési stratégiáiban, akik diverzifikálni kívánják portfóliójukat és javítani szeretnék kereskedési teljesítményüket.

Ma két módszer létezik a kriptovaluta piacon való profitálásra:

 • Vásároljon kriptovalutákat egy csereplatformon, hogy online vagy offline kriptovaluta-pénztárcában tartsa őket
 • Ezekkel a pénzügyi eszközökkel CFD-k révén kereskedhet közvetlenül egy kereskedési platformon

Az egyik fő kérdés 2019-ben a decentralizált finanszírozás (DeFi) megjelenése volt, egy új típusú finanszírozás, amelyet protokollok alapján hajtanak végre bizalom nélkül („megbízhatatlanul”), anélkül, hogy pénzügyi közvetítőkre lenne szükség..

Ma a kriptovaluta-felhasználók világszerte decentralizált és átlátható módon vehetik igénybe a hagyományos pénzügyi szolgáltatásokat, például a hitelt, a hitelezést, a kereskedelmet és a befektetéseket. Csak internetkapcsolatra és kriptotárcára van szüksége.

2020-ban várhatóan ez az új piaci szegmens tovább fog növekedni.

Defi decentralizált finanszírozás

A DeFi azért jött létre, hogy forradalmasítsa a fizetések teljesítését, több szabadságot, kormányzást és biztonságot adva a világ lakosságának (Kép: Medium / Vladislav Shabanov)

A DeFi térnyerése

A Bitcoin volt az első DeFi implementáció. Lehetővé tette a felhasználók számára, hogy pénzügyi tranzakciókat folytassanak más személyekkel anélkül, hogy pénzügyi közvetítőkre lenne szükségük a digitális korban. A Bitcoin és a criptomoedák voltak a DeFi első hulláma. A második hullámot az Ethereum DeFi blokklánc hajtotta, egy újabb réteget adva a programozhatósági blokklánchoz. Most, 2020 elején, az emberek (és a vállalatok) „bizalom nélkül” szerződhetnek, adhatnak ki, tárgyalhatnak, fektethetnek be, fedezhetik és tárolhatják a kripto kriptot, köszönhetően az Ethereum hálózaton megjelenő DeFi alkalmazások növekvő számának. A DeFi Pulse által összegyűjtött adatok szerint a DeFi protokollok amerikai dollár-éter-egyenértéke a januári 293 millió dollárról 2019 decemberének végén meghaladta a 687 millió dollárt. Ezt a mutatót használva referenciaként a DeFi piac értékének becsléséhez , láthatjuk, hogy ez az ágazat felrobbant 2019-ben, több mint 130% -kal nőtt.

Miért kell kereskedni kriptovalutákkal CFD-kkel?

Azokkal a kriptovaluta-csereplatformokkal ellentétben, amelyek lehetővé teszik az eurók cseréjét olyan kriptopénzekre, amelyeket addig tarthat, amíg csak akar, a virtuális pénztárcájában, a kriptovaluta CFD-vel való kereskedésének előnyei nagyobbak, különösen azok számára, akik ki akarják használni a gyors árváltozás előnyeit.

De mi is az a CFD egyébként?

A CFD, a szerződés a különbségért angolul vagy a Contrat Pour la Difference francia nyelven, egy származékos termék. Ezért olyan pénzügyi eszközről van szó, amelynek értékelése egy másik, „mögöttesnek” nevezett eszköztől függ. CFD használatával soha nem az Ön mögöttes tulajdonosa. Csak az árának változásába fektet be a szerződés nyitása és lezárása között.

A kriptovaluták CFD-k útján történő kereskedésének előnyei

 • Bullish és Bearish befektetések – Keressen úgy, hogy kihasználja a kriptopénzek árának emelkedését, de csökkenését is
 • Tőkeáttétel – Használja ki a tőzsdei kereskedést és a tőkeáttételt, amely növeli piaci kitettségét
 • Nagy volatilitás – Hozza ki a legtöbbet a kriptovaluta piac volatilitásáról
 • Jobb likviditás – Jobb árakat és rövidebb tranzakciós időket érhet el, amely lehetővé teszi, hogy jobb likviditás révén növelje teljesítményét
 • Nincs kriptovaluta-tartás – Kerülje el a kriptopénzek pénztárcában történő tárolásával járó veszteségek, lopások és kibertámadások kockázatát, mivel nem rendelkezik tokenekkel CFD-k használatával
 • Rugalmas kereskedési idő – kereskedés 24 órás piacon
 • Szabályozott és biztonságos környezet – Használjon ki egy biztonságos és szabályozott kereskedelmi környezetet, amely magánkereskedőként védett, mint például a negatív egyenleg ellen
 • Alacsony kezdőtőke szükséges – viszonylag alacsony tőkével kezdje meg a kriptovaluta CFD kereskedését (minimum 100 EUR betét az Admiral Marketsnél)
 • A következő esetekben előnyben részesítheti a kriptovalutákat:
 • ha célja az, hogy részt vegyen ebben a monetáris forradalomban, és hogy zsetonokat tartson a későbbi felhasználáshoz
 • ha megengedheti magának, hogy kifizesse a kriptovaluta teljes értékét
 • ha van ideje kutatni a legjobb webhelyet a kriptopénz megvásárlásához, és a legbiztonságosabb módot a zsetonok megőrzésére. A legjobb kriptovaluta pénztárca megtalálása elengedhetetlen az alapjai biztonságához, hogy ne legyenek kitéve kibertámadásoknak.
 • ha nem fél elfelejteni a magánkulcsait a tokenek eléréséhez. Valóban, ha elveszíti őket, ha ellopják tőled, vagy ha elfelejti őket, akkor örökre elveszíti a kriptovaluta befektetéseit.
 • ha nincs problémája a szabályozatlan kriptotőzsdék használatával, amelyek vételi, eladási vagy visszavonási korlátokat szabhatnak
 • ha befektetési horizontja hosszú távú és csak felfelé mutat

Most itt van a Bustex.io, amely a misének a legjobb lehetőségeket kínálja. A Burstex.io történetesen az első tömeg tulajdonú kriptográfia a világon, amely a Burst blokklánc fölé épül. Nem világos, mit jelent? Ez azt mutatja, hogy a Burstex ma már a részvényesek tulajdonában van. Ugyanazok a részvényesek, akik a begyűjtött kereskedésből, a tőzsdei bevezetés díjából és a kivonásból származó nyereséget kapják. Tehát érdekel, hogy részvényes legyél és részt vegyél a kereskedési folyamatban? Könnyű. A hivatalos BEX nevű Burstex-token már 2020. június 15-én elindult. A Burstex felvétele után Ön automatikusan részvényessé válik. Mire vársz még? Menj a legjobbakkal! Menj Burstex! Szó szerint az leszel a saját cseréje ott!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map