Hogyan lehet kereskedni Bitcoin CFD-kkel?

A kriptopénzek az egyik legújabb kiegészítés a piaci kereskedelem világában. Volatilis jellege és jelentős médiavisszhangja azonnali sikert aratott a nappali kereskedők és a soros befektetők körében. Rövid idejük alatt az olyan érmék, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin a globális piacokon tapadtak meg, és ma már különféle pénzügyi eszközökön keresztül kereskednek velük.

A Bitcoin CFD-k az egyik legnépszerűbb befektetési eszköz, és szerte elérhetőek Bitcoin kereskedési platformok. Ha többet szeretne megtudni hogyan működik a CFD és megtanulják, hogyan kell kereskedni a CFD-vel elolvashatja a A Cryptimi által megvalósított végső útmutató a CFD-kereskedelemhez.

Mik azok a Bitcoin CFD-k?

A szerződés a különbségért (CFD) egy forgalomképes megállapodás, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy befektessenek egy mögöttes eszközbe anélkül, hogy valóban birtokolnák és tárolnák az eszközt. A CFD-k csak egy a számos származtatott pénzügyi eszköz közül, és különösen népszerűek a nagy volatilitású eszközök között.

Bizonyos esetekben a CFD-ket ténylegesen az alapul szolgáló eszköz megvásárlására használják, ezáltal lehetővé téve a kockázat fedezését. A nyitott piacokon forgalmazott CFD-k többsége azonban pusztán spekulatív célú.

A Bitcoin CFD-k csak egy másik változata ennek a pénzügyi eszköznek. Érmék helyett szerződések adásvételével, a kereskedők gyorsabban és olcsóbban képesek feldolgozni a tranzakciókat. Ezenkívül nem kell aggódniuk biztonságosan rögzítve érméiket a pénztárcákban amíg el nem adják.

Sőt, a választás mellett fektessen be Bitcoin CFD-be, a befektetők képesek eladni a kriptovalutákat, ha úgy gondolják, hogy az áruk a jövőben csökken. Nagy része a Bitcoin kereskedési platformok még tőkeáttételt is nyújtanak, amikor CFD kereskedés, lehetővé téve számodra, hogy nagyobb pozíciókat nyithasson, mint amennyit a tőke megenged.

Hogyan lehet kereskedni Bitcoin CFD-vel 4 egyszerű lépésben

Különböző Bitcoin kereskedési platformok megkövetelik, hogy kövesse az adott utasításokat fektessen be Bitcoin CFD-be. Bár mindegyik platform másképp működik, az általad végrehajtott lépések hasonlóak.

  1. Nyisson kereskedési számlát – A kereskedés megkezdése előtt regisztrálnia kell és ellenőriznie kell kereskedési számláját. Tartózkodási országától és kereskedési volumenétől függően szükség lehet azonosító okmányok és egyéb személyes adatok megadására. A jó hírű Bitcoin kereskedési platformok megkövetelik ezeket az adatokat, hogy megfeleljenek a Know Your Customer (KYC) szabályozásának és a bevált gyakorlatoknak.
  2. Befizesse pénzét – Annak érdekében, hogy vásárolja meg Bitcoin CFD-jeit, először pénzt kell befizetnie a számlájára. Ismét a fizetési lehetőségek platformonként nagyon eltérnek, de általában választhat kártyás, banki átutalási és eWallet fizetések között. A legjobb helyek egy része, beleértve a eToro kereskedési platform, számos fizetési módot támogat, beleértve a PayPal-t és a mobilfizetéseket.
  3. Válassza ki az eszközt / párost – Keresse meg a platform támogatott eszközeit, és döntse el, hogy melyikkel szeretne kereskedni. Minden eszköznek lehetnek saját kereskedési korlátozásai, például a mennyiségi korlát.
  4. Döntse el, hogy hosszú vagy rövid – Bitcoin CFD-k kereskedése azt jelenti, hogy vagy sokáig mehet, ha úgy gondolja, hogy az ár emelkedni fog a vásárlás után, vagy rövidre megy, ha úgy gondolja, hogy meg fog süllyedni. Ez az egyik a Bitcoin CFD-k kereskedésének legjobb tulajdonságai – profitálhat, ha a piacok emelkednek, és akkor is, amikor esnek.

Mielőtt elindulna kereskedés Bitcoin CFD-kkel jó ötlet kihasználni a legjobb kereskedési platformokon elérhető oktatási forrásokat. Az adott platformtól függően hozzáférhet a demo-fiókokhoz, az előzményadatok térképezéséhez és elemzéséhez szükséges eszközökhöz, sőt a video-oktatóanyagokhoz is.

A legjobb Bitcoin kereskedési platformok

Annak ellenére, hogy az interneten több Bitcoin kereskedési platform létezik, van egy maroknyi, amely a többi felett kiemelkedik.

eToro

Az eToro globális CFD kereskedési platform amely már jóval a létrehozása előtt létezett Bitcoin CFD-k. Egy platform használatával különféle piacokon kereskedhet több eszközzel, és díjaikat szintén nagyon világosak. A forgalomképes érmék széles körének támogatásán kívül a eToro kereskedési platform lehetővé teszi a sikeres kereskedők automatikus másolását, kihasználva ezzel szakértelmüket. A platform nagyon könnyen használható és mobilon elérhető, míg az eToro csoport és leányvállalatai a világ számos joghatóságában szabályozottak.


Plus500

A kizárólag CFD-ket kínáló kereskedési platformként a Plus500 platformját kizárólag az igényeinek kielégítésére tervezték CFD kereskedők. Mielőtt valódi pénzzel kereskedne, a Plus500 lehetőséget nyújt arra, hogy tesztelje stratégiáit egy demó számla segítségével. A platform kiterjedt történelmi és oktatási adatokat is tartalmaz, amelyek megtanítják Önt hogyan lehet kereskedni a Bitcoin CFD-kkel. A Plus500 versenyképes és átlátható díjstruktúrát kínál, és számos fizetési módot elfogad, beleértve a PayPalt is.

AvaTrade

Egy másik nagyszerű Bitcoin kereskedési platform ha útközben szeretne befektetni, az AvaTrade. A mobil eszközökön elérhető és az összes főbb operációs rendszert támogató AvaTrade kereskedési platform hozzáférést biztosít a legnépszerűbbekhez kriptovaluta CFD-k. A szabályozott platform kényelmes bemutató fiókot is kínál, és hozzáférést biztosít a súgóhoz és a támogatási részlegekhez, ahol csak lehet megtanulják, hogyan kell kereskedni a Bitcoin CFD-kkel és megtekintheti a támogatott érmék történelmi adatait.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map