Hogyan lehet karriert kezdeni a blokklánc-technológiában?

Az elmúlt években egy új korszak hajnalát látta, amelyet egy példátlan Blockchain technológia nevű technológia fejlődése ihletett. Amikor meghallja a blockchain kifejezést, mi jut először eszébe? Nos, a legtöbben összekapcsolhatják a blokkláncot a kriptovalutákkal, mint például a Bitcoin és az Etherium. Bár igaz, hogy a blokkláncot először a Bitcoin – a legnépszerűbb kriptovaluta – elszámolására fejlesztették ki, számos más felhasználási lehetőséggel is rendelkezik, amelyekről az emberek többsége nem tud.

Mi a blokklánc technológia?

Azok számára, akik nem tudják, mit jelent a blockchain, ez egy elosztott adatbázis, amely bármilyen típusú rekordot képes tárolni. A legjobb az egészben, hogy a felhasználók csak azokat a részeket szerkeszthetik, amelyek a tulajdonukban vannak, ami nagyon biztonságossá teszi a technológiát. Bár biztonságos, átlátható is, mivel bárki, aki rendelkezik hozzáféréssel, láthatja a tároltakat. A blockchain technológia, amelyet először a kriptovaluták védelmére fejlesztettek ki, a pénzügyi szektoron túlra is kiterjedt, és számos iparág azt vizsgálja, hogy a blockchain tőkeáttétele hogyan segíthet nekik. Íme néhány olyan eset, amikor a blockchain technológiát használják:

 • Digitális nyilvántartások vezetésére szolgál.
 • Szervezetközi adatkezelésben használják.
 • A tőzsdei szabályozók használják a tranzakciók engedélyezésére a megfelelőségi rendszer révén.
 • A pénzügyi intézmények ellenőrzési nyomvonalakhoz használják.
 • Platformként használják az intelligens szerződéskötéshez.

Miért válassza a blockchain karrierjét?

A blokklánc-technológia aktív átfogása a különféle iparágakban kulcsfontosságú volt a blokklánc népszerűvé tételében. Számos munkalehetőséget teremtett azok számára is, akik tudnak dolgozni a technológián. Az Upwork beszámolói szerint – egy globális szabadúszó webhely, a blockchain a legfelsőbb pozícióban szerepelt 20 leggyorsabban növekvő készség az Upwork-en.

A TechCrunch egy másik tanulmánya szerint a blockchainhez kapcsolódó karrier gyorsan növekszik, és ők a második leggyorsabban növekvő karrierlehetőség a munkaerőpiacon. Bár egyre nagyobb lehetőségek vannak a blockchain technológiában, biztos lehet azt mondani, hogy ez még mindig egy új karrierút. A technológiai fejlődés miatt azonban nem biztos, hogy helytelen azt állítani, hogy a blokklánc egy forradalmi technológia, amely a jövőt vezérelheti. Ezért a legjobb alkalom, hogy megismerje a technológiát, és elinduljon karrier a blockchain-ban ez sok ígéretet mutat a jövőre nézve.

Hogyan kezdje meg karrierjét a Blockchain technológiában?

Most, hogy tud a blockchain technológiáról, annak felhasználásáról és az általa nyújtott lehetőségek számáról, érdemes karriert csinálni a blockchain iparban. Nos, ha ez a helyzet, akkor itt olvashatja el, hogyan kezdheti meg karrierjét a blokkláncban:

 • Tanuljon a blockchain technológiáról

Mivel a blokklánc-technológia még mindig nagyon új, a technológia terén karriert kereső embereknek meg kell érteniük a technológia árnyalatait. A legjobb módszer erre a készségek folyamatos fejlesztése, és mivel a blockchain is minden nap gyorsan fejlődik, ezért elengedhetetlen, hogy naprakész legyünk a területen a legújabb frissítésekkel és fejlesztésekkel. Ezért jó ötlet lehet oktatni a technológiát és annak árnyalatait. Itt vannak azok a dolgok, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy képzettséget szerezzen a karrierjének megkezdéséhez a blokklánc-iparban.

