Hogyan kezdjünk el dolgozni a Dapps programmal a diákok számára?

A kriptovaluta egy virtuális vagy digitális pénznem, amelyet rejtjelezésként használnak a pénzátutalások biztonságának biztosítása érdekében. Továbbfejlesztett biztonsági funkcióval rendelkezik, amely megnehezíti a hamisítást. A csere csatornája, és kriptográfiát használ az interneten keresztüli pénztranzakciók biztonságának biztosítására. Ez segít az új pénzegységek létrehozásának ellenőrzésében is. Van néhány remek Dapps tanfolyam is, amelyek az Ön számára dolgozhatnak, és lehetővé teszik a decentralizált alkalmazások és más blockchain alkalmazások megértését.

Számos alkalmazás van online. Az egyikből még van egy alkalmazás, amely segít a házi feladatok elvégzésében, hogy elmondhassa őket beleegyezett a házi feladatom elvégzésébe és segített az unalmas papírmunkában! A házi feladatoknak már nem kell szörnyűnek lenniük. Segítséget kaphat arról, hogy a házi feladat percek alatt elkészíthető esszeszolgáltatással.

Először is, megérteni, hogy melyek a blokkláncok:

A kriptopénzek kriptográfiai protokollokat használnak. Ezeket a protokollokat összetett kódként is definiálhatjuk, amelyek lehetővé teszik az adatátvitel titkosítását és biztonságos pénzcserét tesznek lehetővé. E kódok fejlesztői fejlett számítástechnikai és matematikai elveket alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik számukra a törhetetlenséget. Ezért kihívást jelent a kriptopénzek másolása. A kódok névtelenné teszik a kriptovaluta felhasználókat, a tranzakciókat és az áramlást pedig kihívást jelentenek az emberek meghatározott csoportjainak visszakeresésére.

Ezeknek a pénznemeknek decentralizált irányítása van. Ez azt jelenti, hogy nem a kormány ellenőrzi őket, mint a hagyományosan használt egyéb pénznemek. Ellátási értéküket más felhasználók tevékenységükkel ellenőrzik. A kódok protokollokat tartalmaznak, amelyek a pénznemek használatát szabályozzák. Ezért ezeket nem ellenőrzik sem a központi bankok, sem más, a valuta egyéb hagyományos formáit irányító hatóságok. Azok a bányászok tevékenységei, amelyek széles tapasztalattal rendelkeznek a számítási teljesítmény-nyilvántartási tranzakciókról, amelyeket a közelmúltban létrehozott kriptovaluta egységek fogadnak, és más felhasználók fizetik a tranzakciós díjakat, amelyek kritikusak a stabilitás és a zökkenőmentes működés szempontjából a valuta működése.

Fontos megjegyezni, hogy a kriptovalutákat fiat pénznemek cseréjére használják speciális piacokon. Ez azt jelenti, hogy a pénznem változó árfolyammal rendelkezik a világ legfontosabb devizáival, mint például a dollár, az angol font és az euró. Míg a mérnökök megpróbálják ezeket a pénznemeket biztonságossá tenni, mindig nagy az esély arra, hogy lesz valamilyen hackelés, ami digitális valuták lopását eredményezi.

Íme a legnépszerűbb Dapps

Ha kíváncsi arra, hogy a Dapps hogyan működik, és miért érdemes használni őket, íme egy lista a legnépszerűbbekről a piacon:

 • Tronbet
 • 888tron
 • Steemer
 • Drogháborúk
 • MakerDAO
 • Partiko
 • Alapvető figyelemjelző
 • Steem szörnyek
 • Állapot
 • Actifit
 • Geon app
 • DTube
 • KyberNetwork
 • ÖKÖR
 • Eos lovagok

Mit fog megtanulni csinálni ezen a tanfolyamon?

A decentralizált alkalmazások (Dapps) lehetővé teszik annak felfedezését, hogy a blokklánc-kiszolgálók alapot és tanulási lépést jelentenek a blokklánc-szerverek kezelésének elsajátításához. Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogyan kell létrehozni a csomópontok peer-to-peer hálózatát, és hogyan kell telepíteni magát a blokklánc szervereket is. Mielőtt nyilvános hálózaton telepítené a Dapps alkalmazást, azt egy helyi hálózaton is tesztelnie kell. A legjobb rész kb tanulás Dapps fejlesztés az, hogy egy hét múlva megtanult mindent, amit tudnia kell, és lehetővé teszi, hogy eleget gyakoroljon saját alkalmazásának létrehozásához.

Szarvasgomba fejlesztése

Mindössze 4 óra alatt megért mindent, amire szüksége van a szarvasgomba fejlesztésének megismeréséhez.

A tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára a felhasználóbarát környezet felfedezését, ahol a szarvasgomba lehetővé teszi számukra ezen alkalmazások fejlesztését és tesztelését. Néhány főbb parancs, amelyet meg fog vizsgálni: fejlesztés, fordítás, kezdeményezés, áttelepítés és tesztelés. Ezeket bármilyen paraméterrel és előttük szarvasgombával lehet megtanulni. Ebben a modulban azt is bemutatjuk, hogy mire van szükség a teljes Dapps fejlesztéséhez és teszteléséhez.

Tervezési fejlesztések

Ez a modul csak 2 órát vesz igénybe. Megtanul néhány bevált gyakorlatot is, amelyek magukban foglalják azokat a kis szerződéseket is, amelyeket a Dapps fejleszteni fog, és amelyek jelentősen javítják az alapvető Dapp-terveket.

Alkalmazási modellek

Ez csak körülbelül 5 órát vesz igénybe. Ehhez a modulhoz többet megtudhat az Ethereum fejlesztési javaslatairól és az ERC folyamatokról, amelyek szükségesek az Ethereum blokklánc frissítéséhez. Itt megismerheti a Dapps összes tokenre vonatkozó szabványos ERC 20-at, a nem helyettesíthető tokenek esetében pedig az ERC721-et..

A privát kulcsok jobb megértése

Ehhez több időre kell szánnia a megértést. Minden kriptovaluta birtokosa általában van magánkulcsa. Ezt a kulcsot használják azonosításukra és egységcserére. A felhasználók privát kulcsaikat egész formázott számokként készíthetik, amelyek 1 és 78 számjegy közöttiek. A véletlenszám-generátor a rendszer kulcsot is létrehozhat bárki számára, aki akarja. Miután megszerezte a kulcsot, engedélyezheti a kriptovaluták kiadását és megszerzését. E kulcs nélkül a tulajdonosok nem lesznek képesek konvertálni a kriptovalutájukat, és így a részvényeik értéktelenek lennének, amíg nem kapnak kulcsot.

Következtetés

Forráskódjaikat úgy alakították ki, hogy a kriptovaluta automatikusan leforduljon az új blokklánc-másolatok létrehozásához felhasznált bányászati ​​teljesítmény mennyiségére. A bányászati ​​teljesítmény növekedésével a kriptovaluta létrehozása nehezebbé válik, és csökken a bányászati ​​teljesítmény létrehozásának könnyűsége. A cél általában egy intervallum létrehozása a blokkláncok létrehozása között egy előre meghatározott stabil szinten. Ezért olyan fontos a Dapps alkalmazások megtanulása.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map