 • Ismerje meg a blockchain technológia alapjait

A ma virágzó más technológiákkal ellentétben a blockchain egyedülálló értékajánlattal rendelkezik. Ezért a blokklánc alapvető ismerete elengedhetetlen a karrier megkezdéséhez a technológiában. Ismernie kell a blokklánc-technológia jellemzőit, beleértve az intelligens szerződéseket, a decentralizációt és a Daps-et, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy karriert kezdjenek a blokklánc-iparban.

Az alapok elsajátításának legjobb módja az a blockchain tanúsító tanfolyam. Továbbá a tanúsító tanfolyamok jobbak, mint egy olyan formális oktatás elvégzése, amelyhez rendszeres órákon kell részt venni.

 • Képezzen titkosítást

Ahogy a világ inkább egy fizikai szférából válik digitális szférává, a kriptográfia egyre jelentősebbé vált. A blokklánc nagymértékben függ a kriptográfiától, hogy megkönnyítse a digitális eszközök védelmét, ami az egyik legfontosabb dolog, amit az elosztott főkönyv technológia tesz. Ezért a kriptográfiai kiképzés előrelépést nyújt a blokklánc-iparba való bekerüléshez. A kriptográfiát különféle ma elérhető online tanúsító tanfolyamokon tanulhatja meg.

 • Ismerje meg az elosztott számítástechnika elméletét és működését

A biztonság és a megbízhatóság napjainkban a két legfontosabb tényezővé vált, amely hatással van a szervezetekre, a felhasználókra és az egész világra. Számos tanulmány készült olyan megoldás megtalálására, amely biztonságot és megbízhatóságot nyújthat, és az egyik lehetőség az elosztott számítástechnika jelent meg. Minden bizonnyal hozzájárult ahhoz, hogy a blokklánc biztonságos, gyors és megbízható legyen. Bár az elosztott számítástechnika korántsem kifinomult gyakorlat, fontos, hogy tudjon róla, mivel segíthet megoldások kidolgozásában azokra a problémákra, amelyekkel a jövőben találkozhat.

 • Csatlakozzon a blockchain közösséghez

A kriptovaluta és a blokklánc számos sikeres közösséggel rendelkezik, amelyek népszerűsítik az új technológiát, miközben segítik növekedésüket és népszerűségüket. Ma számos kriptovaluta projektet találhat, amelyek munkahelyi képzési mechanizmusként működnek a blockchain technológiát tanuló és tanuló hallgatók számára. Ezekkel a projektekkel felhasználhatja a blockchain technológiával kapcsolatos ismereteinek csiszolását, amely lehetőséget nyújt Önnek arra is, hogy kapcsolatba lépjen és kapcsolatba léphessen azokkal az emberekkel, akik már dolgoznak ezen a területen. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy többet megtudjon a blokklánc-iparról és arról, hogyan kezdheti meg karrierjét ebben.

 • Készítse el saját blockchain karrierjét

Magától értetődik, hogy a blockchain-iparban jelenleg nagyon sok munkalehetőség kínálkozik, és az idő múlásával több lehetőség kínálkozik majd. A blockchain technológia azonban nem csak a munkahelyek birtokában van. Nagyszerű esélyt kínálhat azok számára, akik technológiát tanulnak, hogy kialakítsák saját karrierjüket.

Itt van, ezek a legjobb módszerek, amelyek segíthetnek a karrier elindításában a blokklánc-iparban. Kétségtelen, hogy a jövő sok érdekes lehetőséget kínál a blockchain-iparban ismerő és dolgozó emberek számára. Ezért helyes lehet azt mondani, hogy itt az ideje, hogy folytassa ezt a technológiát, és mindkét kezével megragadja az utad előtt álló lehetőségeket..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map